Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6241 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 15:42

Είναι πολύ καλό το Kara no Kyoukai , να το δεις !
Μερικά ακόμη είναι τα Genshiken , Phantom:Requiem for the Phantom .

τσεκαρα αυτα που μου ειπες και μου αρεσε το Phantom:Requiem for the Phantom πιο πολυ. Ισως αργοτερα δω και το Genshinken.

Ζentsugi το Tengen Toppa Gurren Lagann, το εχω ξεκινησει ηδη και απο Ghost in the Shell:εχω δει την ταινια Ghost in the Shell:Innosence και με αφησε ενθουσιασμενη :thatsit:. Oσο για το Honey & Clover το γνωριζω απλα δεν ετυχε ποτε να το ξεκινησω. Το Ghost in the Shell: εχει παραπανω απο 1 σεζον?

επισης θα ηθελα και κατι σε supernatural fantasy comedy . Mε μερικα ή ολα τα στοιχεια μεσα.

#6242 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 16:32

τσεκαρα αυτα που μου ειπες και μου αρεσε το Phantom:Requiem for the Phantom πιο πολυ. Ισως αργοτερα δω και το Genshinken.

Ζentsugi το Tengen Toppa Gurren Lagann, το εχω ξεκινησει ηδη και απο Ghost in the Shell:εχω δει την ταινια Ghost in the Shell:Innosence και με αφησε ενθουσιασμενη :thatsit:. Oσο για το Honey & Clover το γνωριζω απλα δεν ετυχε ποτε να το ξεκινησω. Το Ghost in the Shell: εχει παραπανω απο 1 σεζον?

επισης θα ηθελα και κατι σε supernatural fantasy comedy . Mε μερικα ή ολα τα στοιχεια μεσα.

Βασικά είδες την 2η ταινία για κάποιο λόγο. Θα σου πρότεινα να δεις και την πρώτη. Το Stand alone complex έχει 2 seasons και μία ταινία με αυτή τη σειρά.

Τώρα γίνεσαι λίγο δύσκολη για μένα γιατί έχω απογοητευτεί από αρκετά fantasy και δεν έχω δει πολλά με το συνδυασμό comedy (και γενικώς είναι σπάνιο το supernatural με το fantasy). Τέλος πάντων από fantasy δοκίμασε το Record of Lodoss War ή το Wolf's Rain και το Natsume Yuujinchou για fantasy και supernatural. Για comedy και supernatural δες το Clannad ή το xxxHolic.

#6243 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 20:39

τι εννόεις και για πιο Hunter exams ;

Α, καταλαβα, μαλλον δεν εχεις δει σχεδον τιποτα απο Hunter x Hunter πολυ νωρις το εκρινες "κακο" στο σημειο που ειναι τωρα ειναι φοβερο ;)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6244 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 23:06

Βασικά είδες την 2η ταινία για κάποιο λόγο. Θα σου πρότεινα να δεις και την πρώτη. Το Stand alone complex έχει 2 seasons και μία ταινία με αυτή τη σειρά.

Τώρα γίνεσαι λίγο δύσκολη για μένα γιατί έχω απογοητευτεί από αρκετά fantasy και δεν έχω δει πολλά με το συνδυασμό comedy (και γενικώς είναι σπάνιο το supernatural με το fantasy). Τέλος πάντων από fantasy δοκίμασε το Record of Lodoss War ή το Wolf's Rain και το Natsume Yuujinchou για fantasy και supernatural. Για comedy και supernatural δες το Clannad ή το xxxHolic.

Την ταινια την ειδα απο το team AnimeClipse ως ξεχωριστω κομματι. Ετυχε να ψαχνω κατι να δω και μου φανηκε ενδιαφερουσα.
Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις αν και μερικα απο αυτα που μου ειπες τα γνωριζα ηδη. :gotit:
Απλα ειχα και εχω πολλα στα υποψη μου που δεν ξερω ποιο ειναι καλο για να δω και ποιο εινα παρομοιο με καποιο απο αυτα που ηδη εχω δει. Αν σου ερθει κανενα αλλο στο μυαλο ακομα και αν νομιζεις οτι δεν θα μου αρεσει κανε ενα ποστ και θα το κοιταξω. Εχω δει πολλες κατηγοριες anime, μοναxα yuri, hentai, yaoi και οτιδηποτε εχει παρα πολυ nudity δεν βλεπω. αρκει αυτο που θα μου πουν να μην ειναι τιγκα στα φιλλερς και χωρις σκοπο συνεχεια. :thatsit:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 10 Απρίλιος 2013 - 23:15

#6245 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 13:53

Παιδια κατι σαν το Jojo's Bizarre Adventure?Η ενα ΓΕΛΙΟ (με την καλη εννοια) comedy!Please fast!

#6246 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 14:02

Παιδια κατι σαν το Jojo's Bizarre Adventure?Η ενα ΓΕΛΙΟ (με την καλη εννοια) comedy!Please fast!

Cromartie highschool για comedy και γέλιο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Spaceman: 12 Απρίλιος 2013 - 14:03

#6247 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 22:50

Βασικα ελεγα να ξεκινησω Nichijou το εχει δει κανενας?

#6248 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 23:09

Βασικα ελεγα να ξεκινησω Nichijou το εχει δει κανενας?

Το Nichijοu έχει τρέλο γέλιο, στο στυλ σου δε ξέρω αν είναι απτην άλη, αλλα είναι πολύ ωραίο. Όπως λέει κιο τίτλος με every-day-life καμένες καταστάσεις έχει να κάνει ^^

έδιτ: θα ήθελα αν έχει να προτείνει κανείς να δώ κάτι κάτι άπο φανατασίας , περιπέτειας με slice of life...να το θέσω πιο καλά κάτι σε στυλ των ταινιών ghibli-miyazaki και δε συμαζεύεται.
Δεν έχω θέμα αν είναι παλιο ή όχι , καλό να νε, ταινία να νε χΔ ή αν είναι σειρά να χει μικρή διάρκεια. ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 12 Απρίλιος 2013 - 23:15

フカフカ

#6249 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 08:59

έδιτ: θα ήθελα αν έχει να προτείνει κανείς να δώ κάτι κάτι άπο φανατασίας , περιπέτειας με slice of life...να το θέσω πιο καλά κάτι σε στυλ των ταινιών ghibli-miyazaki και δε συμαζεύεται.
Δεν έχω θέμα αν είναι παλιο ή όχι , καλό να νε, ταινία να νε χΔ ή αν είναι σειρά να χει μικρή διάρκεια. ^^

τα πρωτα που μου ερχονται στο νου ειναι:
για σειρες μικρης διαρκειας:

Windy Tales
Kamichu
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora
Tweeny Witches (υπαρχει και το OVA)

ταινιες/OVA εχει μπολικα:

Palme no Ki
Catnapped
Miyori no Mori
Boy who saw the Wind
Yokohama Quiet Country Cafe
Juippiki no Neko

και μονο και μονο για αυτο:

http://www.nausicaa.net/miyazaki/k_kondo/kumokaze/

Kumo no you ni, Kaze no you ni ("Kumokaze" for short) is very often mistaken for a Miyazaki or Studio Ghibli film due to the similarities between the styles of Katsuya Kondou, the character designer and animation director for Kumokaze, and the style of Miyazaki's works. Some people have commented that the main character, Ginga, looks like an Asian Kiki. Kumokaze, however, was produced by Studio Pierrot, the animation studio famous for such series as Kimagure Orange Road.
The story is set in ancient China, and follows the adventures of Ginga as she goes from being a simple country girl to being a concubine of the Emperor. The movie is based on the novel Koukyuu Shousetsu by Ken'ichi SAKEMI.

#6250 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 09:40

Το Nichijοu έχει τρέλο γέλιο, στο στυλ σου δε ξέρω αν είναι απτην άλη, αλλα είναι πολύ ωραίο. Όπως λέει κιο τίτλος με every-day-life καμένες καταστάσεις έχει να κάνει ^^

Οκ φιλε Ghost Prince ευχαριστω μαλλον αυτο θα δω :)
Και μετα θα τσεκαρω και αυτο που ειπε ο Spaceman!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 13 Απρίλιος 2013 - 14:13

#6251 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 12:52

τα πρωτα που μου ερχονται στο νου ειναι:
για σειρες μικρης διαρκειας:

Windy Tales
Kamichu
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora
Tweeny Witches (υπαρχει και το OVA)

ταινιες/OVA εχει μπολικα:

Palme no Ki
Catnapped
Miyori no Mori
Boy who saw the Wind
Yokohama Quiet Country Cafe
Juippiki no Neko

και μονο και μονο για αυτο:

http://www.nausicaa.net/miyazaki/k_kondo/kumokaze/

Kumo no you ni, Kaze no you ni ("Kumokaze" for short) is very often mistaken for a Miyazaki or Studio Ghibli film due to the similarities between the styles of Katsuya Kondou, the character designer and animation director for Kumokaze, and the style of Miyazaki's works. Some people have commented that the main character, Ginga, looks like an Asian Kiki. Kumokaze, however, was produced by Studio Pierrot, the animation studio famous for such series as Kimagure Orange Road.
The story is set in ancient China, and follows the adventures of Ginga as she goes from being a simple country girl to being a concubine of the Emperor. The movie is based on the novel Koukyuu Shousetsu by Ken'ichi SAKEMI.

Thanks, να σε καλα...Λέω να ξεκινίσω με το Kamichu, με τράβηκε η περιγράφη του :)

Κιαυτο για το Kumokaze, δε το ξερα...ενδιαφέρον πληροφορία, κιεγώ είχα την αίσθηση ότι ήτανε απο Ghibli ...xd
フカフカ

#6252 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 19:00

Ενα καλο Mecha που να βγηκε μετα το 2006 με πιου πιου και καλες μαχες? :gotit:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 22 Απρίλιος 2013 - 19:01

#6253 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 00:48

Ενα καλο Mecha που να βγηκε μετα το 2006 με πιου πιου και καλες μαχες? :gotit:

Gundam 00, Tengen Toppa Gurren Lagann μου έρχονται τώρα θα δω και για άλλα πιο μετά.

EDIT: Macross Frontier, Evangelion (οι ταινίες). Star Driver: Kagayaki no Takuto.

Φαντάζομαι λες μετά το 2006 κυρίως για καλύτερες μάχες, οπότε θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με το Star Driver που έχει πολύ ωραία visuals.

Γενικά όμως δεν έχω δει και τόσα αξιόλογα mecha ώστε να σου τα προτείνω κιόλας πέρα από αυτά (για anime μετά το 2006).

Αν δεν θες ντε και καλά μετά το 2006 δες τα gundam (υπάρχουν κάμποσα).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 23 Απρίλιος 2013 - 02:20

#6254 panosEdolas

panosEdolas

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 02:09

Παιδια ψαχνω να βρω κανα anime να δω. Μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο? Σε φαση περιπου Fairytail και D.Gray Man και με μια ποκιλια επεισοδιων...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 23 Απρίλιος 2013 - 03:39
greeklish και moved στο σωστο μερος.

#6255 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 04:43

Παιδια ψαχνω να βρω κανα anime να δω. Μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο? Σε φαση περιπου Fairytail και D.Gray Man και με μια ποκιλια επεισοδιων...

Hunter x Hunter
Αν θες κι άλλα, κάνε search στο thread.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 23 Απρίλιος 2013 - 04:43

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires