Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6226 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2013 - 13:45

το έχω δεί.

Κάπως έτσι. Απλά κυρίως θέλω "κακό,powers ups ,Κτλ ..."

Στα αρχικά δεν ξέρω δεν μ'αρέσει καθόλου.Το έχω πάρει στραβά ,δεν πρόκειται να το δω και να με πληρώνουν.

Αυτο να σε ακουσω να το λες λιγο πιο μετα απο οταν τελιωσουν τα Hunetr Exams!Τωρα τι να σου πω αμα δεν σαρεσει τοσο πολυ, μην το δεις.
Μπορεις να δεις και Jojo's Bizarre Adventure αλλα ειναι λιγο περιεγο μεχρι να το συνηθισεις (η αρχη του πρωτου Part)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 02 Απρίλιος 2013 - 13:46

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6227 barbouni

barbouni

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2013 - 09:52

Υπάρχει κάτι σαν το darker than black? Μόλις το είδα και ήταν εξαιρετικότατο. Κάτι παρόμοιο θα μου άρεσε, αρκεί να τελειώνει τουλάχιστον αυτό κάπως.

#6228 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2013 - 12:10

Υπάρχει κάτι σαν το darker than black? Μόλις το είδα και ήταν εξαιρετικότατο. Κάτι παρόμοιο θα μου άρεσε, αρκεί να τελειώνει τουλάχιστον αυτό κάπως.

Ρίξε μια ματιά στο Phantom:requiem for the phantom , δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτο που ψάχνεις ακριβώς, αλλα είναι αρκετά κοντά ..
フカフカ

#6229 barbouni

barbouni

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2013 - 12:55

Ρίξε μια ματιά στο Phantom:requiem for the phantom , δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτο που ψάχνεις ακριβώς, αλλα είναι αρκετά κοντά ..

Μμμ θα το κοιταξω φαινεται συμπαθητικο. Ευχαριστώ

#6230 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2013 - 13:36

Αυτο να σε ακουσω να το λες λιγο πιο μετα απο οταν τελιωσουν τα Hunetr Exams!Τωρα τι να σου πω αμα δεν σαρεσει τοσο πολυ, μην το δεις.
Μπορεις να δεις και Jojo's Bizarre Adventure αλλα ειναι λιγο περιεγο μεχρι να το συνηθισεις (η αρχη του πρωτου Part)

τι εννόεις και για πιο Hunter exams ;

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#6231 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2013 - 21:53

Γεια!
Εγώ θέλω κάποιο anime, action και supernatural, μα να έχει εμβάθυνση στους χαρακτηρες και στις σχεσεις τους και λοιπά, και κυρίως, κυρίως να έχει μια ηρωίδα με αρχ*****α. Δεν μπορώ τις κλαψο****νες που τσιρίζουν όλην την ώρα υστερικά.

Δες το Queens Blade:
http://myanimelist.net/anime/4719/Queens_Blade:_Rurou_no_Senshi
http://myanimelist.net/anime/11859/Queens_Blade:_Rebellion
http://myanimelist.net/anime/6633/Queens_Blade:_Gyokuza_wo_Tsugu_Mono
http://myanimelist.net/anime/8456/Queens_Blade:_Utsukushiki_Toushitachi

Πιστεύω πως θα κολήσεις.... (γυναίκες και πανολία απλα τέλειο)

Και εμένα μου άρεσε.

#6232 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2013 - 17:57

Παιδια προτεινεται καμια καλη ongoing σειρα που αρχισε φετος, η στο δευτερο μισο του 2012!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 08 Απρίλιος 2013 - 19:14

#6233 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2013 - 18:47

shingeki no kyojin

#6234 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2013 - 19:14

shingeki no kyojin

Tο ειδα χθες που βγηκε το πρωτο επισοδειο (μην ξεχασω να πω οτι ηταν πολυ καλο :P)
Κατι αλλο?

#6235 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 14:03

Κάτι να με σώσει απ'την βαρεμάρα μου έχουμε? Εκτός από mecha και σειρά που ξεκίνησε τώρα (να έχει 5-6 επεισόδια μαζεμένα τουλάχιστον)

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#6236 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 14:09

Maoyuu Maou Yuusha

#6237 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 16:06

Κάτι να με σώσει απ'την βαρεμάρα μου έχουμε? Εκτός από mecha και σειρά που ξεκίνησε τώρα (να έχει 5-6 επεισόδια μαζεμένα τουλάχιστον)

Θες κάτι συγκεκριμένο? Αν όχι μπορείς να ψάξεις στα ήδη υπάρχοντα thread μήπως και βρεις κάτι που σου αρέσει.

#6238 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 01:21

Καλησπερα παιδια Εχω δει ολα οσα γραφω παρακατω και ισως καπια που δεν θυμαιμαι ,τα πιο προσφατα.

Tokyo Magnitude 8.0
Ano Hana
Colorful 2010

School Days
Fairy Tail
Black Cat
K
Hotaru No Haka

Σκεφτομαι να δω το Kara no Kyoukay και ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλο. Βλεπω αυτην την περιοδο τα παρακατω οπως μπορειτε να δειτε και απο τις animelistπου εχω πιο κατω σχετικα με το τι μου αρεσει , τι εχω δει και τι σκεφτομαι να δω,Ειμαι σε μια φαση οπυ δεν εχω τι να κανω εφοσον τα περισοτερα κοντευω να τα τελειωσω, εκτος του Gintama. Πειτε μου καποια καλαγιατι θα σκασω απο βαρεμαρα λιαν συντομως!!! :bahhh:
Neon Genesis Evangelion,Naruto: Shippuuden,Chuunibyou demo Koi ga Shitai!,Guilty Crown,Gintama,Code Geass,Darker than Black: Kuro no Keiyakusha,Inu x Boku SS,Fairy Tail OVA

Αν σκεφτειτε και κατι διαφορετικο απο αυτα που νομιζετε πως θα μου αρεσουν συμφωνα με τη λιστα και αυτα που παρακολουθω ειμαι ανοιχτη σε προτασεις. τα λεμε αυριο. Περιμενω τις απαντησεις σας :gn2:

#6239 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 10:08

Είναι πολύ καλό το Kara no Kyoukai , να το δεις !
Μερικά ακόμη είναι τα Genshiken , Phantom:Requiem for the Phantom .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#6240 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 15:18

Καλησπερα παιδια Εχω δει ολα οσα γραφω παρακατω και ισως καπια που δεν θυμαιμαι ,τα πιο προσφατα.

Tokyo Magnitude 8.0
Ano Hana
Colorful 2010

School Days
Fairy Tail
Black Cat
K
Hotaru No Haka

Σκεφτομαι να δω το Kara no Kyoukay και ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλο. Βλεπω αυτην την περιοδο τα παρακατω οπως μπορειτε να δειτε και απο τις animelistπου εχω πιο κατω σχετικα με το τι μου αρεσει , τι εχω δει και τι σκεφτομαι να δω,Ειμαι σε μια φαση οπυ δεν εχω τι να κανω εφοσον τα περισοτερα κοντευω να τα τελειωσω, εκτος του Gintama. Πειτε μου καποια καλαγιατι θα σκασω απο βαρεμαρα λιαν συντομως!!! :bahhh:
Neon Genesis Evangelion,Naruto: Shippuuden,Chuunibyou demo Koi ga Shitai!,Guilty Crown,Gintama,Code Geass,Darker than Black: Kuro no Keiyakusha,Inu x Boku SS,Fairy Tail OVA

Αν σκεφτειτε και κατι διαφορετικο απο αυτα που νομιζετε πως θα μου αρεσουν συμφωνα με τη λιστα και αυτα που παρακολουθω ειμαι ανοιχτη σε προτασεις. τα λεμε αυριο. Περιμενω τις απαντησεις σας :gn2:

Είναι πολύ καλό το Kara no Kyoukai , να το δεις !
Μερικά ακόμη είναι τα Genshiken , Phantom:Requiem for the Phantom .

Αυτά και κάποια άλλα από μένα:
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Honey and Clover, Tengen Toppa Gurren Lagann,

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 10 Απρίλιος 2013 - 15:19

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires