Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6196 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 25 March 2013 - 20:31

Παιδια εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο shounen πλην των 3 γνωστων,του Fairy tail,του HunterxHunter και του D.Gray-man?Ειδα λιγο και απο το Hitman Reborn αλλα δεν με ενθουσιασε.Αν εχει και πολλα επεισοδια ακομα καλυτερα.Ευχαριστω προκαταβολικα! :)

Sacred Seven εγώ τώρα το βλέπω.

#6197 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 25 March 2013 - 22:21

Ωραια, τωρα εκτως απο Hokuto no Ken, προτεινεται καικανενα αλλο ανιμε με martial arts (οχι box, καρατε κλπ) να ειναι σαν το Hokuto no Ken ας πουμε, η σαν το Dragon Ball...

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6198 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 25 March 2013 - 22:56

Ωραια, τωρα εκτως απο Hokuto no Ken, προτεινεται καικανενα αλλο ανιμε με martial arts (οχι box, καρατε κλπ) να ειναι σαν το Hokuto no Ken ας πουμε, η σαν το Dragon Ball...

Αυτό σου κάνει?
http://myanimelist.net/anime/8277/Hyakka_Ryouran:_Samurai_Girls

#6199 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 26 March 2013 - 15:42

Αυτό σου κάνει?
http://myanimelist.net/anime/8277/Hyakka_Ryouran:_Samurai_Girls

Thank you θα το τσεκαρω!

#6200 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 March 2013 - 16:01

O Κenshiro παντως εχει θελκτικοτερο ντεκολτε απο τις χαρακτηρες στο Samurai Girls. :(

Γι αυτό δοκιμασε και το Baki the Grappler.

#6201 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 26 March 2013 - 18:24

Εγώ παντως από το samurai girls 3 επεισόδεια άντεξα είναι fan service πασπαλισμένο με λίγο martial arts.

09pntFA.png?1

#6202 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 26 March 2013 - 18:34

Απο το λιγο που τσεκαρα samurai girls δεν μου εκανε κλικ να το αρχισω!
Το Baki the Gappler το ξερω αλλα δεν με εχει πορωσει!Μηπως να δω Hajime no Ipo να τελιωνουμε?

Edited by Itachi Akatsuki, 26 March 2013 - 18:34.

#6203 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 26 March 2013 - 18:43

Για το hajime no ippo δεν το έχω δει για να σου πω τίποτα αν και έχω ακούσει οτι η αρχική σειρά ειναι πολύ καλή αλλά πιστεύω το hokuto no ken είναι αρκετά μεγάλο για να σε κρατήσει.

09pntFA.png?1

#6204 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 26 March 2013 - 19:11

Για το hajime no ippo δεν το έχω δει για να σου πω τίποτα αν και έχω ακούσει οτι η αρχική σειρά ειναι πολύ καλή αλλά πιστεύω το hokuto no ken είναι αρκετά μεγάλο για να σε κρατήσει.

Αρχισα να διαβαζω το μανγκα του Hokuto no Ken!!!Μαλλον θα δω καποιο αλλο ανιμε τωρα!(Βασικα οταν τελιωσω το Jojo's Bizarre Adventure!)

#6205 bluedemon

bluedemon

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 26 March 2013 - 20:41

για σας μηπως μπορειτε να μου πειτε αν θα υπαρξη season 2 για το Guilty crown παρακαλω

#6206 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 26 March 2013 - 21:09

για σας μηπως μπορειτε να μου πειτε αν θα υπαρξη season 2 για το Guilty crown παρακαλω

Ευτυχώς προς το παρών δεν υπάρχουν σχέδια για συνέχεια.

#6207 barbouni

barbouni

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 28 March 2013 - 22:49

Γεια!
Εγώ θέλω κάποιο anime, action και supernatural, μα να έχει εμβάθυνση στους χαρακτηρες και στις σχεσεις τους και λοιπά, και κυρίως, κυρίως να έχει μια ηρωίδα με αρχ*****α. Δεν μπορώ τις κλαψο****νες που τσιρίζουν όλην την ώρα υστερικά.

#6208 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 March 2013 - 23:14

Σειρα ταινιών μεν, θα σου αρεσει δε. Kara no Kyoukai.

#6209 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 28 March 2013 - 23:17

Τι καλό βγήκε σε άνιμε τα τελευταία τρία χρόνια; Γιατί με ελάχιστες εξαιρέσεις για σύντομα κωμικά (πχ Danshi Koukousei no Nichijo), πρακτικά σταμάτησα να παρακολουθώ από τότε που τέλειωσε το FMA: Brotherhood.

#6210 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 28 March 2013 - 23:48

Με το FMAB ως οδηγό(δηλαδή άνθρωποι με υπερδυνάμεις) θα πρότεινα τα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires