Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6181 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 22 March 2013 - 23:28

Ε καλα νταξει τα μεγαλα shounen ολοι τα εχουμε δει :P

Tsubasa Cronicle, Elemental Gelade
Action + Romance για μένα είναι η ιδανική συνταγή (και μια κρυφή επιθυμία να ήμουν στην θέση του Coud από το Elemental Gelade ;) )

Για τριήμερο δε σου έχω την τέλεια anime ταινία:
Rurouni Kenshin
http://www.imdb.com/title/tt1979319/

#6182 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 23 March 2013 - 21:50

Θέλω μια βοήθεια. Θέλω να δω fate zero. Να δω πρώτα το Stay Night που θεωρείται sequel παρόλο που ναι παλιότερο, η να τα δω με τη σειρά που εκτυλίσονται τα anime, δηλαδή πρώτα τα 2 φρέκα fate zero και μετά τέλος το Night?

#6183 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 March 2013 - 22:02

Να μη δεις το night καθόλου :)

Πέραν του ότι θα σου χαλάσει το ending δε θα κερδίσεις τίποτα παραπάνω σε κατανόηση του setting/χαρακτήρων etc.

qzMHWHd.png

#6184 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 23 March 2013 - 22:31

Θέλω μια βοήθεια. Θέλω να δω fate zero. Να δω πρώτα το Stay Night που θεωρείται sequel παρόλο που ναι παλιότερο, η να τα δω με τη σειρά που εκτυλίσονται τα anime, δηλαδή πρώτα τα 2 φρέκα fate zero και μετά τέλος το Night?

Φιλε το Night εν μαρεσε καθολου :S Το Fate/Zero ελεγα να το ω αυτο το τριημερο αλλα τελικα δεν το αρχισα :P

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6185 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 23 March 2013 - 23:27

Να μη δεις το night καθόλου :)

Πέραν του ότι θα σου χαλάσει το ending δε θα κερδίσεις τίποτα παραπάνω σε κατανόηση του setting/χαρακτήρων etc.

Αναλόγως το night μου άρεσε λόγο ότι είχε romance με την Saber:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1GTb6YShAbs[/youtube]
Το Zero είναι καλύτερο για όσουν δεν τους αρέσει το romance λόγο ότι έχει Μπόλικο Action χωρίς φιλια κλπ κλπ.

Καλύτερα να πάει σε
Night -> Zero ή σκέτο Zero.

#6186 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 24 March 2013 - 01:09

Δες το Zero , και μετά δεν νομίζω να αντέξεις να δείς το Night XD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#6187 DonFlamingo

DonFlamingo

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 24 March 2013 - 17:53

Παιδια εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο shounen πλην των 3 γνωστων,του Fairy tail,του HunterxHunter και του D.Gray-man?Ειδα λιγο και απο το Hitman Reborn αλλα δεν με ενθουσιασε.Αν εχει και πολλα επεισοδια ακομα καλυτερα.Ευχαριστω προκαταβολικα! :)
Posted Image

#6188 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 24 March 2013 - 19:43

Παιδια εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο shounen πλην των 3 γνωστων,του Fairy tail,του HunterxHunter και του D.Gray-man?Ειδα λιγο και απο το Hitman Reborn αλλα δεν με ενθουσιασε.Αν εχει και πολλα επεισοδια ακομα καλυτερα.Ευχαριστω προκαταβολικα! :)

Dragon Ball Z?Μαλλον θα το εχεις δει αλλα επειδη δεν το ανεφερες λεω μηπως :P
Επισεις αξιζει να δεις Fullmetal Alchemist Brotherhood!Και πολλα αλλα που δεν μου ερχονται στο μυαλο αυτη την στιγμη!

#6189 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 24 March 2013 - 19:50

Get Backers.

#6190 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 24 March 2013 - 20:04

Gintama

Edited by Keito, 24 March 2013 - 20:39.

#6191 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 24 March 2013 - 20:31

Fullmetal Alchemist, Eureka Seven ,Gintama, Hikaru no Go,Kekkaishi, Nurarihyon no Mago,Soul Eater,The Law of Ueki

#6192 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 25 March 2013 - 10:42

Παιδες μολις τελιωσω το Jojo's Bizarre Adventure να αρχισω Hokuto no Ken?Αξιζει?Λεω εδω και μισο χρονο να το αρχισω αλλα αμα το προτεινεται αρκετοι μαλλον θα το δω :P

Edited by Itachi Akatsuki, 25 March 2013 - 10:42.

#6193 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 25 March 2013 - 11:12

@Itachi Akatuki
Το έχω αρχίσει και εγώ εδώ και κανά μήνα έχω δει καμιά 10αρια επεισόδια,ωραίο φαίνεται ειδικά αμα δεν σε πειράζει το animation(80s γαρ) είναι ότι περιμένεις από ένα καλό martial arts shounen.
P.S το 1st opening τα σπάει

09pntFA.png?1

#6194 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 25 March 2013 - 15:24

@Itachi Akatuki
Το έχω αρχίσει και εγώ εδώ και κανά μήνα έχω δει καμιά 10αρια επεισόδια,ωραίο φαίνεται ειδικά αμα δεν σε πειράζει το animation(80s γαρ) είναι ότι περιμένεις από ένα καλό martial arts shounen.
P.S το 1st opening τα σπάει

Ωραια μαλλον θα το αρχισω, αλλα εχω διαβασει οτι καλυτερο γινεται στα μετεπειτα επεισοδεια!Και μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει...τι ειναι τα GAR ανιμε?

#6195 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 25 March 2013 - 16:00

Ωραια μαλλον θα το αρχισω, αλλα εχω διαβασει οτι καλυτερο γινεται στα μετεπειτα επεισοδεια!Και μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει...τι ειναι τα GAR ανιμε?

http://knowyourmeme.com/memes/gar
Posted Image
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires