Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 25 February 2013 - 17:25
Posted 26 February 2013 - 06:08

Posted 26 February 2013 - 09:52
Ψαχνω σειρες που να ειναι σχετικα μικρες σε διαρκεια και να εχουν εντονα sci-fi χαρακτηριστικα, σε φαση cyberpunk ομως (τυπου Serial Experiment Lain δηλαδη, oχι NGE.)Εχω δει S.E.L και Ghost in the Shell μονο σε αυτο το στυλ.Υπαρχει κατι ή ζηταω πολλα;
Time of Eve, Texhnolyze, Pale Cocoon, Ergo Proxy
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 26 February 2013 - 11:32
Hello ppl. Θέλω τα φώτα σας για ακόμα μια φορά. Εδώ και καιρό θέλω να δω σειρές που να έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αλλά δεν έχω πέσει σε κάτι που να με ικανοποιεί.
Ψάχνω σειρές που να έχουν είτε σαν πρωταγωνιστές, είτε σαν δευτεραγωνιστές.....ζευγάρια!
Όχι μη βιαστείτε, περιμένετε να δείτε πώς το εννοώ.
Δε θέλω σειρές που να είναι βασισμένες στο πώς και πότε θα τα φτιάξουν οι δύο πρωταγωνιστές, ούτε απαραίτητα σειρές που το κύριο θέμα τους να είναι η καθημερινότητα των σχέσεων [αν και αυτό το 2ο δε με χαλάει]. Θέλω σειρές όπου απλά δύο από τους πρωταγωνιστές να τυχαίνει να είναι ζευγάρι. Να είναι ήδη, ή έστω να γίνονται στο 1ο επεισόδιο. Δεν με ενδιαφέρουν τα ζουμιά και το φλερτ και λοιπές μπούρδες. Το μοναδικό παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Zack και η Miria από το Baccano. Θέλω ζευγάρι που να κάνουν πράγματα μαζί [τύπου saikano δεν πιάνονται. δεν με ενδιαφέρει το πώς ερωτεύονται ή αποκτούν οικειότητα. δε θέλω ρομαντικό δράμα].
Προσοχή, αν έχει χωρισμούς και μελοδράματα για κύριο σημείο του δεν το θέλω, να πάει μακρυά.
Παρακαλώ διαβάστε τι ζητάω και προτείνετέ μου ΜΟΝΟ πράγματα που.... να είναι αυτό που ζητάω.
Δε με ενδιαφέρουν τα hentai και τα ecchi και ούτε το futari ecchi.
Γενικά προτείνετε σειρές και ταινίες από ό,τι είδος υπάρχει, πέρα από τα 2 παραπάνω.
Δεν με ενδιαφέρει η χρονολογία παραγωγής, ή ο αριθμός επεισοδίων. Με ενδιαφέρει όμως να μου προτείνετε κάτι που δεν είναι εντελώς σκουπίδι [και που να μπορώ να το βρω για κατέβασμα].
Posted 26 February 2013 - 21:06
Στο Kemonozume oι πρωταγωνιστές είναι σχεδόν εξαρχής ζευγάρι.
Εκτός από αυτούς και τη Miria με τον Isaac δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο!
Sleep with the devil, the devil will take you away
Posted 27 February 2013 - 16:30
Time of Eve, Texhnolyze, Pale Cocoon, Ergo Proxy
Ευχαριστω!
Posted 28 February 2013 - 12:35
Και μια καλη ταινια Supernatural με ξυλο.
Posted 28 February 2013 - 22:41
Aν και φοβερή σειρά το Sexy Commando Gaiden (που την προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα) πιο πολύ τείνει προς την κωμωδία. Ξυλίκι έχει αλλά προς το πιο ασυνήθιστο. Όταν δεις την σειρά θα καταλάβεις. Χοχοχο!Πολεμικές τέχνες και έλλειψη εσωρούχων έχει το Sexy Commando Gaiden δοκίμασέ το
http://anime.gr/forums/showthread.php?t=4266
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις παλιές σειρές σου προτείνω το all time classics Hokuto no Ken (γνωστό κι ως Fist of the North Star) και το cult classic Sakigake!! Otoko Juku ( http://www.animeplanet.gr/585_sakigake_otoko_juku.html ) που αποτελεί κι αυτό έναν από τους πιο δημοφιλές κι ιστορικούς shonen action τίτλους του Shonen Jump.Γεια σας παιδια ειμαι ο Θοδωρης απο Αθηνα κ αυτο ειν το πρωτο μου post. Εδω και καιρο ψαχνω γ ενα καλο ανιμε με βια-πολεμικες τεχνες και θ ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας. Σημειωστε οτι εχω ηδη δει to kenichi κ οτι θ ηθελα κατι που να μην δειχνει(εως καθολου) συνεχεια βρακακια, σουτιενακια κ οτιδηποτε αλλη βλακειεα βαζουν οι ιαπωνες γ να τα βλεπουν τα 12χρονα
Wow! Προχωράει γρήγορα πλέον το fansub του Ashita no Joe κι έχει φτάσει τα 52 από τα 79 επεισόδια. Τρέχω γρήγορα να το κατεβάσω!Yπάρχει το Ashita no Joe το οποιο είναι ακομη ongoing αναφορικα με τον υποτιτλισμό του. Eπισης το Hajime no Ippo και το Ring ni Kakkero
Edited by Vetus, 28 February 2013 - 22:42.
Posted 01 March 2013 - 02:08
Για ghibli το Laputa: Castle in the Sky κ το Princess Mononoke ταιράζουν σε αυτά που έχεις δει και τα δύο εχουν ισχυρές πρωταγωνίστριες και περιβαλλοντίκα μηνυύματα το μεν laputa έχει πιο ισχυρό το στοιχείο του adventure ενώ το δε mononoke είναι περισσότερο φύση vs άνθρωπος(εκμετάλευση του φυσικού πλούτου,εκβιομηχανοποίηση κ έτσι).Παιδια προτεινεται καμια καλη ταινια του Studio Ghibli, εκτως απο Howl's Moving Castl, Spirited Away και Nausicaa of the Valley of the Wind?
Και μια καλη ταινια Supernatural με ξυλο.
Posted 01 March 2013 - 19:11
Τα κατεβασα χθες και τα δυο τυχαια, και τωρα ειδα την προταση σου!Μια χαραΓια ghibli το Laputa: Castle in the Sky κ το Princess Mononoke ταιράζουν σε αυτά που έχεις δει και τα δύο εχουν ισχυρές πρωταγωνίστριες και περιβαλλοντίκα μηνυύματα το μεν laputa έχει πιο ισχυρό το στοιχείο του adventure ενώ το δε mononoke είναι περισσότερο φύση vs άνθρωπος(εκμετάλευση του φυσικού πλούτου,εκβιομηχανοποίηση κ έτσι).

Posted 02 March 2013 - 14:33
Επίσης (αν και ξεπερνάει κάπως τα όρια του thread). Για το Trigun από που ν' αρχίσω; Από το άνιμε; Από την ταινία; Ή να τ' αφήσω και τα δύο και να πιάσω κατευθείαν το manga;
Posted 02 March 2013 - 16:09
Hello ppl. Θέλω τα φώτα σας για ακόμα μια φορά. Εδώ και καιρό θέλω να δω σειρές που να έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αλλά δεν έχω πέσει σε κάτι που να με ικανοποιεί.
Ψάχνω σειρές που να έχουν είτε σαν πρωταγωνιστές, είτε σαν δευτεραγωνιστές.....ζευγάρια!
Όχι μη βιαστείτε, περιμένετε να δείτε πώς το εννοώ.
Δε θέλω σειρές που να είναι βασισμένες στο πώς και πότε θα τα φτιάξουν οι δύο πρωταγωνιστές, ούτε απαραίτητα σειρές που το κύριο θέμα τους να είναι η καθημερινότητα των σχέσεων [αν και αυτό το 2ο δε με χαλάει]. Θέλω σειρές όπου απλά δύο από τους πρωταγωνιστές να τυχαίνει να είναι ζευγάρι. Να είναι ήδη, ή έστω να γίνονται στο 1ο επεισόδιο. Δεν με ενδιαφέρουν τα ζουμιά και το φλερτ και λοιπές μπούρδες. Το μοναδικό παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Zack και η Miria από το Baccano. Θέλω ζευγάρι που να κάνουν πράγματα μαζί [τύπου saikano δεν πιάνονται. δεν με ενδιαφέρει το πώς ερωτεύονται ή αποκτούν οικειότητα. δε θέλω ρομαντικό δράμα].
Προσοχή, αν έχει χωρισμούς και μελοδράματα για κύριο σημείο του δεν το θέλω, να πάει μακρυά.
Παρακαλώ διαβάστε τι ζητάω και προτείνετέ μου ΜΟΝΟ πράγματα που.... να είναι αυτό που ζητάω.
Δε με ενδιαφέρουν τα hentai και τα ecchi και ούτε το futari ecchi.
Γενικά προτείνετε σειρές και ταινίες από ό,τι είδος υπάρχει, πέρα από τα 2 παραπάνω.
Δεν με ενδιαφέρει η χρονολογία παραγωγής, ή ο αριθμός επεισοδίων. Με ενδιαφέρει όμως να μου προτείνετε κάτι που δεν είναι εντελώς σκουπίδι [και που να μπορώ να το βρω για κατέβασμα].
Σε ενοχλεί αν είναι ταινία με παντρεμένο ζευγάρι που αποκτά παιδιά; Αν όχι...
MY NEIGHBORS THE MOTHERFUCKING YAMADAS.
Παίζει να υπάρχουν κι άλλα anime που ικανοποιούν τα κριτήριά σου, αλλά αυτό μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό και σβήνει κάθε άλλη σκέψη που θα μπορούσα να έχω. Caps Lock για να τονίσω πόσο πρέπει να το δεις. Όχι μόνο εσύ, αλλά όλοι.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 03 March 2013 - 16:20
Abenobashi Mahou Shoutengai μια αλλη καλη επιλογη, αν δεν την εχεις δει.
απο τις πιο υποτιμημενες σειρες της Gainax με αρκετες δοσεις χιουμορ
Posted 03 March 2013 - 17:17
Posted 04 March 2013 - 00:35
Βεβαια επειδη ανεφερε ως παραδειγμα το βaccanο και εκει ουσιαστικα το ζευγαρι δεν ειχε ιχνος ροματζου παρα μονο χιουμορ, κατι αναλογο υπαρχει και εδω. Μονο που αντι το ζευγαρι να πουλα τρελα στον κοσμο, εδω γινεται το αντιθετο. Ο κοσμος του πουλαει τρελα.
Και τηρει και με το παραπανω τις υπολοιπες της προδιαγραφες.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|