Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 25 October 2012 - 21:34
Nodame Cantabile η πρώτη σαιζόν φτάνει τα 24 επεισόδια αλλά υπάρχει και δεύτερη.
Bartender που μου άρεσε πολύ αν και μιλάει αρκετά για αλκοόλ επομένως το προτείνω αλλά με επιφυλάξεις.
Posted 25 October 2012 - 23:00
λοιπον! εχουμε και λεμε
για sci-fi
Aria the Animation, Origination, Natural
σε ηρεμουν αφανταστα αυτες οι σειρες με τις γονδολιερησες. το τελος ειναι απο τα πιο δυνατα!
Νιea_7
Yoshitoshi Abe (Lain, Haibane Renmei), oποτε να περιμενεις και εκει αναλογη ποιοτητα. αστεια και σοβαρη εκει που πρεπει
Figure 17 - Tsubasa and Hikaru
ιδιαίτερη σειρα. 13 επεισοδια 45 λεπτων, με το πρωτο μισο να αφορα το slice of life, και το δευτερο το κυνηγι εξωγηινων. το πρωτο ειναι ομολογουμενως καλυτερο στο ειδος του
Υοkohama Quiet Country Cafe
αν ειχες το manga θα επρεπε να τις το δινες. ειναι φτιαγμενο για την ηλικια της. μεχρι τοτε μπορειτε να δειτε τα 2 OVA
καθημερινοτητα:
Koi Kaze
οτι καλυτερο και ποιοτικοτερο εχω δει, βεβαια μπορει να ειναι πολυ καλη για αυτο που ζητας....
Ηuman Crossing:
και εδω ρεαλιστικη αλλα ισως και αυτη να σας πεφτει πολυ βαρια!
για αυτο προτεινω ανεπιφυλακτα:
Honey and Clover!
τα εχει ολα αυτη η σειρα και στις καταλληλες δοσεις!
μαγεια:
Someday's Dreamer's 2:
και αυτη η σειρα ειναι απο τις καλυτερες και με αισθηματα. δεν θα απαγοητευτεις. ακομα μελαγχολω απο τους τιτλους τελους.
Windy Tales:
ανεπαναληπτη! εχει και ιπταμενες γατες.τι αλλο θες
με αστυνομικους:
Υοu are under Arrest
Patlabor
καλες στο ειδος τους αλλα μπορει να μην γουσταρετε το concept.
Posted 25 October 2012 - 23:02
HAIBANE RENMEI!....
Posted 27 October 2012 - 16:59
2ον:Ποια τανια του One Piece εχει την πιο πολυ δραση?Και γενικα ποια νομιζεται ειναι η καλυτερη One Piece ταινια?Εκτως απο την 10

Posted 27 October 2012 - 17:14
1ον:Καλη ταινια με sword fighting?
2ον:Ποια τανια του One Piece εχει την πιο πολυ δραση?Και γενικα ποια νομιζεται ειναι η καλυτερη One Piece ταινια?Εκτως απο την 10
1: Δες την ταινία του afro samurai(και τα επεισόδια αν θες, 5 είναι)
2: Η 4η, 5η, 6η μου άρεσαν αρκετά.

Posted 27 October 2012 - 17:37
Posted 27 October 2012 - 17:45

Μην μου το θυμιζεις και παθω τιποτα.
Οκ θα τσεκαρω οσες ταινιες μου ειπατε

Υ.Γ.Ξερεται πως μπορω να βλεπω τον αριθμο του επισοδειου ενως ανιμε οταν το διαλεγω για κατεβασμα?

Ετσι σε ενα ανιμε με 200 επισοδεια δεν μπορω να επιλεξω τα files που θελω να κατεβασω.Καλα δεν σας λεω τι γινεται αμα τα επεισοδεια ειναι ανακατεμενα στο torrent...
Edited by Itachi Akatsuki, 27 October 2012 - 17:46.
Posted 27 October 2012 - 18:28
Posted 27 October 2012 - 20:37
Οκ θενκ γιουΤσέκαρε σίγουρα το Sword of the Stranger ,

Posted 31 October 2012 - 20:12
Posted 31 October 2012 - 23:37
Ayakashi: Japanese Classic Horror
Seirei no Moribito
Karakuri Zoushi Ayatsuri Sakon
Posted 01 November 2012 - 00:00

θα συμφωνησω με τν Φωκια στο Ayakashi και μετα Mononoke οπως εχω ακουσει και καλα λογια και για τα αλλα !!
Posted 01 November 2012 - 00:09
Εγώ μόλις τελείωσα το Fullmetal Alchemist Brotherhood. Πόσο πωρωτικό άνιμε *.* Το τελείωσα σε λιγότερο από βδομάδα, παίζει να βλεπα και 5/ώρες/μέρα :Ρ Έχει να προτείνει κανείς κάτι παρόμοιο;
Τα anime που σου πρότειναν είναι πολύ καλά απλά δεν μοιάζουν πολύ με το FMA. Οι συνηθισμένες προτάσεις είναι anime όπως το D.Gray Man αλλά θα ακολουθήσω μία πιο εναλλακτική προσέγγιση και θα σου προτείνω το Wolf's Rain. Ξεφεύγουμε μεν από το demographic ΑΛΛΑ:
- Έχουμε και στις δύο περιπτώσεις ένα ωραίο fantasy setting όπου μαγεία και τεχνολογία ενώνονται.
- Έχουμε χαρακτήρες που προσπαθούν να ανακτήσουν κάτι μέσα από τη μαγεία.
- Έχουμε τελολογικό χαρακτήρα και στις δύο περιπτώσεις.
- Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για ένα ταξίδι.
Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το απίστευτο OST και η πολύ ωραία σκηνοθεσία. Γενικά ένα πολύ καλό σύνολο. Από τις αγαπημένες μου σειρές που πάντα χαίρομαι που έχω δει αλλά παράλληλα εύχομαι να μπορούσα να την "ξαναδώ για πρώτη φορα".
Posted 01 November 2012 - 00:52
Εγώ μόλις τελείωσα το Fullmetal Alchemist Brotherhood. Πόσο πωρωτικό άνιμε *.* Το τελείωσα σε λιγότερο από βδομάδα, παίζει να βλεπα και 5/ώρες/μέρα :Ρ Έχει να προτείνει κανείς κάτι παρόμοιο;
D. Gray-man,One Piece,Tengen Toppa Gurren Lagann και Code geass.Τα οποια ειναι ολα πολυ καλα shonen οπως το fma brotherhood.Βεβαια καλο θα ηταν να πεις πια ανιμε εχεις δει και ποια θεωρεις αγαπημενα σου η τι ειδος(ξυλο,μαχες με σπαθια,με υπερδυναμεις κλπ.) σου αρεσει γενικα.Αν το κανεις αυτο θα πεσουν και πιο συγκεκριμενες προτασεις.
Edited by luffy1908, 01 November 2012 - 00:52.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|