Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2012 - 15:37
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2012 - 15:50
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2012 - 16:52
Τώρα δεν ξέρω αν μοιάζουν με το HxH αλλά και το Darker than Black και το Baccano έχουν πολύ δράση.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2012 - 16:59
Ανιμε με ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δραση.Θα προτιμουσα κατι σε στιλ Hunter x Hunter.
Προτιμάς κάτι που δεν έχει δεύτερο δηλαδή.
Τσέκαρε στα σίγουρα Yu Yu Hakusho. Είναι απ' τον ίδιο δημιουργό. Απ' τον ίδιο δημιουργό είναι και το Level E, που αν σ' άρεσε το Gintama, σίγουρα θα σ' αρέσει κι αυτό, αν και δεν έχει τόση δράση όσο trollings.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2012 - 17:13
καλησπεραααααα παιδια θελω να αρχεισω το astro boy... αλλα δεν ξερω ποιο να ξεκινισω..του 1980 η του 2003?? καποια βοηθεια οποιος το εχει δει??? %20br=
ξεκινα με αυτο του 60. σοβαρολογω!
και παλι θα συνιστουσα να εβλεπες Jetter Mars, παρα τη σειρα του 80
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2012 - 19:47
Ανιμε με ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δραση.Θα προτιμουσα κατι σε στιλ Hunter x Hunter.
Busou Renkin, ευχάριστο και ανάλαφρο shonen με μπόλικη δράση. Μόνο 26 επεισόδια.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 10:54
Your Life Is An Illusion, Life Starts After Death

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 11:27
έχει κανεις υπόψιν του κανένα σοβαρό postapokalyptisk anime σαν το Έργο Proxy η Wonderful Days?
Βουρ για texhnolyze και noein.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 11:36
τα έχω δει και τα δυοΒουρ για texhnolyze και noein.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από EXORISTOS: 24 Οκτώβριος 2012 - 11:39

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 11:55
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 12:04
Deadman Wonderland
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 12:16
το Eve no Jikan το έχω δει, πολύ ενδιαφέρον anime. Tο Pale Cocoon όμως δεν έχει τύχη μέχρι τώρα. Αν εξής εσύ η κανεις άλλος κάποιο άλλο να προτείνει είμαι όλος "αφτιά"Pale Cocoon, μαζί και το Eve no Jikan αν και δεν είναι postτέτοιο, διαδραματίζεται όμως στο μέλλον.

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 14:49
Μαλλον θα δω Katekyo Hitman Reborn
Yu Yu Hakusho εχω κατεβασει μια ταινια και Busou Renkin διαβαζω το μανγκα
Χμμμ τωρα για το παλιο Hunter x Hunter δεν ξερω γιατι δεν θελω να χαλασω την αγωνια που εχω να δω τι θα γινει παρακατω στο επομενο επεισοδειο
Υ.Γ.Αρχισα και Fairy Tail τωρα που το λεμε...Αν το εχεται δει please πειτε μου αν ειναι καλο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 24 Οκτώβριος 2012 - 14:50
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 21:11
Το πράγμα είναι, λοιπόν, σαφές: χρειάζομαι πρόχειρους πολλούς, εξωφρενικά πολλούς, άπειρους, τόνους από τίτλους slice of life! Το μυαλό μου έχει κολλήσει και δεν μπορώ να σκεφτώ πάνω από μερικούς! Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!
Ας βάλουμε μερικούς κανόνες πρώτα:
1. Προτεραιότητα έχουν οι σειρές. Κυρίως για πρακτικούς λόγους, όχι λόγω κανενός σνομπισμού. Λόγω του φορτωμένου μας προγράμματος (σχολή εγώ, φροντιστήριο η μικρή, δουλειά η μητέρα), συνήθως καθόμαστε οικογενειακώς και βλέπουμε ένα επεισόδιο -άντε δύο!- κάθε βράδυ. Μια ταινία πρέπει, αναγκαστικά, να σπάσει σε κομματάκια αν είναι να την δει κανείς έτσι. Κι είναι κρίμα για τα έργα τα ίδια. Για να κατανοήσει κανείς μια ταινία, πρέπει να την δει μονορούφι.
2. Όσο γίνεται, οι σειρές ας μην ξεπερνάνε τα 26 επεισόδια. Ας μείνουμε σε λογικά νούμερα. Όχι πως αμφιβάλλω πως υπάρχουν σπουδαίες σειρές με παραπάνω από 26 επεισόδια, αλλά όσο να 'ναι, ίσως γίνει λίγο κουραστικό για μια κυρία που σιχτιρίζει την ώρα και τη στιγμή που ξεκίνησε να βλέπει το τελευταίο τούρκικο σαπούνι, μα δεν μπορεί να το σταματήσει γιατί έχει άλλα 10 επεισόδια. (Σειρές που έχουν παραπάνω από 26 επεισόδια αν έχον δεύτερη σεζόν μπορούν να μπουν, όμως!)
3. Όσο πιο όμορφο animation και art έχουν, τόσο το καλύτερο! Θέλω να πω, αν έχεις μια καλή ιστορία, λίγο eye candy παραπάνω δεν πείραξε ποτέ κανέναν, σωστά;
4. Όσο γίνεται, ας αποφευχθούν τα otaku shows, όπως και γενικά σειρές με μπόλικες pop culture references. Όχι πως δεν είναι καλά, αλλά θα είναι ενοχλητικό κάθε τρεις και λίγο να πρέπει να κάνω pause το βίντεο για να εξηγήσω τι είναι το Delorian, ποιος είναι ο John Titor ή γιατί είναι τόσο αστεία η ερασιτεχνική ταινία στο μηδενικό επεισόδιο της Haruhi Suzumiya.
5. Κάθε ευρύτερο genre στο οποίο μπορεί να περιέχεται μια slice of life ιστορία είναι δεκτό (κωμωδίες, δράματα, αθλητικές σειρές...), αλλά τα sci-fi ας μην είναι τόσο... επιστημονικά. Ομοίως με πάνω: αν είναι να πρέπει να κάνω μίνι διάλεξη σχετικά με ένα πραγματικό επιστημονικό θέμα (π.χ. διάδοση κυμάτων) ή ένα φανταστικό (π.χ. ταξίδι στο χρόνο) για να πιάσει την ιστορία, ας το αφήσουμε καλύτερα. (Τώρα, θα μου πεις, το ίδιο δεν πρέπει να κάνει κανείς με μια αθλητική σειρά και τους κανόνες ενός σπορ; Ίσως, αλλά η επιστημονική φαντασία χτίζει έναν διαφορετικό κόσμο απ' την αρχή, και πρέπει κανείς να είναι ... "κουρδισμένος" απ' την αρχή για να δεχτεί τις συμβάσεις. Με τα σπορ, ε, μια σειρά από κανόνες είναι. Τους έμαθες, αυτό ήταν! Επιπλέον, μια σειρά sci-fi πάντα θα ρίξει πολύ βάρος στον κόσμο της, οπότε έχεις πρόβλημα αν δεν καταλάβεις τους κανόνες του σύμπαντος, αλλά στα περισσότερα sports dramas, και να μην καταλάβεις και τόσο φοβερά τους κανόνες, δεν έγινε και τίποτα: το βάρος πέφτει περισσότερο στους χαρακτήρες.) Άσε που την επιστημονική φαντασία πάντα την βαριόταν σαν είδος...
Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις!
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 21:28
Προτείνονται επίσης μικρές ταινίες όπως το 5cm per second και οι άλλες του Shinkai. Ίσως και το Psychic detective Yakumo, αν και πάλι ψιλό άσχετο, πιστεύω ότι θα τους αρέσει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Johan Zan Time: 25 Οκτώβριος 2012 - 21:29
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|