Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5896 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 23:13

Αυτο το εχω στα υποψη εδω και αρκετο καιρο και θα το τσεκαρω μετα το στρατο αν και μου σπαει τα νευρα οταν ειναι ongoing.

Θα τσεκαρω τα 4 πρωτα.Το Mirai Nikki εχω διαβασει το σεναριο και μου φαινεται ψιλοχαζο :'D ...μπορει καποια στιγμη να το τσεκαρω στο μελλον.
ΥΓ. Δεν ειμαι shounenακιας απλα θελω να υπαρχει ξυλο η γελιο σε ενα ανιμε :P

για ξύλο (πιστολιδι βασικα) και γελιο, τσεκαρε και το full metal panic, και αν σου αρεσει ρίξε και ενα βλέφαρο στο manga.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5897 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2012 - 14:40

καλησπερα παιδια. θα ηθελα καποιος να μου πρωτηνει μια σειρα (δεν με ενοχλει η χρονολογια) sci-fi,sheinen,cyborg,cyberpank ... οπως- casshern sin,ergo proxy,ghost in the shell,batle angel alita,texnolyze ,,,απλα να μην εχει mecha οχι οτι με χαλαει απλα ψαχνω συγκεκριμενα.. ευχαρηστω πολυ,,,

#5898 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2012 - 18:20

καλησπερα παιδια. θα ηθελα καποιος να μου πρωτηνει μια σειρα (δεν με ενοχλει η χρονολογια) sci-fi,sheinen,cyborg,cyberpank ... οπως- casshern sin,ergo proxy,ghost in the shell,batle angel alita,texnolyze ,,,απλα να μην εχει mecha οχι οτι με χαλαει απλα ψαχνω συγκεκριμενα.. ευχαρηστω πολυ,,,

Ασυνήθιστο request, δικός μου είσαι. :)

Ευχαρίστως να προτείνω μερικά αν και τα κορυφαία του είδους τα έχεις δει τα περισσότερα:

Time of eve (προτίμησε το movie)
pale cocoon
cyber city oedo, goku midnight eye (καλτιές από Kawajiri)
Gilgamesh (θα μπορούσε να είναι και καλύτερο αλλά ταιριάζει αρκετά στο ύφος που ζητάς)
serial experiments lain
Akira (manga>>>movie)
Mardock Scramble (ταιριάζει σε αυτό που ζητάς αλλά watch at your own risk)

And

general recommendations with sci-fi/seinen elements but not cyberpunk:

planetes, cowboy bebop, logh, gungrave, paprika, zipang, sky crawlers, roujin z, jinroh

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 28 Σεπτέμβριος 2012 - 18:23

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#5899 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2012 - 19:25

σε ευχαριστω πολυ ειδη 3 που μου ειπες τα εβαλα να καταιβενουν serial experiments lain,cyber city oedo,pale cocoon ,,,τα αλλα τα εχω δει ,και ειμαστε ακριβως ιδια γουστα,,,,εκτος απο το πλανητης που δεν με τραβαει......δεν ξερω γιατι¨Π
να σου προτεινω και εγω ενα αν και νομειζω να το εχεισ δει το natsume και τις 4 σεζον απλα απιστευτοοοοο τι να πω..αν και θα το εχεισ δει μου φενεται
αριγκατο παντος

#5900 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2012 - 19:31

Οπως και η σειρα Key the Metal Idol

#5901 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2012 - 19:43

Nα προσθέσω και το Hi no tori,που είναι και προσωπικό αγαπημένο.
Για την σειρά μιλάω,τις ταινίες δεν τις έχω δει.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#5902 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2012 - 21:39

Nα προσθέσω και το Hi no tori,που είναι και προσωπικό αγαπημένο.
Για την σειρά μιλάω,τις ταινίες δεν τις έχω δει.

Τα ova είναι καλύτερα πάντως παρότι παλιότερα. Πιο περιεκτικά.

Το planetes επίσης είναι πιο ενδιαφέρον απ' ότι φαίνεται maki, να ξέρεις.

PS : Το έχω δει το Natsume, οι 1-2seasons ήταν οκ, μετά έφαγε drop δεν με τράβαγε. Σε fantasy υπάρχουν πιο αξιόλογα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 29 Σεπτέμβριος 2012 - 18:41

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#5903 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2012 - 22:12

αριγκατο ρανταγκαστ θα το εχω στο νου μου,, και ευχαρηστω και εσενα πετραν και ζανε για τισ επιλογεσ σαςςςςςςςςςς
οτι αλλο θελησω θα ρωτησω,,,ειναι ενας χρονος που καιγομαι στα ανιμεεεεεεεεε ,,,,

#5904 november27

november27

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 00:41

Στα σύντομα χαιρετώ το φόρουμ και ελπίζω να έχω με τον λαό του μια ευχάριστη συμβίωση.Στο θέμα,βλέπω πολλά χρόνια άνιμε και ειδικά τον τελευταίο χρόνο είμαι απογοητεύμενος (σε γενικές γραμμές)με αυτά που βγαίνουν σε σημείο να μην έχω τη να βω και να κάνω επαναλήψεις σε πολλά παλιά.Εάν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο νέο άνιμε (2011-2012) με καλό animation και ενδιαφέρον story θα του ήμουν ευγνώμων.(δεκτά τα πάντα εδώ που βρίσκομαι....)

#5905 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 00:54

Colorful
Hourou Musuko
Mawaru Penguin Drum
Steins Gate
C
Tiger and Bunny

#5906 november27

november27

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 02:02

thx για τα recommendations, θα τσεκάρω το C αύριο(τα υπόλοιπα τα έχω βει/drop :'D),αν και κάτι λίγο μεγαλύτερο θα ήταν καλύτερο (γιατί οι σειρές τον 12 επεισοδίων κρατάνε 1-2 μέρες).Anyway και πάλι thx

#5907 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 02:45

τι ενοεις ντροπ? δε σου αρεσανε? γιατι εκτος απτο C και τα αλλα που σου προτεινε ο Νικος απο πανω ενα κιενα ειναι :)
τελος παντον, ας προσθρσω κιεγω το Hyouka...its a must :)
フカフカ

#5908 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 07:32

thx για τα recommendations, θα τσεκάρω το C αύριο(τα υπόλοιπα τα έχω βει/drop :'D),αν και κάτι λίγο μεγαλύτερο θα ήταν καλύτερο (γιατί οι σειρές τον 12 επεισοδίων κρατάνε 1-2 μέρες).Anyway και πάλι thx

Δώσε άλλη μια ευκαιρία στο Steins;Gate. Αρχίζει και παίρνει τα πάνω του μετά το 12ο επεισόδιο και σταδιακά γίνεται αγνώριστο. Στο λέω γιατί κ εμένα στην αρχή δε μου πολυάρεσε.

Μαζί με το Hyouka βάλε και το Tsuritama. :3

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5909 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 08:02

Αν έκανες ντροπ όλα τα υπόλοιπα που σου πρότεινε ο Νίκος αλλά ψήνεσαι για το C τότε δεν καταλαβαίνω πώς δηλώνεις απογοητευμένος από τα νέα anime. :/

xbJ3b2w.jpeg

#5910 november27

november27

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 18:34

τι ενοεις ντροπ? δε σου αρεσανε? γιατι εκτος απτο C και τα αλλα που σου προτεινε ο Νικος απο πανω ενα κιενα ειναι :)
τελος παντον, ας προσθρσω κιεγω το Hyouka...its a must :)

Ντροπ κάνω γενικά εύκολα σε άνιμε που το είδος δεν είναι του γούστου μου και δεν κατάφεραν να μου τραβίξουν το ενδιαφέρον στα πρώτα επεισόδια ή με το plot ή έστω οι χαρακτήρες.Επίσης έχω μια σχετική προτίμηση για τα άνιμε που έχουν ώραιο animation(=έχουν ρήξει δουλεία και να φένεται).Το C δεν το θυμόμουν καθόλου,όταν είχε βγεί διάβασα το plot και δεν μπήκα στον κόπο αλλά τώρα είδα το πρώτο επεισόδιο χώρις να διαβάσω το plot και θα βω και το δεύτερο μπάς και κάτι γιατί το plot απλά αίσχος....To Hyouka το έβλεπα να βγαίνει αλλά δεν ψήφικα όμως αφού το λες must θα το τσεκάρω μαζί με το Tsuritama(δεν το έιχα ακούσει ποτέ).Όσο για το Steins;Gate το είχα ξεκίνησει όταν έβγαινε και δεν με τράβιξε αλλά γιατί ακούω καλά λογία παίζει να του δώσω μια ευκαιρία ακόμη αν και 12 επεισόδια απ'τα 24 για να αρχίσει να γίνετε ενδιαφέρον με ξενερώνει σαν ιδεά αλλά θα το βώ αυτό.

Αν έκανες ντροπ όλα τα υπόλοιπα που σου πρότεινε ο Νίκος αλλά ψήνεσαι για το C τότε δεν καταλαβαίνω πώς δηλώνεις απογοητευμένος από τα νέα anime. :/

Είμαι απογοητευμένος γιατί έχω χρόνια να περίμενω πάνω απο 1-2 επεισόδια την εβδομάδα από σειρές που να θεωρώ αριστουργήματα(καλλιτεχνική λέξη),όμως δεν θα αναλύσω τη θεώρω αριστούργημα γιατί θα γεμίσει το thread με εκτός θέματος post.Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας ,θεωρώ 1000φορές καλύτερο να σου προτίνουν άνιμε να βεις παρά να ψάχνεις στα τυφλά οπότε βοηθάτε πολύ :D :D

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires