on topic/ Δες Higurashi
Το Higurashi ΔΕΝ ειναι romance!
Clannad να δει
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 20:26
on topic/ Δες Higurashi
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 20:26
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 20:35
Το Higurashi ΔΕΝ ειναι romance!
Clannad να δει
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Johan Zan Time: 24 Σεπτέμβριος 2012 - 20:35
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 21:13
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 18:22
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 18:35
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 25 Σεπτέμβριος 2012 - 18:36
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 00:19
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 00:26
Εχω ξεκινησει Berserk και Samurai Champloo και σκοπευω να ξεκινησω Cowboy Bebop.
Στην υπογραφη μου εχω τα ανιμε που εχω δει και ως αγαπημενα θα εβαζα:
One Piece,Dragonball,Bleach,FMA Brotherhood,Hellsing ultimate,D. Gray-man,Elfen Lied,Rurouni Kenshin,Tengen Toppa Gurren Lagann,Yu Yu Hakusho.Επισης το Neon Genesis Evangelion μου αρεσει αλλα το θεωρω ψιλοβαρυ για τα γουστα μου καθως δεν μπορω να δω πανω απο 2-3 επεισοδια σερι.
Μπορειτε να μου προτεινετε κανα ανιμε που να ταιριαζει με τα γουστα μου;
ΥΓ.Δεν μου αρεσουν καθολου τα sports anime
ΥΓ.2 Μην προτεινετε Naruto και Death Note.
Ευχαριστω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Johan Zan Time: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 00:27
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 00:50
Busou Renkin( του mangaka του Kenshin), eureka seven( γιατί είναι καλό shonen όπως άλλα που έχεις δει και έχει mecha, όπως το ttgl), Gintama( με επιφύλαξη, δες τα 10-20 πρώτα και κρίνε). Θεωρώ πως θα σου αρέσει και το soul eater.
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 00:52
Ευχαριστω θα τσεκαρω τα 2 πρωτα.Το Soul eater το εχω δει και μου αρεσε πολυ αλλα με ξενερωσε το τελος γι'αυτο επιασα το manga.Δεν ειμαι για Gintama γιατι εχει πολλα επεισοδια και σε 1 μηνα μπαινω στρατο.
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 03:48
Εχω ξεκινησει Berserk και Samurai Champloo και σκοπευω να ξεκινησω Cowboy Bebop.
Στην υπογραφη μου εχω τα ανιμε που εχω δει και ως αγαπημενα θα εβαζα:
One Piece,Dragonball,Bleach,FMA Brotherhood,Hellsing ultimate,D. Gray-man,Elfen Lied,Rurouni Kenshin,Tengen Toppa Gurren Lagann,Yu Yu Hakusho.Επισης το Neon Genesis Evangelion μου αρεσει αλλα το θεωρω ψιλοβαρυ για τα γουστα μου καθως δεν μπορω να δω πανω απο 2-3 επεισοδια σερι.
Μπορειτε να μου προτεινετε κανα ανιμε που να ταιριαζει με τα γουστα μου;
ΥΓ.Δεν μου αρεσουν καθολου τα sports anime
ΥΓ.2 Μην προτεινετε Naruto και Death Note.
Ευχαριστω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jcenawl: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 04:01
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 10:14
Αααα ναι τσέκαρα την λίστα αλλά δεν παρατήρησα ότι το είχες δει. Τσέκαρε και το καινούργιο Hunter x Hunter που ξέχασα να αναφέρω.
Black Lagoon, for action
Code Geass με επιφύλαξη
Baccano, για κάτι διαφορετικό από αυτά που έχεις δει με δόση noir και επικο OST
Canaan, moar mindless action with chicksKatekyo Hitman Reborn, επειδή είσαι shounenάκιαςHokuto no Ken, old school pimpin' shounen (αν και το σχέδιο μάλλον θα σε απωθήσει)(Ξέχασα ότι δεν θες άνιμε με πολλά eps, soz :/)
Mirai Nikki, γιατί όταν οι άλλοι το κράζουν, εγώ γουστάρω να το προοθώ
Flame of Recca, 90s Shounen με super powers, αλλά incomplete (και λίγο too much κλισέ)
και ίσως Nurarihyon no Mago που δεν το έχω δει αλλά έχω διαβάσει καλά σχόλια, ειδικά για την 2η season!
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 11:23
Αμα δεν εχεις δει Code Geass.......δες το Ο-Π-Ω-Σ-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε!!!Αυτο το εχω στα υποψη εδω και αρκετο καιρο και θα το τσεκαρω μετα το στρατο αν και μου σπαει τα νευρα οταν ειναι ongoing.
Θα τσεκαρω τα 4 πρωτα.Το Mirai Nikki εχω διαβασει το σεναριο και μου φαινεται ψιλοχαζο...μπορει καποια στιγμη να το τσεκαρω στο μελλον.
ΥΓ. Δεν ειμαι shounenακιας απλα θελω να υπαρχει ξυλο η γελιο σε ενα ανιμε
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|