Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5551 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 15:55

Παιδια τελειωσα πριν λιγο Dragonaut και Aquarion (οσα εχουν βγει μεχρι τωρα) και επιδει ψιλοπορωθηκα ηθελα να ρωτησω αν το Evangelion μοιαζει καθολου με αυτα, γιατι αμα μοιαζει να το ξεκινησω ... αν δεν γνωριζετε τα παραπανω απλα καντε μου ενα Spoiler με λιγο περιεχομενο θα καταλαβω απο μονος μου απο εκει και περα :)

μπραβο παιδι μου. δεν μπηκες καν στον πειρασμο να δεις τα Evangelion και Rahxephon και ακολουθησες τα δικα σου γουστα. σπανιο!

#5552 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 15:57

@ P.Z.W.Y.S Μερικοί τίτλοι που μπορείς να κοιτάξεις:
IS: Infinite Stratos,
Kannagi,
Kemeko Deluxe!,
Ladies versus Butlers!
Natsu no Arashi!
Night Wizard The Animation
Nyan Koi!
Princess Lover!
Seto no Hanayome
Toaru Majutsu no Index
Toaru Kagaku no Railgun
Shakugan no Shana
11 Eyes
Asobi ni Iku yo!
Asura Cryin`
Baka to Test to Shoukanjuu
Ben-Tou
Chaos;Head
DearS
Denpa Onna to Seishun Otoko
Golden Boy
High School of the Dead

#5553 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 16:35

το δευτερο το εχω δει το πρωτο όμως μου φαινεται καλο thanks my little pony!!!

Οr not... WTF it's boring!!!
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#5554 Moefag

Moefag

萌え~!

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 21:06

Θα σε απογοητεύσω αλλα το έκανα drop στο 19 επεισόδιο αν θυμάμαι καλά?? Δε ξερω έχασα το ενδιαφέρον μου....

Ναι, δεν με εντυπωσίασε, αν και εγώ το είδα μέχρι τέλους ευχάριστα. Ωστόσο, αφού είδες την αρχή του FMP, εξακολουθώ να προτείνω έντονα το fumoffu, που ήταν και η πραγματική μου πρόταση. Εντελώς διαφορετικό ρυθμός και εστιάζεται στο γέλιο. Χρονολογικά το Fumoffu βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο 4ο και 5ο επεισόδιο του FMP, αν θυμάμαι καλά, οπότε δεν χρειάζεται να δεις το υπόλοιπο για να το ευχαριστηθείς. Και ήταν η σειρά που ανέδειξε την KyoAni.

#5555 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 19:00

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς προτάσεις για anime (κυρίως ταινίες) που εξελίσσονται το καλοκαίρι (ξέρετε, ακούγονται τζιτζίκια, σκιές από δέντρα στο φωτεινό ήλιο κτλ :wooi2: )
Ψάχνω σε κοινωνικά (να μην είναι δηλαδή κωμωδίες). (και επίσης να μην έχουν χαρακτήρες με τεράστια μάτια που καλύπτουν όλο το πρόσωπο. Χεχε. ιδιοτροπίες, τι να κάνουμε!)

Πολυαγαπημένο είναι το Only Yesterday και Whisper of the Heart ( όπως και όλα τα Ghibli που έχουν ένα καλοκαιρινό feel)
Επίσης άλλα που μου αρέσουν:
-Summer Wars
-5 Centimeteres per second (η 2η ιστορία)
-Summer Days with Coo
-Girl who leapt through time
-Nasu: Summer in Andalusia
-Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora (είναι σειρά αλλά τη βρήκα καταπληκτική. υπέροχα τοπία)
-Mai Mai Miracle
-Welcome to the Space Show
-Piano no mori

κάπου είδα για το Ano Natsu de Matteru αλλά δεν ξέρω αν είναι σε αυτό που ζητάω..
Επίσης περιμένω με ανυπομονησία το καινούργιο Ghibli που θα βγει σε κανά μήνα σε Bluray!

(το είχα βάλει και πριν 2 χρόνια το θέμα, αλλά μπορεί να προέκυψε και κάτι καινούργιο στο μεταξύ. ;-) )

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από filmmusic: 09 Μάιος 2012 - 19:26

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#5556 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 21:39

Ano Hana :Περσινή καλοκαιρινή σειρά με αρκετά καλή πλοκή και εξέλιξή της . Είναι πολύ καλή στο είδος της ( slice of life ) χωρίς να περιλαμβάνει πολλά περιττά στοιχεία . Έχει τις happy-go-funny στιγμές του αλλά η συγκίνηση δεν λείπει από την σειρά , η οποία αποδίδει μια πολύ καλοκαιρινή αίσθηση . Είναι μόνο 11 επεισόδια οπότε φεύγει πολύ γρήγορα .

Colourful : Κοινωνικό δράμα , πολύ ρεαλιστικό και σκληρό έτσι ώστε να παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα . Είναι φετινή ταινία , οπότε δεν υστερεί καθόλου σε τομέα animation . Επίσης διαδραματίζεται σε καλοκαιρινή περίοδο παρόλο που δεν εστιάζει σε αυτό .

Επίσης άμα σου άρεσε το 5 centimeters per second μπορείς να κοιτάξεις και άλλες ταινίες του Makoto Shinkai που χαρακτηρίζονται από το αψεγάδιαστο animation και τη χαρακτηριστική σκηνοθεσία του δημιουργού . Πιο συγκεκριμένα μπορείς να κοιτάξεις τα : Children who chase lost voices from deep below , The place promised in our early days και Voices of a distant star ( είναι γραμμένα κατά χρονολογική σειρά ) .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5557 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 21:46

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς προτάσεις για anime (κυρίως ταινίες) που εξελίσσονται το καλοκαίρι (ξέρετε, ακούγονται τζιτζίκια, σκιές από δέντρα στο φωτεινό ήλιο κτλ :wooi2: )
Ψάχνω σε κοινωνικά (να μην είναι δηλαδή κωμωδίες). (και επίσης να μην έχουν χαρακτήρες με τεράστια μάτια που καλύπτουν όλο το πρόσωπο. Χεχε. ιδιοτροπίες, τι να κάνουμε!)

Μπορείς να δοκιμάσεις τις εξής ταινίες με κοινωνικό και όχι μόνο περιεχόμενο αλλά δεν είναι όλες απαιραίτητα καθαρά καλοκαιρινές και πολλές τέινουν και προς το δράμα οπότε make your picks ανάλογα το γούστο σου:
(έβαλα και κάποιες παλιές κλασικές)

ocean waves, my neighbours the yamadas, chie the brat, hotarubi no mori, tokyo marble chocolate, miyori no mori, colorful, japan our homeland, princess arete, wings of honneamise, tekkon kinkreet, roujin z, tokyo godfathers, Yobi The Five Tailed Fox, junkers come here, gauche the cellist, horus prince of the sun, Hottarake no Shima, my beautiful girl mari, ojii-san no lamp, nitaboh.

Τσέκαρε και το usagi drop από πρόσφατες σειρές.

PS : Miyazaki και Shinkai Μakoto φαντάζομαι τα έχεις δει όλα οπότε δεν τα ανέφερα καν, αν και είπα κάμποσα ghibli και ghibli-like.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 09 Μάιος 2012 - 21:57

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#5558 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 23:08

Ευχαριστώ αλλά όλα τα Shinkai και Ghibli τα έχω δει φυσικά..
Και από τα άλλα που πρότεινες Radagast τα έχω δει τα περισσότερα εκτός από
princess arete
wings of honneamise
tekkon kinkreet
roujin z
nitaboh
chie the brat

αλλά δε βλέπω κάτι σε αυτό που ζητάω μάλλον. (και απ'ότι βλέπω είναι και πολλή φαντασία)
Ίσως αυτό το Ano Hana.. το είχα στα υπόψιν..

Αλήθεια το Honey & Clover πλησιάζει αυτό που ζητάω;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από filmmusic: 10 Μάιος 2012 - 12:05

#5559 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2012 - 13:56

Και από τα άλλα που πρότεινες Radagast τα έχω δει τα περισσότερα εκτός από
princess arete
wings of honneamise
tekkon kinkreet
roujin z
nitaboh
chie the brat

αλλά δε βλέπω κάτι σε αυτό που ζητάω μάλλον. (και απ'ότι βλέπω είναι και πολλή φαντασία)

Αλήθεια το Honey & Clover πλησιάζει αυτό που ζητάω;

Πραγματική φαντασία έχει μόνο το princess arete ουσιαστικά και το roujin z (επιστημονική) βέβαια δεν επικεντρώνουν καν σε αυτό το κομμάτι, κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος τους πραγματικές ιστορίες, με κοινωνικό και όχι μόνο περιεχόμενο. Το πιο κοντινό σε ότι ζητάς από αυτά βέβαια, είναι μάλλον το chie the brat που πλησιάζει απίστευτα τα ghibli slice of life, είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και δραματικό.

Το honey and clover είναι καλή επιλογή δοκίμασέ το και κρίνε μόνος σου. Επίσης εκτός από usagi drop, μπορείς να δοκιμάσεις nodame cantabile το θεωρώ πολύ ταιριαστό για καλοκαιρινή περίοδο. Το ano hana απ' την άλλη έχει πολύ επιτηδευμένο δράμα για το γούστο μου, but to each his own I guess.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 10 Μάιος 2012 - 14:58

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#5560 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2012 - 14:41

+1 για το Nodame. Just watch it!
Δημοσιευμένη  εικόνα

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#5561 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2012 - 15:24

Ευχαριστώ.
Θα αρχίσω με το Ano Hana τελικά και ίσως συνεχίσω με το Nodame Cantabile (μιας και είμαι και μουσικός φαντάζομαι θα μου αρέσει. Αλλά είναι και 3 σειρές και 2 ova πανάθεμά το! :-) )
Το Chie the Brat το έχω και είναι στα υπόψιν αλλά βρε παιδί μου δε μου αρέσει όταν οι χαρακτήρες παραμορφώνονται (πχ όταν νευριάζουν και μεγαλώνουν τα κεφάλια τους, ή παίρνουν κάτι εξωπραγματικές γκριμάτσες. Προτιμώ κάτι πιο ρεαλιστικό)

#5562 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2012 - 20:11

ΛΛοιπον λοιπον.......τι αποπση εχεται για το Gintama?Το προτεινεται?Ειναι σειρα που γενικα εκανε πολυ ντορο και σκεφτομουν να την αρχισω το καλοκαιρι.Αν καποιος ξερει (μακαρι να ξερει :D ) να μου πει τα θετικα και αρνητικα του Gintama.Επεισεις με αριστα το 10 ποσο θα του βαζατε? (ισχυουν και τα μισαρια πχ 8,5 9,5 κλπ).Αριγκατο προκαταβολικα!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5563 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2012 - 22:41

Άμα έχεις δει λίγα άνιμε είναι αρκετά καλό. Άμα έχεις δει πολλά άνιμε είναι πάρα πολύ καλό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#5564 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 08:25

Άμα έχεις δει λίγα άνιμε είναι αρκετά καλό. Άμα έχεις δει πολλά άνιμε είναι πάρα πολύ καλό.

please μου λες θετικα και αρνητικα?.Και μια βαθμολογια στα 10 !! :riiight: στηριζομαι πανω σου :D
Α και γιατι λες οτι αμα εχω δει λιγα ανιμε ειναι αρκετα καλο ενω αμα εχω δει πολλα ειναι παρα πολυ καλο? Συνηθως συμβαινει το αντιθετο :D

To Mianto - Madara νομιζω οτι δεν ηταν filler αλλα δεν λεω για αυτα :P λεω για τις χαζες αναμνησεις τους απο τα παιδικα χρονια τους λες και δεν εχω δει το naruto το πρωτο και δεν τα ξερω... το soul eater τα σπαει και στο comedy και στο action. ο αγαπιμενος ειναι μου ο Black Star ποιο epic βλακακος δεν υπαρχει αλλα και οταν σοβαρευετε ειναι τελειος :D

Ναι η αληθεια ειναι οτι ο Black Star ειναι επικα καθυστεριμενος :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 17 Μάιος 2012 - 10:45
double post

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5565 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 10:39

please μου λες θετικα και αρνητικα?.Και μια βαθμολογια στα 10 !! :riiight: στηριζομαι πανω σου :D
Α και γιατι λες οτι αμα εχω δει λιγα ανιμε ειναι αρκετα καλο ενω αμα εχω δει πολλα ειναι παρα πολυ καλο? Συνηθως συμβαινει το αντιθετο :D

ενα απο τα θετικα του για μενα (για αλλους μπορει να ειναι αρνητικο) ειναι ειναι επισοδειακο ανιμε δλδ δεν εχει arcs(και αν εχει κρατανε το πολυ επισοδεια) οποτε ειναι οτι πρεπει για να σε χαλαρωσει και να σε διασκεδασει.
ειναι καλο το να εχεις δει πολλα ανιμε γιατι το gintama ειναι ανιμε που σατιριζει αλλα ανιμε(one piece bleach,και πολλα πολλα αλλα).
για μενα τα επισοδεια του ειναι πολυ αστεια τις περισσοτερες φορες,υπηρχαν και μερικα που δεν με ενθουσιαζαν(αλλα υπηρχαν και αλλα που κατουρηθηκα απο τα γελια:P).
εν κατακλειδι εγω του βαζω ενα 8/10 και σου προτεινω ανεπιφυλακτα να το δεις.
i wish the world was more ero and peaceful...

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires