Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5536 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 05 May 2012 - 22:45

Ερώτηση για τους έμπειρους πάλιουρες :

Ποιο να προτιμήσω το Guyver - 12 episode OVA (1989) ή τη σειρά 24 επεισοδίων του 2005 ?

#5537 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 May 2012 - 04:32

Legend of the Galactic Heroes

12 Kingdoms

Και τα δύο προαναφερόμενα να τα δείς Scarecrow, είναι καταπληκτικές δουλειές. Να σου προτείνω και εγώ κάτι που νομίζω πως θα σου αρέσει:

Gankutsuou -The Count of Monte Cristo

Ποιο να προτιμήσω το Guyver - 12 episode OVA (1989) ή τη σειρά 24 επεισοδίων του 2005 ?

Αν δεν έχεις καμία επαφή με το franchise ghost, τότε δες τα OVA. Προσωπικά τα χάρηκα περισσότερο...C:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#5538 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 07 May 2012 - 20:10

Τι έχετε στο στύλ του air-clannad-kanon?

8w32.jpg

#5539 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 07 May 2012 - 20:51

Ef: A tale of Memories , Ef: A tale of Melodies έφυγες με τη μία αν δεν τα έχεις δει !
Επίσης έχω ακούσει ότι το Nana είναι πολύ καλό και σε τέτοιο στυλ .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5540 NEMES1S

NEMES1S

Kuro no Shinigami

• Members
  • 72 posts

Posted 07 May 2012 - 21:01

Παιδια τελειωσα πριν λιγο Dragonaut και Aquarion (οσα εχουν βγει μεχρι τωρα) και επιδει ψιλοπορωθηκα ηθελα να ρωτησω αν το Evangelion μοιαζει καθολου με αυτα, γιατι αμα μοιαζει να το ξεκινησω ... αν δεν γνωριζετε τα παραπανω απλα καντε μου ενα Spoiler με λιγο περιεχομενο θα καταλαβω απο μονος μου απο εκει και περα :)

#5541 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 07 May 2012 - 21:15

Ξέρει κάποιος κανένα anime που να συνδιάζει μια η παραπάνω απο τις παρακάτω κατηγορίες: ecchi, harem,romance,action,school life,funny αλλα να μην είναι ένα απο τα παρακάτω:
Κanokon
Nichiju
The world god only knows
kodomo no jikan
Special A
Ouran High scool host club
Ladies versus buttlers
Princess Lover!
Dog Days
Toradora
Papa no inokutsu o kikinasai
Working
Hidan no aria
Sora no otoshimono
Kissxsis
To aru majutsu no index
Kimi ni todoke
Lovely Complex
Amanaipedeyo
Onegai teach,twins
Ano natsu de materu
Cardcaptor sakura
Baccano
Kampfer
Ichiban ushiro no Daimaou
He is my master
Megane kanojo
Kore wa zombie desu ka
Zero no tsukaima
Kaichou wa maid sama
kobato
MM!
Baka to test shoukanjuu
Karin
Rosario+Vampire
Omamori Himari
Sket dance
Sayonara zetsubu sensei
C3
Shinryaku! Ika musume
Boku wa tomodachi ga shukunai
To love-ru
Sekirei
Clannad
Yosugo no Sora
Dragon Crisis!
B gata H kei
Ookami san to shinchinin no nakama tachi
Ore wa imouto ga kawaiwakega nai
School rumble
Maburaho
Γιατι τα έχω δει και είμαι σε μια κατάσταση απελησίας? Sorry για το σεντόνι
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#5542 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 May 2012 - 21:15

Ίιιιιισως το evangelion έχει μια αμυδρή σχέση με το aquarion αλλά δεν θα στο πρότεινα με τίποτα αν θες κάτι για τη δράση και για να περάσεις καλά. Είναι κάπως βαρύ (και ασήκωτο) οπότε όταν το δεις πρέπει να περιμένεις ότι θα δεις κάτι με ψυχολογικά και mindfuck γιατί ίσως απογοητευτείς. Κοινώς στο προτείνω το evangelion να το δεις γενικά αλλά όχι σαν παρόμοιο του aquarion. Μιας και η εμπειρία μου από mecha είναι ελάχιστη το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι το Tengen Toppa Gurenn Lagann είναι εγγύηση. Και μιας και βλέπω και τον Mad Hatter να κοιτάει το thread τσέκαρε και το star driver :P

@P.Z.W.Y.S τσέκαρε το wallflower, cross game, durarara, midori no hibi, sora no manimani, k-on, azumanga daioh, genshiken, honey and clover (είναι δραματικό αυτό όμως), rec, bakemonogatari, nichijou, haruhi suzumiya.

Edited by mono, 07 May 2012 - 21:22.

xbJ3b2w.jpeg

#5543 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 07 May 2012 - 21:26

@P.Z.W.Y.S τσέκαρε το wallflower, cross game, durarara, midori no hibi, sora no manimani, k-on, azumanga daioh, genshiken, honey and clover (είναι δραματικό αυτό όμως), rec, bakemonogatari, nichijou, haruhi suzumiya.

k-on, azumanga daioh,nichijou τα έχω διαβάσει αλλα τα άλλα why not? Θα τους ριξω μια ματιά ty

Edited by P.Z.W.Y.S, 07 May 2012 - 21:27.

#5544 NEMES1S

NEMES1S

Kuro no Shinigami

• Members
  • 72 posts

Posted 07 May 2012 - 21:26

OK ευχαριστω για τις προτασεις :)

#5545 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 07 May 2012 - 21:33

Ξέρει κάποιος κανένα anime που να συνδιάζει μια η παραπάνω απο τις παρακάτω κατηγορίες: ecchi, harem,romance,action,school life,funny αλλα να μην είναι ένα απο τα παρακάτω:
.
.
.

Έχουμε και λέμε :

Suzumiya Haruhi no Yuutsu : Αστεία σειρούλα η οποία έχει γίνει πάρα πολύ διάσημη για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω . Πολλοί την είδαν και ξετρελάθηκαν , προσωπικά μου άρεσε και μου άφησε μια καλή εντύπωση , ειδικά μετά την απίστευτη ταινία που έχει στο τέλος της !

Genshiken : Η συγκεκριμένη σειρά σε ταξιδεύει στην καθημερινή ζωή ενός otaku με απίστευτη ρεαλιστικότητα προσθέτοντας humor στην όλη καμένη κατάσταση που διακωμωδείται σε όλη την σειρά . Προσωπικά , μου άρεσε άπειρα !

Ef:A tale of Memories και Ef:A tale of Melodies : To melodies είναι η συνέχεια του memories . Πιο σοβαρό romance , που ξεφεύγει αρκετά όμως από τα κλισέ του είδους τόσο στην πλοκή όσο και στο animation/σκηνοθεσία . Άμα σου αρέσουν τα romance , αυτό είναι must !

Durarara : Παρόλο που δεν διαδραματίζεται κυρίως γύρω από το σχολείο , οι πρωταγωνιστές είναι μαθητές και έχει γερές δόσεις humor , μυστηρίου , και δράσης (και μια δόση romance) . Άμα σου άρεσε το Baccano , πιστεύω θα σου αρέσει και αυτό !

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5546 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 07 May 2012 - 21:35

Ξέρει κάποιος κανένα anime που να συνδιάζει μια η παραπάνω απο τις παρακάτω κατηγορίες: ecchi, harem,romance,action,school life,funny

Sumomomo Momomo (Action, Comedy, Ecchi, Harem, Martial Arts, Romance, School Life)

ySss0UF.jpg

#5547 Moefag

Moefag

萌え~!

• Members
  • 59 posts

Posted 08 May 2012 - 07:54

Ξέρω ένα που τα συνδυάζει όλα μαζί πολύ καλά. Full Metal Panic. Ειδικά το Full Metal Panic Fumoffu (μία sidestory σειρά) ήταν καταπληκτικό.

Edited by Moefag, 08 May 2012 - 07:56.

#5548 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 08 May 2012 - 14:04

Ξέρω ένα που τα συνδυάζει όλα μαζί πολύ καλά. Full Metal Panic. Ειδικά το Full Metal Panic Fumoffu (μία sidestory σειρά) ήταν καταπληκτικό.

Θα σε απογοητεύσω αλλα το έκανα drop στο 19 επισόδιο αν θυμάμαι καλά?? Δε ξερω έχασα το ενδιαφέρον μου....

#5549 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 08 May 2012 - 14:05

Ξέρει κάποιος κανένα anime που να συνδιάζει μια η παραπάνω απο τις παρακάτω κατηγορίες: ecchi, harem,romance,action,school life,funny

Seitokai no Ichizon
Seitokai Yakuindomo
Posted Image
Posted Image

#5550 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 08 May 2012 - 14:58

Seitokai no Ichizon
Seitokai Yakuindomo

το δευτερο το εχω δει το πρωτο όμως μου φαινεται καλο thanks my little pony!!!

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires