Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5281 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 16:55

Τόσο κακά? ε? Γιατί βασικά έλεγα να τα δω.. και είπα να ρωτήσω.. καλύτερα CD δηλαδή...και για τα Kara no Kyoukai ?

Τα Kara No Kyoukai δες τα άφοβα, good stuff.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5282 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 18:50

Hello people !!! Θα ήθελα να μου προτείνετε καλά anime, να είναι όμως πολύ πρόσφατες ( 2009-11) .
Έχω ήδη βάλει στην λίστα το Mawaru Penguin Drum για το οποίο έχω ακούσει πολλά , το Stein's Gate και το σκέφτομαι να αρχίσω Fate/Stay Night αλλά δεν ξέρω με ποιο απ'όλα να αρχίσω ...
Προτείνετε ελεύθερα ( σειρές και ταινίες ) εκτός από mecha και shounen-ai ( ie. Sekaichi Hatsukoi ) .
Arigato Gozaimasu !!! :Blissfull:

PS . Οι σειρές να είναι complete ή σχεδόν complete .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5283 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 18:56

Μπορείς να ξεκινήσεις με το Usagi Drop που είναι και πιο μικρό, μετά Steins Gate και μετά Mawaru. Γιατί αν δεις πρώτο το mawaru που είναι υπέροχο, μετά ίσως τα άλλα να μη σου κάνουν εντύπωση και είναι κρίμα γιατί όλα είναι καλά anime.
Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις να τα βλέπεις, αφού έχεις ήδη μαζεμένες 2 σειρές με 20+ επεισόδια και μετά να έρθεις για περισσότερες προτάσεις. :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5284 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 18:58

Usagi Drop, Kimi to Boku, Danshi Koukousei no Nichijou και το καινούριο hxh (αυτά δηλαδή που πρότειναν και στην προηγούμενη σελίδα).

EDIT: Άκυρο για το τελευταίο μιας και έχει καιρό ακόμα μέχρι να τελειώσει (αν τελειώσει).

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#5285 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 19:48

Nichijou για γελιο ....Canaan..Νabari no Ou(2008) αν και αυτα που σου προτειναν ηδη ειναι απο τα must...και αν αρχισεις Fate/stay night δες και το Fate/zero

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#5286 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 20:01

Thanks guyz , Usagi drop έχω διαβάσει το manga , αν και μου άρεσε πάρα πολύ δεν βρίσκω όρεξη να δω το anime , im not in this kind of mood right now . Nichijou προστίθεται στην λίστα και μάλλον και το Bentou , το οποίο μου φάνηκε καλό . Ανυπομονώ να αρχίσω MPD με το οποίο έχετε ξετρελαθεί όλοι .
Btw , από ταινίες λέει τίποτα στην φετινή season (2010) ?

PS . Also , καμιά γνώμη για το colorful ???
PS2. Fate/Stay από που να αρχίσω για να καταλάβω το plot ? Απ ότι ξέρω έχει πολλές season .
PS3. @Anelis Well , ας τα έχω μαζεμένα από τώρα , δεν χάνω κάτι . Ούτως ή άλλως άμα ισχύσει κάνα ACTA ή παρεμφερές να έχω ήδη απόθεμα . :P

Set by Mangawolf

#5287 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 20:04

for the record πάντως έχουμε 2012 τώρα :P .

To Colorful το θεωρώ από τις πιο ωραίες ταινίες της χρονιάς που πέρασε. Δες παράλληλα και το Hotarubi no Mori.

Από εκεί και πέρα αυτή η season δεν θα έλεγα ότι είναι από τις πιο δυνατές που υπάρχουν.

Την χρονιά που πέρασε υπήρχαν πολύ καλές σειρές όμως όπως το Usagi Drop, το Μawaru Penguin Drum, το Wandering Son και πολλές άλλες. Ιδέες μπορείς να πάρεις και από τα βραβεια μας. :3

#5288 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 20:08

Well , to tell you the truth , από εκεί είδα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα μην μου βγουν βλακείες . Btw , awesome job στα βραβεία . :riiight:

Set by Mangawolf

#5289 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 20:09

μια season ειναι .....και το prequel ειναι το fate/zero αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι ongoing(2nd season this april) .....aaa υπαρχει και ταινια αλλα μην σε μπερδευω ...αρα ξεκινησε με το απλο Fate/stay night
(στο nobari πηγαινα για 2008 )

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#5290 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 21:58

Oho ! Thanks a lot ! To Nabari no Ou είναι φάση Naruto ???

Set by Mangawolf

#5291 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 22:20

Ναι. Και τα δύο είναι περήφανα δείγματα του πώς το shounen ai το action και τα άλματα λογικής μπορούν να συνδυαστούν.

#5292 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 22:28

^^^ ειναι κατα καποιο περιεργο τροπο σωστο (χωρις προκαταληψεις παρακαλω)....πειτε με χαζη
Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#5293 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 16:10

Θέλω γνώμες για:

• 11eyes
  • ChäoS;HEAd
  • Cosplay Complex
  • Hoshizora e Kakaru Hashi
  • Kimi ga Nozomu Eien
  • Otome wa Boku ni Koishiteru
  • Rio: Rainbow Gate!
  • The iDOLM@STER

Would Watch/ must Watch / dont Watch
+ καμια κριτική..
thnx:drink:

Ναι τα περισσοτερα απο αυτα που ειπες ειναι επιπεδο Don't Watch/Would watch, αλλα το Kimi ga Nozomu Eien μου αρεσε αρκετα.

Nichijou για γελιο ....Canaan..Νabari no Ou(2008) αν και αυτα που σου προτειναν ηδη ειναι απο τα must...και αν αρχισεις Fate/stay night δες και το Fate/zero

To Nabari no Ou δεν ειναι και shounen ai?

Oho ! Thanks a lot ! To Nabari no Ou είναι φάση Naruto ???

Μμμμ αναλογα, οπως το δει κανεις. Παει καιρος που το ειχα δει, αλλα τοτε δεν μου ειχε αφησει τετοια εντυπωση.

#5294 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 17:06

Nabari no Ou δεν ειναι και shounen ai?
.

εχει ενα καλο brotherhood/friendship ..αλλα μπορεις να το πεις κι ετσι αναλογα με τν καθενα.....ε ενταξει ακομα και να φερνει προς τα εκει δν ειναι απο αυτα που θα σε κανουν να μην το δεις εχει μια χαρα υποθεση
but whatever ο καθενας με δικη του γνωμη επι του θεματος ολα ειναι υποκειμενικα...

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#5295 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 18:46

Καλές gorosplatterιές κανεις ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires