Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

7352 replies to this topic
Posted 29 August 2011 - 21:12
Και το house of five leaves θα πρότεινα εγώ για κάτι διαφορετικό...Και σε comedy οπωσδήποτε azumanga daioh

Posted 31 August 2011 - 13:52
λοιπον τελειωσα και τις τρεις σεζον απο το Nodame Cantabile..πολυ καλο αν και πιστευα οτι δε θα μου αρεσε λογω κλασσικης μουσικης..θα ήθελα όμως ενα πιο δυνατό τέλος...να το δουν όσοι κάνουν ιαπωνικά..εχει πολυ ωραια και καθαρή διάλεκτο η σιερά
Posted 31 August 2011 - 16:58
εδω και καιρο ειχα δει το angel beats!!!!το ειδα απο 2 φορες και μπορω να πω οτι αν και λιγα επεισοδια ειναι πολυ ωραιο και σε επηρεαζει ψυχολογικα! μπορω να πω οτι δινει μια αλλη μορφη στο τι γινετε οταν πεθαινουμε
αν και λιγο ακραιο ^^. οταν ξεκινας βλεπεις καποια πραγματα και σχηματιζεις μια αποψη αλλα μετα τα βλεπεις ολα να ερχονται τουμπα!!! επισης μου αρεσει οτι δεν λειπει το στοιχιο της "μουσικης". εχει μεσα μια μπαντα που ειναι στημενη απο κατι κοριτσια και ειναι ενδιαφερον γιατι δεν ειναι side στο anime αλλα συμπεριλαμβανετε στην ροη!!!

Posted 04 September 2011 - 14:53
Κοιτα, τα περισσοτερα Gundam ειναι αυτονομα αλλα υπαρχουν και μερικα τα οποια βρισκονται στο ιδιο συμπαν. Ακομα και εκεινα δεν ειναι ακριβως sequel αφου εχουν διαφορετικα καστ και συνηθως εχουν και διαφορα αρκετων ετων στην ιστορια.
Αρχισε καλυτερα με το Gundam 00 μιας και ειναι καλη σειρα, με πολυ καλο animation, και ειναι και αυτονομο. Μετα μπορεις να δεις το original (ή καλυτερα την τριλογια ταινιων που συμπικνωνει την σειρα) που εχει κατα την γνωμη μου τους καλυτερους χαρακτηρηρες και πλοκη αλλα το animation μπαζει (λογικο αφου βγικε το 1970 περιπου).
Και μην δεις με τπτ το Gundam Seed.
Αρχισε καλυτερα με το Gundam 00 μιας και ειναι καλη σειρα, με πολυ καλο animation, και ειναι και αυτονομο. Μετα μπορεις να δεις το original (ή καλυτερα την τριλογια ταινιων που συμπικνωνει την σειρα) που εχει κατα την γνωμη μου τους καλυτερους χαρακτηρηρες και πλοκη αλλα το animation μπαζει (λογικο αφου βγικε το 1970 περιπου).
Και μην δεις με τπτ το Gundam Seed.
Posted 04 September 2011 - 17:48
Αν θέλεις να μάθεις τι παίζει με τη χρονολογική σειρά και τις σχέσεις μεταξύ των Gundam, αυτό το topic θα σου λύσει κάθε απορία. Θα πάρεις και μια ιδέα για το τι να περιμένεις από κάθε σειρά. Δεν έχω δει (ακόμα) Gundam, αλλά από όσα έχω διαβάσει, οι πρώτες σειρές που βγήκαν ήταν πιο κοντά σε πολεμικά δράματα, ενώ οι πιο καινούριες όπως Seed και 00, είναι πιο shonenοειδής, και με πιο καλά εφέ στις μάχες. Από εκεί και πέρα, διάβασε τις πληροφορίες και διάλεξε όποια σου γυαλίσει.

Posted 11 September 2011 - 23:46
Ψάχνω,ένα αξιόλογο manga και anime adaption του Journey to the West.Καμιά ιδέα ;
Posted 12 September 2011 - 00:02
Μια αντιπροταση για να σε προλαβω σε περιπτωση που στο προτεινουν: Saiyuki και τα sequel του. Είναι τιγκα στο filler και βαρετο μεχρι αηδιας. Μερικα arc ήταν καλυτερα αλλα προτεινεται σε γυναικες για οφθαλμολουτρο(κι εγω γυναικα είμαι, οποτε φαντασου για να μιλαω τοσο αρνητικα...), κι αυτο αν.Ψάχνω,ένα αξιόλογο manga και anime adaption του Journey to the West.Καμιά ιδέα ;
Εχω ακουσει καλα λογια ομως για το patalliro, αν και δεν το χω δει ακομα.
Posted 12 September 2011 - 00:17
Thanks για τις προτάσεις,θα το ψάξω περισσότερο,για να καταλήξω κάπου,μιας και πρόκειται για ένα απο τα αγαπημένα μου βιβλία και έχω υψηλές προσδοκίες από το εκάστοτε adaption που θα επιλέξω να δω....
Posted 12 September 2011 - 20:58
ριξε μια ματια και εδω. εχει και απο αλλες χωρες παραγωγες (πχ ΚΙΝΑ)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_media_adaptations_of_Journey_to_the_West#Comics.2C_manga_and_anime
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_media_adaptations_of_Journey_to_the_West#Comics.2C_manga_and_anime
Posted 24 September 2011 - 15:09
shura no toki, shigurui, katanagatari, Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto, Sword of the Stranger
Posted 24 September 2011 - 23:21
Seirei no moribito (νομίζω είναι στα αποδεκτά πλαίσια)
Musashi: the dream of the last Samurai
Hyouge mono (maybe)
Ninja Scroll (movie)
Ruroken Ovas (trust and betrayal/ Reflection)
Tsukikage Ran
Genji Monogatari Sennenki
Ξεχωριστά παρά το εντονο fantasy στοιχείο θα πρότεινα και τα (Otogi Zoshi, 100 stories ayakashi Japanese classic horror, Mononoke)
Musashi: the dream of the last Samurai
Hyouge mono (maybe)
Ninja Scroll (movie)
Ruroken Ovas (trust and betrayal/ Reflection)
Tsukikage Ran
Genji Monogatari Sennenki
Ξεχωριστά παρά το εντονο fantasy στοιχείο θα πρότεινα και τα (Otogi Zoshi, 100 stories ayakashi Japanese classic horror, Mononoke)
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|