Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4366 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 February 2011 - 21:06

Τokyo marble chocolate.

#4367 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 14 February 2011 - 21:28

τι anime, λιγων επισοδειων ή movie, συγχρονου σχεδιου, προτεινετε για κατι πολυ αγαπησιαρικο συναισθηματικο κλπ λογω της ημερας??

Rec;
Και το Tokyo Marble Chocolate που σου είπε η δεσποινίς απο πάνω είναι εξίσου καλό(και πιο μικρό)

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#4368 aztek

aztek

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 15 February 2011 - 13:19

καλησπερα συγνωμη αν ειμαι σε λαθος sessions αλλα προσπαθω να συνηθισω ακομα την μορφη του φορουμ.τεσπα

ψαχνομε γενικα τελευταια να αρχισω καποιο anime ουτε πολυ μεγαλο ουτε πολυ μικρο...
εχω δει μεχρι τωρα death note,claymore τα κλασσικα της ελληνικης τηλεορασης και ενα επεισοδιο bakuman που με αφησε παγερα αδιαφορο
επισης προσπαθησα να ψαξω για το shaman king και το one piece
το μεν shaman king δεν το βρηκα το οne piece ειναι 400 επεισοδιο και χωρις τελος...
ψαχνω ενα anime να εχει ετσι λιγο μεσεωονικο χαρακτηρα αλλα οχι υπερβολες οπως το claymore στην μαχη(κοβονταν χερια ποδια και αντι για αιμα φενοταν σα φιλετο ψαριου)
οποιος μπορει να προτεινει κατι ας μου το πει

ευχαριστω εκ των πρωτερων
俺の名はキラだ...

Ore no na wa Kira da...
Posted Image

#4369 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 15 February 2011 - 13:26

δες fullmetal alchemist brotherhood και d.gray-man

λογικά εδώ έπρεπε να το βάλεις

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#4370 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 15 February 2011 - 15:27

καλησπερα συγνωμη αν ειμαι σε λαθος sessions αλλα προσπαθω να συνηθισω ακομα την μορφη του φορουμ.τεσπα

ψαχνομε γενικα τελευταια να αρχισω καποιο anime ουτε πολυ μεγαλο ουτε πολυ μικρο...
εχω δει μεχρι τωρα death note,claymore τα κλασσικα της ελληνικης τηλεορασης και ενα επεισοδιο bakuman που με αφησε παγερα αδιαφορο
το μεν shaman king δεν το βρηκα το οne piece ειναι 400 επεισοδιο και χωρις τελος...
ψαχνω ενα anime να εχει ετσι λιγο μεσεωονικο χαρακτηρα αλλα οχι υπερβολες οπως το claymore στην μαχη(κοβονταν χερια ποδια και αντι για αιμα φενοταν σα φιλετο ψαριου)

Λοιπόν το Shaman King που έψαχνες . Τώρα άμα θες να δεις κάτι με μάχες σε πιο παλιά εποχή δες Basilisk και το Sengoku Basara (δεν το έχω δει όλο ακόμα αυτό αλλά νομίζω είναι καλό )

#4371 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 15 February 2011 - 17:39

Λοιπόν anime δυτικής μεσαιωνικής νοοτροπίας είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις αλλά ορίστε μερικά: Record of Lodoss War, Berserk, The Heroic Legend of Arslan.

Θα σου πρότεινα να δεις ακόμα τα Seirei no Moribito και Sword of the Stranger που μπορεί να έχουν διαφορετικό setting αλλά είναι πολύ καλά.

Ακόμα καλά λόγια λένε όλοι για το 12 Kingdoms (πρέπει να το δω κάποτε...) αλλά κι ακόμα ένα δυτικής τεχνοτροπίας, το Guin Saga που ποικίλουν οι γνώμες γι'αυτό και δεν το έχω δει για να σου πω...

Ελπίζω να βοήθησα!

Posted Image

Posted Image

#4372 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 15 February 2011 - 17:55

full metal alchemist brotherhood κ εφυγες!!!!!και το one piece να το δεις καποια στιγμη παρα πολυ καλο anime(αν και η διαρκεια οντως ειναι λιγο pain in the ass).....

#4373 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 February 2011 - 18:12

Παιδιά έχετε υπόψιν σας κάποιες anime ταινίες μικρού μήκους? Τις χρειάζομαι να μυήσω γνωστούς μου στα anime :P.

Η μόνη που ξέρω είναι το comedy. Έχετε υπόψιν σας κάτι καλό και σχετικά σοβαρό?

#4374 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 February 2011 - 18:19

Παιδιά έχετε υπόψιν σας κάποιες anime ταινίες μικρού μήκους? Τις χρειάζομαι να μυήσω γνωστούς μου στα anime :P.

Ψάξε για τα shorts του Makoto Shinkai, είναι πάρα πολύ όμορφα αν και αρκετά ελαφριά.

Το Pale Cocoon ήτανε καλό, με ωραία scifi πλοκή, αν και δεν είχε πολύ καλό σχέδιο.
To Fumiko's Confession είναι πολύ γλυκό και αστείο.
Η ταινιούλα του Blood the last Vampire απλά τα σπάει και σε animation και σε σενάριο και σε δράση.

Α και τσέκαρε και τις σειρές Genius Party, Genius Party Beyond, αποτελούνται από 15άλεπτες ιστορίες (κάθε ιστορία και διαφορετικό επεισόδιο) από διαφορετικούς δημιουργούς.
Και το AniKuri15 που πάλι είναι μικρά επεισοδιάκια από διαφορετικούς δημιουργούς, μόνο που κάθε επεισόδιο κρατάει 1 λεπτό.
Και οπωσδήποτε τα Atama Yama και A country doctor. Δεν έχω λόγια για να τα περιγράψω, είναι υπέροχα.

Όταν λες μικρού μήκους εννοείς 20άλεπτες, ή κάτω από 10 λεπτά;

Posted Image

#4375 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 February 2011 - 18:19

Genious Party και το Genious Party beyond είναι ένα σύνολο από shorts τα οποία μπορείς να σπάσεις.

Μαζί με το Comedy (kigeki) μπορείς να τους δείξεις και τα υπόλοιπα shorts του Sweat Punch.

Pale Cocoon, τα eve No jikan, Atama Yama, Kakurenbo, Mizu No kotoba, τα Ani Kuri 15, Clover, She and Her Cat, τα δύο Hoshi ni negai wo, το Animatrix επίσης αποτελείται από ωραία shorts (αν είναι δε φαν των ταινιών θα τα λατρέψουν), Hoshi No koe, Shoka, Houkago no pleiades, world comes around, rain little girl and her letter.

Γενικά υπάρχουν επιλογές.

#4376 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 February 2011 - 18:28

Thank u!!! :nod: Θα τα δω κι εγώ με την ευκαιρία :).

edit:

Όταν λες μικρού μήκους εννοείς 20άλεπτες, ή κάτω από 10 λεπτά;

Δεν έχει διαφορά, από 20 λεπτά και κάτω πιστεύω είναι καλά! Αν και όσο μικρότερο είναι θα πειστούν πιο εύκολα να το δουν. Τnx!

Edited by Gilmaru, 15 February 2011 - 18:43.

#4377 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 15 February 2011 - 19:03

δεiξτους το cat soup ( Nekojiru-So )

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#4378 aztek

aztek

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 15 February 2011 - 23:24

ευχαριστω πραγματικα κ αυτον που το μετεφερε και οσους απαντησαν,ξεκιναω search και downloads :)
俺の名はキラだ...

Ore no na wa Kira da...
Posted Image

#4379 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 17 February 2011 - 21:28

συστηνω ανεπιφυλακτα να (μην) δειτε το witch hunter robin.

#4380 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 18 February 2011 - 21:03

Έχει κανείς να μου προτείνει κανένα άνιμε romance-shoujo type που να είναι ψυχοπλακοτικό και να είναι για να ρίχνει κανείς το κλάμα της ζωής του;
Ευχαριστω! :)

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires