Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 14 February 2011 - 21:28
Rec;τι anime, λιγων επισοδειων ή movie, συγχρονου σχεδιου, προτεινετε για κατι πολυ αγαπησιαρικο συναισθηματικο κλπ λογω της ημερας??
Και το Tokyo Marble Chocolate που σου είπε η δεσποινίς απο πάνω είναι εξίσου καλό(και πιο μικρό)
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 15 February 2011 - 13:19
ψαχνομε γενικα τελευταια να αρχισω καποιο anime ουτε πολυ μεγαλο ουτε πολυ μικρο...
εχω δει μεχρι τωρα death note,claymore τα κλασσικα της ελληνικης τηλεορασης και ενα επεισοδιο bakuman που με αφησε παγερα αδιαφορο
επισης προσπαθησα να ψαξω για το shaman king και το one piece
το μεν shaman king δεν το βρηκα το οne piece ειναι 400 επεισοδιο και χωρις τελος...
ψαχνω ενα anime να εχει ετσι λιγο μεσεωονικο χαρακτηρα αλλα οχι υπερβολες οπως το claymore στην μαχη(κοβονταν χερια ποδια και αντι για αιμα φενοταν σα φιλετο ψαριου)
οποιος μπορει να προτεινει κατι ας μου το πει
ευχαριστω εκ των πρωτερων
Ore no na wa Kira da...

Posted 15 February 2011 - 15:27
καλησπερα συγνωμη αν ειμαι σε λαθος sessions αλλα προσπαθω να συνηθισω ακομα την μορφη του φορουμ.τεσπα
ψαχνομε γενικα τελευταια να αρχισω καποιο anime ουτε πολυ μεγαλο ουτε πολυ μικρο...
εχω δει μεχρι τωρα death note,claymore τα κλασσικα της ελληνικης τηλεορασης και ενα επεισοδιο bakuman που με αφησε παγερα αδιαφορο
το μεν shaman king δεν το βρηκα το οne piece ειναι 400 επεισοδιο και χωρις τελος...
ψαχνω ενα anime να εχει ετσι λιγο μεσεωονικο χαρακτηρα αλλα οχι υπερβολες οπως το claymore στην μαχη(κοβονταν χερια ποδια και αντι για αιμα φενοταν σα φιλετο ψαριου)
Λοιπόν το Shaman King που έψαχνες . Τώρα άμα θες να δεις κάτι με μάχες σε πιο παλιά εποχή δες Basilisk και το Sengoku Basara (δεν το έχω δει όλο ακόμα αυτό αλλά νομίζω είναι καλό )
Posted 15 February 2011 - 17:39
καλησπερα συγνωμη αν ειμαι σε λαθος sessions αλλα προσπαθω να συνηθισω ακομα την μορφη του φορουμ.τεσπα
Λοιπόν anime δυτικής μεσαιωνικής νοοτροπίας είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις αλλά ορίστε μερικά: Record of Lodoss War, Berserk, The Heroic Legend of Arslan.
Θα σου πρότεινα να δεις ακόμα τα Seirei no Moribito και Sword of the Stranger που μπορεί να έχουν διαφορετικό setting αλλά είναι πολύ καλά.
Ακόμα καλά λόγια λένε όλοι για το 12 Kingdoms (πρέπει να το δω κάποτε...) αλλά κι ακόμα ένα δυτικής τεχνοτροπίας, το Guin Saga που ποικίλουν οι γνώμες γι'αυτό και δεν το έχω δει για να σου πω...
Ελπίζω να βοήθησα!
Posted 15 February 2011 - 17:55
full metal alchemist brotherhood κ εφυγες!!!!!και το one piece να το δεις καποια στιγμη παρα πολυ καλο anime(αν και η διαρκεια οντως ειναι λιγο pain in the ass).....καλησπερα συγνωμη αν ειμαι σε λαθος sessions αλλα προσπαθω να συνηθισω ακομα την μορφη του φορουμ.τεσπα
Posted 15 February 2011 - 18:12

Η μόνη που ξέρω είναι το comedy. Έχετε υπόψιν σας κάτι καλό και σχετικά σοβαρό?
Posted 15 February 2011 - 18:19
Ψάξε για τα shorts του Makoto Shinkai, είναι πάρα πολύ όμορφα αν και αρκετά ελαφριά.Παιδιά έχετε υπόψιν σας κάποιες anime ταινίες μικρού μήκους? Τις χρειάζομαι να μυήσω γνωστούς μου στα anime
.
Το Pale Cocoon ήτανε καλό, με ωραία scifi πλοκή, αν και δεν είχε πολύ καλό σχέδιο.
To Fumiko's Confession είναι πολύ γλυκό και αστείο.
Η ταινιούλα του Blood the last Vampire απλά τα σπάει και σε animation και σε σενάριο και σε δράση.
Α και τσέκαρε και τις σειρές Genius Party, Genius Party Beyond, αποτελούνται από 15άλεπτες ιστορίες (κάθε ιστορία και διαφορετικό επεισόδιο) από διαφορετικούς δημιουργούς.
Και το AniKuri15 που πάλι είναι μικρά επεισοδιάκια από διαφορετικούς δημιουργούς, μόνο που κάθε επεισόδιο κρατάει 1 λεπτό.
Και οπωσδήποτε τα Atama Yama και A country doctor. Δεν έχω λόγια για να τα περιγράψω, είναι υπέροχα.
Όταν λες μικρού μήκους εννοείς 20άλεπτες, ή κάτω από 10 λεπτά;
Posted 15 February 2011 - 18:19
Μαζί με το Comedy (kigeki) μπορείς να τους δείξεις και τα υπόλοιπα shorts του Sweat Punch.
Pale Cocoon, τα eve No jikan, Atama Yama, Kakurenbo, Mizu No kotoba, τα Ani Kuri 15, Clover, She and Her Cat, τα δύο Hoshi ni negai wo, το Animatrix επίσης αποτελείται από ωραία shorts (αν είναι δε φαν των ταινιών θα τα λατρέψουν), Hoshi No koe, Shoka, Houkago no pleiades, world comes around, rain little girl and her letter.
Γενικά υπάρχουν επιλογές.
Posted 15 February 2011 - 18:28

edit:
Όταν λες μικρού μήκους εννοείς 20άλεπτες, ή κάτω από 10 λεπτά;
Δεν έχει διαφορά, από 20 λεπτά και κάτω πιστεύω είναι καλά! Αν και όσο μικρότερο είναι θα πειστούν πιο εύκολα να το δουν. Τnx!
Edited by Gilmaru, 15 February 2011 - 18:43.
Posted 15 February 2011 - 19:03
Παιδιά έχετε υπόψιν σας κάποιες anime ταινίες μικρού μήκους? Τις χρειάζομαι να μυήσω γνωστούς μου στα anime
.
δεiξτους το cat soup ( Nekojiru-So )
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 15 February 2011 - 23:24

Ore no na wa Kira da...

Posted 17 February 2011 - 21:28
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|