Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 05 February 2011 - 20:49

Ευχαριστώ!!

...συγγνωμη αν είναι σε λάθος thread...έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα άλλο

Edited by mariosk97, 06 February 2011 - 09:51.
Posted 05 February 2011 - 21:16
1ον) Ξερει κανεις αν υπαρχει κανα anime με βιαιο πρωταγωνιστη?? Δηλαδη να εχει δυναμη αλλα να μπορει να σκοτωνει ευκολα χωρις να σκεφτεται οχι δν θα σε σκοτωσω γτ δν θελω να γινω σαν εσενα κ αλλες τετοιες μ...ιες.
Berserk και τα μυαλα στα καγκελα!!!

Μονο που το ανιμε ειναι μια φευγαλαια εικονα του μεγαλειου του.
Αμα βεβαια διαβασεις και το manga θα καταλαβεις. Δεν ειναι απλα βιαιο. Ειναι τρομερο απο ολες τις αποψεις.
Ακομα και αν δεν διαβαζεις manga αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το διαβασεις.
Και φυσικα αν θες καργα αιμα και οχι μονο σου προτεινω και Gantz.
Οτι ισχυει για το Berserk ισχυει και εδω. Manga >>>>Anime.
Posted 05 February 2011 - 22:50
Για lighthearted slice of life slapstick τσέκαρε το Minami-ke.
Για καλή "νορμάλ" κωμωδία προτείνω Kannagi, αλλά και αυτό θέλει μερικές γνώσεις λόγω των references τα οποία χαρακτηρίζουν τις άνιμε κωμωδίες.
Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό τσέκαρε και την κλασσική απάντηση, το Gintama, και βλέπουμε.
Αν ψάχνεις για καρβουνάκια πάλι εδώ είμαστε.
Α, λάθος θρεντ by the way.

Posted 06 February 2011 - 03:38
Posted 07 February 2011 - 19:11
Berserk και τα μυαλα στα καγκελα!!!
Spoiler:Spoiler:
Μονο που το ανιμε ειναι μια φευγαλαια εικονα του μεγαλειου του.
Αμα βεβαια διαβασεις και το manga θα καταλαβεις. Δεν ειναι απλα βιαιο. Ειναι τρομερο απο ολες τις αποψεις.
Ακομα και αν δεν διαβαζεις manga αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το διαβασεις.
Και φυσικα αν θες καργα αιμα και οχι μονο σου προτεινω και Gantz.
Οτι ισχυει για το Berserk ισχυει και εδω. Manga >>>>Anime.
Hehe thnx vladx αλλα το χω δει. Ειναι απο τα πρωτα anime που δα κ δν υπαρχουν λογα για να το περιγραψω. Το manga το χω αφησει καπου, πρεπει να παω να το ξαναπιασω. Cheers παντως.
Θα καθησω να δω το Fist of the North Star.
Thnx ppl!
Posted 08 February 2011 - 12:03
Ranma 1/2, Kimagure Orange Road, ή Inuyasha ;;
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 08 February 2011 - 13:26
στα πρώτα 15 επεισόδια το παράτησα.
δεν θα το συνιστούσα
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 08 February 2011 - 14:11
Είδα το Maison Ikkoku, μου άρεσε πολύ και έχω μια ερώτηση κρίσεως...
Ranma 1/2, Kimagure Orange Road, ή Inuyasha ;;
Ξεκίνα με το 2ο που είναι και το μικρότερο, για το οποίο κιόλας οι περισσότεροι λένε πως είναι απ' τα καλύτερα του είδους. Μετά δοκίμασε αν θες και το ranma.
Ας απαντήσει και κάνας άλλος που τα έχει δει όλα τα παραπάνω, αν και πάνω κάτω νομίζω τα ίδια θα σου πούνε.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 08 February 2011 - 15:21
Ξεκίνα με το 2ο που είναι και το μικρότερο, για το οποίο κιόλας οι περισσότεροι λένε πως είναι απ' τα καλύτερα του είδους. Μετά δοκίμασε αν θες και το ranma.
Ας απαντήσει και κάνας άλλος που τα έχει δει όλα τα παραπάνω, αν και πάνω κάτω νομίζω τα ίδια θα σου πούνε.
Το Kimagure Orange Road έχει και καινούρια έκδοση πρόσφατα σε καλύτερη ποιότητα εδώ αν θες να το δεις. Το έχω υπόψιν μου καθώς μόνο τα καλύτερα ακούω κι εγώ γι' αυτό όπως και για το Maison Ikkoku αλλά και το Ranma 1/2. Θα τα βάλω στην λίστα μου σίγουρα για να τα δω...

Posted 08 February 2011 - 15:45
Οκ ευχαριστώ παιδιά, πάω για kimagure και βλέπουμε.Το Kimagure Orange Road έχει και καινούρια έκδοση πρόσφατα σε καλύτερη ποιότητα εδώ αν θες να το δεις. Το έχω υπόψιν μου καθώς μόνο τα καλύτερα ακούω κι εγώ γι' αυτό όπως και για το Maison Ikkoku αλλά και το Ranma 1/2. Θα τα βάλω στην λίστα μου σίγουρα για να τα δω...
Το Ikkoku δες το σίγουρα, είναι απο τις 2-3 καλύτερες σειρές που έχω δει.. Θέλει πολύ καφείνη ορισμένες στιγμές, αλλα αξίζει και με το παραπάνω. Μόνο για το 94 επεισόδιο, αξίζει να δεις ολα τα άλλα σερί.
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 08 February 2011 - 15:49
Kimagure Orange Road είναι κορυφαίο και ίσως η καλύτερη επιλογή από τις τρεις.
Το Inuyasha είναι πολύ καλό, αλλά ξεφεύγει κάπως. Πάει προς adventure με romance.
Αντίστοιχο πχ αλλά από την άλλη κατεύθυνση, είναι το Urusei Yatsura: Κωμωδία που θυμίζει σε πολλά Ranma 1/2, με ελάχιστα romance στοιχεία.
Υπάρχουν και άλλα απίστευτα εκείνης της εποχής με αντίστοιχο στυλάκι, αλλά ελάχιστα ολοκληρωμένα σε funsubbing. Πχ, το Yawara! A Fashionable Judo Girl
Posted 08 February 2011 - 22:45

Posted 09 February 2011 - 17:00
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 14 February 2011 - 20:40
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|