Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4336 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:08

Μιλώντας για το D. Gray Man θα σου έλεγα ότι ενώ το anime είναι decent, δεν χάνεις και πολλα αν πιάσεις μόνο το manga. Έχει κάποια fillers αλλά τα πιο πολλά είναι βασισμένα σε κάποια novels τα οποία είχαν βγει συμπληρωματικά του manga. Προσωπικά μιλώντας αν και ξεκίνησα το anime με χάλασε για κάποιο λόγο το art του. Δεν είναι ότι δεν είναι προσεγμένο, απλά το περίμενα λίγοτερο generic και με περισσότερη καλλιτεχνική πρωτοβουλία. Δεν μου πολυκολλάει με την ατμόσφαιρα του manga για να είμαι ειλικρινής.

Το mangα είναι ongoing και αξίζει όπως και να έχει. Έχει δράση ωραίες εξελίξεις και γρήγορους ρυθμούς και ανατροπές.

Ι hope I helped

#4337 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:15

^δεν είναι καλύτερα να δεις 1-2 επεισόδια απ'το καθένα και να κρίνεις μόνος σου αν θες να τα συνεχίσεις;

Δεν νομιζω οτι με 2 επισοδεια θα μπορω να εχω αντικειμενικη εικονα.
Μπορω να σκεφτω απειρες σειρες (ανιμε και μη) παρα πολυ καλες, που τα πρωτα επισοδεια ηταν ιδιαιτερα αποθαρρυντικα και στη συνεχεια ερχοταν η μαγεια.

Και στο κατω κατω γι'αυτο ρωταω εδω. Αμα ηταν ετσι δεν θα υπηρχε αυτο το thread...

Μιλώντας για το D. Gray Man θα σου έλεγα ότι ενώ το anime είναι decent, δεν χάνεις και πολλα αν πιάσεις μόνο το manga. Έχει κάποια fillers αλλά τα πιο πολλά είναι βασισμένα σε κάποια novels τα οποία είχαν βγει συμπληρωματικά του manga. Προσωπικά μιλώντας αν και ξεκίνησα το anime με χάλασε για κάποιο λόγο το art του. Δεν είναι ότι δεν είναι προσεγμένο, απλά το περίμενα λίγοτερο generic και με περισσότερη καλλιτεχνική πρωτοβουλία. Δεν μου πολυκολλάει με την ατμόσφαιρα του manga για να είμαι ειλικρινής.

Το mangα είναι ongoing και αξίζει όπως και να έχει. Έχει δράση ωραίες εξελίξεις και γρήγορους ρυθμούς και ανατροπές.

Ι hope I helped

Ευχαριστω :)

Kαι καμια γνωμη για το Soul Eater....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vladx: 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:56

#4338 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 14:50

Το soul eater μετά από ένα σημείο αλλάζει από το manga και παίρνει τον δικό του δρόμο, ενώ το manga συνεχίζει μέχρι και σήμερα.
Σαν το bleach δεν είναι σίγουρα. Υπάρχει νόημα στις μάχες και ένα καλό story που κάποιες φορές γίνεται αρκετά σκοτεινό. Επίσης οι χαρακτήρες είναι cool. :P Βασικά ακόμα και οι πιο σπαστικοί έχουν καταντήσει να μου αρέσουν.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ καλό shounen που αξίζει να του ρίξεις μια ματιά.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#4339 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 02:38

Εγω θελω κατι σε στυλ One Piece ή Katekyo Hitman Reborn etc. (ω! η εκπληξη!). Τεσπα θελω να ειναι anime το οποιο ή ακολουθει πιστα το manga ή απλα δεν υπαρχει manga (Γιατι για να εχω μια καλη εικονα μιας σειρας προτειμω να διαβαζω το manga μιας και σχεδον παντα ειναι καλυτερο απο το anime...)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#4340 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 03:23

Γειααα.Καλως σας βρηκα καταρχην. κατα δευτερον επειδη ειμαι σχετικα καινουριος στο αθλημα θελω να μου πει αν ξερει κανεις κανα anime σχετικα με ηλεκτρονικη μουσικη, parties σε φαση psy-trance-goa-rave ή οπως την ταινια groove. μαλλον δεν υπαρχει αλλα λεω μπας και...

εγραψα κ καπου αλλου αλλα μαλλον απ οτι βλεπω αυτο το thread ειναι προτιμοτερο ;p

#4341 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 11:00

Εγω θελω κατι σε στυλ One Piece ή Katekyo Hitman Reborn etc. (ω! η εκπληξη!). Τεσπα θελω να ειναι anime το οποιο ή ακολουθει πιστα το manga ή απλα δεν υπαρχει manga (Γιατι για να εχω μια καλη εικονα μιας σειρας προτειμω να διαβαζω το manga μιας και σχεδον παντα ειναι καλυτερο απο το anime...)

ένα άνιμε που ακολουθεί αρκετά το μάνγκα είναι το Fullmetal Alchemist Brotherhood.
Δεν μοιάζει με one piece,περισσότερο με D.gray man.
Δεσ το πάντως,μετράει

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#4342 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 12:20

Yu Yu Hakusho.

#4343 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 15:47

Sorry, τα εχω δει και τα 2.:hot:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4344 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 15:55

Hajime no ippo, gintama, tengen toppa gurren lagann...

xbJ3b2w.jpeg

#4345 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 15:59

Μαλλον θα παω για Hajime no ippo μιας και τα αλλα 2 τα εχω δει. Thnx παντως!!!:D

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4346 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 17:01

Αν είναι να πιάσεις τα sports ρίξε μια ματιά στο eyeshield 21 που είναι ότι πιο κοντινό σε battle manga shonen που ζητάς. ;)

#4347 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 18:34

1ον) Ξερει κανεις αν υπαρχει κανα anime με βιαιο πρωταγωνιστη?? Δηλαδη να χει δυναμη αλλα να μπορει να σκοτωνει ευκολα χωρις να σκεφτεται οχι δν θα σε σκοτωσω γτ δν θελω να γινω σαν εσενα κ αλλες τετοιες μ...ιες.
Απο genre δν εχω προβλημα οτι να νε: Action,Supernatural, Super Power, Horror etc.

2ον) Υπαρχει κανενα αλλο anime σαν το Genshiken??Γτ ηταν τελειο.

#4348 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 18:49

1ον) Ξερει κανεις αν υπαρχει κανα anime με βιαιο πρωταγωνιστη?? Δηλαδη να χει δυναμη αλλα να μπορει να σκοτωνει ευκολα χωρις να σκεφτεται οχι δν θα σε σκοτωσω γτ δν θελω να γινω σαν εσενα κ αλλες τετοιες μ...ιες.
Απο genre δν εχω προβλημα οτι να νε: Action,Supernatural, Super Power, Horror etc.

Hellsing Ultimate

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#4349 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 18:59

Something else :D???Τα Hellsing τα χω δει.

#4350 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 19:05

2ον) Υπαρχει κανενα αλλο anime σαν το Genshiken??Γτ ηταν τελειο.

Mε παρόμοιο θέμα (otaku κτλ) υπάρχουν τα Welcome to the NHK και Kuragehime. Από κει και πέρα σε slice of life υπάρχουν διάφορα: Τσέκαρε αρχικά το arakawa under the bridge και το tatami galaxy.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires