Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:08
Το mangα είναι ongoing και αξίζει όπως και να έχει. Έχει δράση ωραίες εξελίξεις και γρήγορους ρυθμούς και ανατροπές.
Ι hope I helped
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:15
Δεν νομιζω οτι με 2 επισοδεια θα μπορω να εχω αντικειμενικη εικονα.^δεν είναι καλύτερα να δεις 1-2 επεισόδια απ'το καθένα και να κρίνεις μόνος σου αν θες να τα συνεχίσεις;
Μπορω να σκεφτω απειρες σειρες (ανιμε και μη) παρα πολυ καλες, που τα πρωτα επισοδεια ηταν ιδιαιτερα αποθαρρυντικα και στη συνεχεια ερχοταν η μαγεια.
Και στο κατω κατω γι'αυτο ρωταω εδω. Αμα ηταν ετσι δεν θα υπηρχε αυτο το thread...
Μιλώντας για το D. Gray Man θα σου έλεγα ότι ενώ το anime είναι decent, δεν χάνεις και πολλα αν πιάσεις μόνο το manga. Έχει κάποια fillers αλλά τα πιο πολλά είναι βασισμένα σε κάποια novels τα οποία είχαν βγει συμπληρωματικά του manga. Προσωπικά μιλώντας αν και ξεκίνησα το anime με χάλασε για κάποιο λόγο το art του. Δεν είναι ότι δεν είναι προσεγμένο, απλά το περίμενα λίγοτερο generic και με περισσότερη καλλιτεχνική πρωτοβουλία. Δεν μου πολυκολλάει με την ατμόσφαιρα του manga για να είμαι ειλικρινής.
Το mangα είναι ongoing και αξίζει όπως και να έχει. Έχει δράση ωραίες εξελίξεις και γρήγορους ρυθμούς και ανατροπές.
Ι hope I helped
Ευχαριστω
Kαι καμια γνωμη για το Soul Eater....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vladx: 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:56
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 14:50
Σαν το bleach δεν είναι σίγουρα. Υπάρχει νόημα στις μάχες και ένα καλό story που κάποιες φορές γίνεται αρκετά σκοτεινό. Επίσης οι χαρακτήρες είναι cool.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ καλό shounen που αξίζει να του ρίξεις μια ματιά.

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 02:38

Devils don't ask favors from God
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 03:23
εγραψα κ καπου αλλου αλλα μαλλον απ οτι βλεπω αυτο το thread ειναι προτιμοτερο ;p
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 11:00
ένα άνιμε που ακολουθεί αρκετά το μάνγκα είναι το Fullmetal Alchemist Brotherhood.Εγω θελω κατι σε στυλ One Piece ή Katekyo Hitman Reborn etc. (ω! η εκπληξη!). Τεσπα θελω να ειναι anime το οποιο ή ακολουθει πιστα το manga ή απλα δεν υπαρχει manga (Γιατι για να εχω μια καλη εικονα μιας σειρας προτειμω να διαβαζω το manga μιας και σχεδον παντα ειναι καλυτερο απο το anime...)
Δεν μοιάζει με one piece,περισσότερο με D.gray man.
Δεσ το πάντως,μετράει
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 12:20
Εγω θελω κατι σε στυλ One Piece ή Katekyo Hitman Reborn etc. (ω! η εκπληξη!). Τεσπα θελω να ειναι anime το οποιο ή ακολουθει πιστα το manga ή απλα δεν υπαρχει manga (Γιατι για να εχω μια καλη εικονα μιας σειρας προτειμω να διαβαζω το manga μιας και σχεδον παντα ειναι καλυτερο απο το anime...)
Yu Yu Hakusho.
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 15:47

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 15:55
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 15:59

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 17:01
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 18:34
Απο genre δν εχω προβλημα οτι να νε: Action,Supernatural, Super Power, Horror etc.
2ον) Υπαρχει κανενα αλλο anime σαν το Genshiken??Γτ ηταν τελειο.
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 18:49
Hellsing Ultimate1ον) Ξερει κανεις αν υπαρχει κανα anime με βιαιο πρωταγωνιστη?? Δηλαδη να χει δυναμη αλλα να μπορει να σκοτωνει ευκολα χωρις να σκεφτεται οχι δν θα σε σκοτωσω γτ δν θελω να γινω σαν εσενα κ αλλες τετοιες μ...ιες.
Απο genre δν εχω προβλημα οτι να νε: Action,Supernatural, Super Power, Horror etc.

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 18:59
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|