Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#406 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 16:22

Hunter X hunter δεν εχω δει αλλα ξερω οτι εινα ιεξαιρετικο. οσο για τον R.Kenshin, ή μετα το 26 , ή μετα το 36 δεν θυμαμαι που αρχιζει να εχει ιστορια απο πισω και εν μερη συνδεεται και με καποια αυτοτελη προηγουμενα επισοδια. ολα ξεκινανε οταν εμφανιζεται ο Saito Hajime...

και παλι ομως να πουμε οτι το καλυτερο τμημα του R.Kenshin ειναι τα 4 OVAs

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#407 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 16:48

Και επειδή το hunter μου τελειώνει δύο ερωτήσεις, θα κυκλοφορήσουν νεα επεισόδια? και δεύτερον κατι άλλο που να μοιάζει με τα παραπάνω?

Χαλαρα Υu yu Hakusho, ειναι και απο τον ιδιο mangaka
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=312

Νεα επεισοδια θα κυκλοφορησουν μολις τελειωσει ο mangaka τη Chimera arcade του στο manga.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#408 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 15:48

Ρε παίδες, είδα πρόσφατα το Beck και με πώρωσε απίστευτα...Ξέρετε κανα άλλο anime τέτοιου στυλ, δηλαδή με μπάντα,tours κλπ.???
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#409 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 00:36

Το λοιπόν, μου αρέσουν πάρα πολύ το Hellsing[b] & το [B]vampire Hunter D (τουλάχιστον το 'Bloodlust'), 2 από τα αγαπημένα μου πράγματα να βλέπω (αν & για το στυλ πιο συχνά απ'ότι για την υπόθεση ή κάτι άλλο).

Υπάρχει κάτι άλλο στο αντίστοιχο στυλ, μ'ένα παρόμοιο mix από supernatural, δράση, αισθητική, βία, creepy-factor, κ.τ.λ.? Τα βαμπίρ δεν είναι απαραίτητα (αν και μ΄αρέσουν τόσο), αρκεί να υπάρχει κάτι αντίστοιχο, όπως κάνα άλλο τερατάκι.

Συναφείς τίτλοι που ξέρω / έχω δει ήδη:

- Blood+ / Blood: the Last Vampire

- Vampire Princess Miyu

- Gungrave

- Trinity Blood (περίπου)

- Devil May Cry

Καμιά ιδέα? :)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#410 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 00:51

ergo proxy για κάτι πιο δυνατό αλλιώς πάνε μια βόλτα απο το vampires megapack :P

#411 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 00:54

ergo proxy για κάτι πιο δυνατό αλλιώς πάνε μια βόλτα απο το vampires megapack :P

Που είναι ακριβώς αυτό που τυχαίνει να βλέπω ακριβώς αυτήν την περίοδο. :P

Ενδιαφέρον άλλα δε θα έλεγα πως είναι το ίδιου στυλ.

Thanks για την πρόταση πάντως:ureshii:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#412 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 19:12

ειμαι καινοθρια στον κοσμο των manga και των anime!!Εχς δει μονο full metal alchemist,claymore και τωρα βλεπω blood+!!!Θα ηθελα ναμου προτεινετε κατι καλο για να δω στην σινεχεια!

#413 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 19:16

τι ταινίες σου αρέσουνν
και τι περίπου θες να δεις;
πόσο χρονών είσαι ;
πέρνα μια βόλτα απο τον τράκερ της .::Enter AnimeClipse - Hellenic Fansubs United::. Και κάνε μια βόλτα εκεί και ότι σου τραβήξει την προσοχή κατέβασε το, επίσης πάνε και απο εδώ μια βόλτα. ¨: http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1755-anime-recommendations.html

και αφού είσαι καινούργια για ότι θες κάνε ένα search με το μαγικό search button: .aNiMe//GR Forums - Search Forums

#414 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 19:18

ειμαι 16 χρονων(μικρη το ξερω)!!! δεν εχς καποιο ιδιαιτερο προβλημα!!σε ευχαριστω πολυ για τιν βοηθεια!

#415 william-sama

william-sama

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 05:55

hentai με story ? θα προτινα το mnemosyne το οποιο btw τεριαζει και στην πρωτη κατηγορια ενα αλλο anime οχι hentai θα σου προτινα το persona πολυ καλο επισης ειναι το vexille eχει λιγο mecha αλλα ειναι πολυ καλη ταινια .Για τα μικρα του forum θα προτεινα το kaze no stigma kai to spice and wolf

#416 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 09:17

τι ταινίες σου αρέσουνν
και τι περίπου θες να δεις;
πόσο χρονών είσαι ;
πέρνα μια βόλτα απο τον τράκερ της .::Enter AnimeClipse - Hellenic Fansubs United::. Και κάνε μια βόλτα εκεί και ότι σου τραβήξει την προσοχή κατέβασε το, επίσης πάνε και απο εδώ μια βόλτα. ¨: http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1755-anime-recommendations.html

και αφού είσαι καινούργια για ότι θες κάνε ένα search με το μαγικό search button: .aNiMe//GR Forums - Search Forums

Erisabetsu the Searcher...:hahaha:
@Vampiroula Σε αυτο θα συμφωνισω παντος...Δοκιμασε τα παραπανω links και σιγουρα θα βρεις anime που τεριαζουν στον χαρακτηρα σου...
Αφου εισαι καινουργια και εχεις δει τα συγκεκριμενα anime θα σου προτινα να δεις το Eureka7(seven)και το Noein..:stubborn:
Kαλος μας ηρθες στο Forum...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#417 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 09:54

hentai με story ? θα προτινα το mnemosyne το οποιο btw τεριαζει και στην πρωτη κατηγορια ενα αλλο anime οχι hentai θα σου προτινα το persona πολυ καλο επισης ειναι το vexille eχει λιγο mecha αλλα ειναι πολυ καλη ταινια .Για τα μικρα του forum θα προτεινα το kaze no stigma kai to spice and wolf

Hentai with Story??? Who asked for that? I suggest Discipline , mnemosyne is not hentai (hentai = pervert and not fun service :P )

#418 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 00:43

Παιδιά θέλω να αρχίσω το Get backers...Φαίνεται πολλα υποσχόμενο...Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε από που μπορώ να το βρώ ή να το κατεβάσω...Ευχαριστώ...

#419 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 00:48

Παιδιά θέλω να αρχίσω το Get backers...Φαίνεται πολλα υποσχόμενο...Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε από που μπορώ να το βρώ ή να το κατεβάσω...Ευχαριστώ...

http://isohunt.com/torrent_details/21282787/getbackers?tab=summary

Εννοειται μεσω torrents φιλε Dante

Δημοσιευμένη  εικόνα

#420 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 00:49

@VAMPIROULA
Δειτε Monster και θα με θυμηθείτε!Και αν σου αρεσε το Claymore ρίξε μια ματια και στο Berserk πολυ καλητερο,κυριος το Manga!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires