Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 12 March 2008 - 16:22
και παλι ομως να πουμε οτι το καλυτερο τμημα του R.Kenshin ειναι τα 4 OVAs
Posted 12 March 2008 - 16:48
Και επειδή το hunter μου τελειώνει δύο ερωτήσεις, θα κυκλοφορήσουν νεα επεισόδια? και δεύτερον κατι άλλο που να μοιάζει με τα παραπάνω?
Χαλαρα Υu yu Hakusho, ειναι και απο τον ιδιο mangaka
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=312
Νεα επεισοδια θα κυκλοφορησουν μολις τελειωσει ο mangaka τη Chimera arcade του στο manga.
Posted 14 March 2008 - 15:48
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 16 March 2008 - 00:36
Υπάρχει κάτι άλλο στο αντίστοιχο στυλ, μ'ένα παρόμοιο mix από supernatural, δράση, αισθητική, βία, creepy-factor, κ.τ.λ.? Τα βαμπίρ δεν είναι απαραίτητα (αν και μ΄αρέσουν τόσο), αρκεί να υπάρχει κάτι αντίστοιχο, όπως κάνα άλλο τερατάκι.
Συναφείς τίτλοι που ξέρω / έχω δει ήδη:
- Blood+ / Blood: the Last Vampire
- Vampire Princess Miyu
- Gungrave
- Trinity Blood (περίπου)
- Devil May Cry
Καμιά ιδέα?

I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 16 March 2008 - 00:51

Posted 16 March 2008 - 00:54
ergo proxy για κάτι πιο δυνατό αλλιώς πάνε μια βόλτα απο το vampires megapack
Που είναι ακριβώς αυτό που τυχαίνει να βλέπω ακριβώς αυτήν την περίοδο.

Ενδιαφέρον άλλα δε θα έλεγα πως είναι το ίδιου στυλ.
Thanks για την πρόταση πάντως

I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 16 March 2008 - 19:12
Posted 16 March 2008 - 19:16
και τι περίπου θες να δεις;
πόσο χρονών είσαι ;
πέρνα μια βόλτα απο τον τράκερ της .::Enter AnimeClipse - Hellenic Fansubs United::. Και κάνε μια βόλτα εκεί και ότι σου τραβήξει την προσοχή κατέβασε το, επίσης πάνε και απο εδώ μια βόλτα. ¨: http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1755-anime-recommendations.html
και αφού είσαι καινούργια για ότι θες κάνε ένα search με το μαγικό search button: .aNiMe//GR Forums - Search Forums
Posted 16 March 2008 - 19:18
Posted 19 March 2008 - 05:55
Posted 19 March 2008 - 09:17
Erisabetsu the Searcher...τι ταινίες σου αρέσουνν
και τι περίπου θες να δεις;
πόσο χρονών είσαι ;
πέρνα μια βόλτα απο τον τράκερ της .::Enter AnimeClipse - Hellenic Fansubs United::. Και κάνε μια βόλτα εκεί και ότι σου τραβήξει την προσοχή κατέβασε το, επίσης πάνε και απο εδώ μια βόλτα. ¨: http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1755-anime-recommendations.html
και αφού είσαι καινούργια για ότι θες κάνε ένα search με το μαγικό search button: .aNiMe//GR Forums - Search Forums

@Vampiroula Σε αυτο θα συμφωνισω παντος...Δοκιμασε τα παραπανω links και σιγουρα θα βρεις anime που τεριαζουν στον χαρακτηρα σου...
Αφου εισαι καινουργια και εχεις δει τα συγκεκριμενα anime θα σου προτινα να δεις το Eureka7(seven)και το Noein..

Kαλος μας ηρθες στο Forum...

Posted 19 March 2008 - 09:54
hentai με story ? θα προτινα το mnemosyne το οποιο btw τεριαζει και στην πρωτη κατηγορια ενα αλλο anime οχι hentai θα σου προτινα το persona πολυ καλο επισης ειναι το vexille eχει λιγο mecha αλλα ειναι πολυ καλη ταινια .Για τα μικρα του forum θα προτεινα το kaze no stigma kai to spice and wolf
Hentai with Story??? Who asked for that? I suggest Discipline , mnemosyne is not hentai (hentai = pervert and not fun service

Posted 21 March 2008 - 00:43
Posted 21 March 2008 - 00:48
Παιδιά θέλω να αρχίσω το Get backers...Φαίνεται πολλα υποσχόμενο...Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε από που μπορώ να το βρώ ή να το κατεβάσω...Ευχαριστώ...
http://isohunt.com/torrent_details/21282787/getbackers?tab=summary
Εννοειται μεσω torrents φιλε Dante
Posted 21 March 2008 - 00:49
Δειτε Monster και θα με θυμηθείτε!Και αν σου αρεσε το Claymore ρίξε μια ματια και στο Berserk πολυ καλητερο,κυριος το Manga!
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|