ευχαριστω
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 00:52
ευχαριστω
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 01:00
Υ.Γ. Το colorfull theme του BRS εννοω και οχι το dark ^^
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 01:02
Το Seirei No Moribito(Guardian Of The Sacred Spirit) είναι κι αυτό ωραίο.
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 01:13
Λοιπον. Εγω ειδα εχθες το Black Rock Shooter και θα'θελα να μου προτεινετε ενα anime (school life,romance,drama κατα προτοιμηση αλλα οχι απαραιτητα αυτα τα genres) με φωτεινα χρωματα οπως το BRS, καινουργιο animation και τετοιο στυλ γενικα ^^
Dude αν μου λες φωτεινα χρωματα και schoolife και romance το μονο που μου ερχετε στο μυαλο ειναι το star driver.
keep in mind thought δεν εχει drama και ειναι αρκετα ελαφρι.
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 01:16
>.<
Απλως θελω να βλεπω σκηνες και να χαμογελαω απ τα ομορφα χρωματα,τοπια κλπ.
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 01:28
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 03:27
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 03:48
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 09:52
Δες Toradora. Και αν δεν έχεις δει ακόμα το The girl who leapt through time δες το και αυτό, θα σου αρέσει.Λοιπον. Εγω ειδα εχθες το Black Rock Shooter και θα'θελα να μου προτεινετε ενα anime (school life,romance,drama κατα προτοιμηση αλλα οχι απαραιτητα αυτα τα genres) με φωτεινα χρωματα οπως το BRS, καινουργιο animation και τετοιο στυλ γενικα ^^
Ψάξε να βρει και τα music video που έκανε η luis vuitton με τίτλο Superflat Monogram.
Δες Haibane Renmei. Θα το λατρέψεις, είναι το 2ο all time fav anime μου και νομίζω ότι έχει αυτά που ζητάς. Είναι slice of life (in a way) και έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με αυτή του mushishi.Καλησπερα σε ολους, αυτον το καιρο εχω ξεμινει να πω την αληθεια και δεν ξερω τι να δω αν και ειμαι all around ως προς τα ειδη που βλεπω με μια μικρη προτιμηση στα ωραια slice of life,ετσι αναρωτιομουνα εαν υπαρχει καπιο anime που να ειναι παρομοιο με το mushishi,εαν δεν υπαρχει κατι που να αξιζει μπορειτε να μου προτινετε οποιοδηποτε αξιολογο anime υπαρχει σε οποιοδηποτε genre
ευχαριστω
Νομίζω και το Kino no tabi θα σου αρέσει αρκετά, αν και λίγο αργό (όπως και το mushishi) έχει παρόμοια ατμόσφαιρα.
Τσέκαρε και το Mononoke, που είναι επίσης υπέροχο και καλοφτιαγμένο, αν και δεν είναι slice of life.

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 10:24
Σαν το mushishi δεν θα βρεις όμοιο,Καλησπερα σε ολους, αυτον το καιρο εχω ξεμινει να πω την αληθεια και δεν ξερω τι να δω αν και ειμαι all around ως προς τα ειδη που βλεπω με μια μικρη προτιμηση στα ωραια slice of life,ετσι αναρωτιομουνα εαν υπαρχει καπιο anime που να ειναι παρομοιο με το mushishi,εαν δεν υπαρχει κατι που να αξιζει μπορειτε να μου προτινετε οποιοδηποτε αξιολογο anime υπαρχει σε οποιοδηποτε genre
ευχαριστω
τσέκαρε όμως όσα σου είπε η Anelis,
και πρόσθεσε και τα εξής για καλό slice of life:
Planetes, Master Keaton, Human Crossing.
Tα τελευταία 2, με αυτοτελές στυλ.
Και κάνα nodame cantabile, για πιο ευχάριστο και light slice of life watch.
Aυτά για αρχή, και αν ξεμείνεις πάλι βλέπουμε...

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 12:17
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 23:17
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 09:53
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 13:13
καλησπερα,τι θα προτεινατε απο action,seinen anime του στυλ darker than black,Requiem for the Phantom κτλ?
Black Lagoon
Canaan
Michiko to Hatchin
Gunslinger Girl
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 24 Δεκέμβριος 2010 - 13:18
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|