Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4216 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 23 December 2010 - 00:52

Καλησπερα σε ολους, αυτον το καιρο εχω ξεμινει να πω την αληθεια και δεν ξερω τι να δω αν και ειμαι all around ως προς τα ειδη που βλεπω με μια μικρη προτιμηση στα ωραια slice of life,ετσι αναρωτιομουνα εαν υπαρχει καπιο anime που να ειναι παρομοιο με το mushishi,εαν δεν υπαρχει κατι που να αξιζει μπορειτε να μου προτινετε οποιοδηποτε αξιολογο anime υπαρχει σε οποιοδηποτε genre :drink:

ευχαριστω
People are like dice, you throw yourself in the direction of your own choosing.

#4217 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 December 2010 - 01:00

Λοιπον. Εγω ειδα εχθες το Black Rock Shooter και θα'θελα να μου προτεινετε ενα anime (school life,romance,drama κατα προτοιμηση αλλα οχι απαραιτητα αυτα τα genres) με φωτεινα χρωματα οπως το BRS, καινουργιο animation και τετοιο στυλ γενικα ^^

Υ.Γ. Το colorfull theme του BRS εννοω και οχι το dark ^^

2bbd14fc.jpg

#4218 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 December 2010 - 01:02

xxxholic είναι slice of life με το υπερφυσικό στοιχείο να δηλώνει παρόν. Η διαφορά του με το Mushishi είναι ότι τοποθετείται στη δική μας εποχή.
Το Seirei No Moribito(Guardian Of The Sacred Spirit) είναι κι αυτό ωραίο.

#4219 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 December 2010 - 01:13

Λοιπον. Εγω ειδα εχθες το Black Rock Shooter και θα'θελα να μου προτεινετε ενα anime (school life,romance,drama κατα προτοιμηση αλλα οχι απαραιτητα αυτα τα genres) με φωτεινα χρωματα οπως το BRS, καινουργιο animation και τετοιο στυλ γενικα ^^

Dude αν μου λες φωτεινα χρωματα και schoolife και romance το μονο που μου ερχετε στο μυαλο ειναι το star driver.
keep in mind thought δεν εχει drama και ειναι αρκετα ελαφρι.

qzMHWHd.png

#4220 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 December 2010 - 01:16

^Ειχα δει το 1ο επεισοδειο. Νταξ οταν λεω χρωματα δεν εννοω να ειναι και τοοοσο χρωματιστα
>.<
Απλως θελω να βλεπω σκηνες και να χαμογελαω απ τα ομορφα χρωματα,τοπια κλπ. :)

2bbd14fc.jpg

#4221 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 23 December 2010 - 01:28

Nikos1451 σε ευχαριστω πολυ αλλα τα εχω δει

#4222 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 December 2010 - 03:27

My Neighbor Totoro μήπως; Είναι ταινία και όχι σειρά αλλά έχει στοιχεία που είχαν και οι άλλες σειρές.

#4223 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 23 December 2010 - 03:48

Domo arigato,θα το κοιταξω αμμα ειναι

#4224 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 December 2010 - 09:52

Δες Toradora. Και αν δεν έχεις δει ακόμα το The girl who leapt through time δες το και αυτό, θα σου αρέσει.
Ψάξε να βρει και τα music video που έκανε η luis vuitton με τίτλο Superflat Monogram.

Καλησπερα σε ολους, αυτον το καιρο εχω ξεμινει να πω την αληθεια και δεν ξερω τι να δω αν και ειμαι all around ως προς τα ειδη που βλεπω με μια μικρη προτιμηση στα ωραια slice of life,ετσι αναρωτιομουνα εαν υπαρχει καπιο anime που να ειναι παρομοιο με το mushishi,εαν δεν υπαρχει κατι που να αξιζει μπορειτε να μου προτινετε οποιοδηποτε αξιολογο anime υπαρχει σε οποιοδηποτε genre :drink:

ευχαριστω

Δες Haibane Renmei. Θα το λατρέψεις, είναι το 2ο all time fav anime μου και νομίζω ότι έχει αυτά που ζητάς. Είναι slice of life (in a way) και έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με αυτή του mushishi.
Νομίζω και το Kino no tabi θα σου αρέσει αρκετά, αν και λίγο αργό (όπως και το mushishi) έχει παρόμοια ατμόσφαιρα.

Τσέκαρε και το Mononoke, που είναι επίσης υπέροχο και καλοφτιαγμένο, αν και δεν είναι slice of life.

Posted Image

#4225 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 23 December 2010 - 10:24

ευχαριστω

Σαν το mushishi δεν θα βρεις όμοιο,
τσέκαρε όμως όσα σου είπε η Anelis,

και πρόσθεσε και τα εξής για καλό slice of life:
Planetes, Master Keaton, Human Crossing.
Tα τελευταία 2, με αυτοτελές στυλ.
Και κάνα nodame cantabile, για πιο ευχάριστο και light slice of life watch.

Aυτά για αρχή, και αν ξεμείνεις πάλι βλέπουμε...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#4226 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 23 December 2010 - 12:17

σας ευχαριστω για τις προτασεις σας,θα τα κοιταξω ολα και καπια κατεβαινουν κιολας...

Spoiler:

#4227 gvegito

gvegito

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 23 December 2010 - 23:17

καλησπερα,τι θα προτεινατε απο action,seinen anime του στυλ darker than black,Requiem for the Phantom κτλ?

#4228 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 December 2010 - 09:53

Casshern Sins

#4229 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 24 December 2010 - 13:13

καλησπερα,τι θα προτεινατε απο action,seinen anime του στυλ darker than black,Requiem for the Phantom κτλ?

Black Lagoon
Canaan
Michiko to Hatchin
Gunslinger Girl

Edited by Erebos, 24 December 2010 - 13:18.

Posted Image
Posted Image

#4230 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 24 December 2010 - 20:07

δοκιμασε και speed grapher,μοιαζουν αρκετα
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires