Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4201 pi77of

pi77of

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:07

thanx θα τα κοιτάξω όλα με την πρώτη ευκαιρία!
να υποθέσω ότι το evangelion είναι κάτι το μοναδικό στο είδος του ? δεν μου φαίνεται και παράξενο ..

@iristella το Terra E έτσι όπως μου το περιέγραψες φαίνεται σαν βελτιωμένη εκδοχή του elfen lied αφού όλα αυτά τα χαρακτηριστικά με είχαν χαλάσει αρκετά στο elfen lied

#4202 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:17

Koίτα με τρώει να σου πω ότι αν θες κάτι σαν το Evangelion να πας να δεις το Raxhephnon που είναι ελαφρώς κλώνος αλλά αφενός θα με αποκεφαλίσει η mono, αφετέρου δεν το εχω δει η ίδια για να κρίνω κατά πόσο αξίζει.

Αλλά πέρα από το Ηαibane τα υπόλοιπα στο NGE πήγαιναν αλλά από διαφορετική σκοπιά.

Το Terra Ε μοιάζει στο Elfen Lied στο theme που σου είπα, αλλά παράλληλα είναι so much more και έχει πολύ περισσότερη τροφή για σκέψη χωρίς να γίνεται pretentious.

Eύχομαι να σου αρέσουν και να δούμε σύντομα εντυπώσεις σου.

#4203 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:17

Full metal alchemist brotherhood με χίλια :P

Και Gintama!

soul eater fma και gintama τα εχω δει! κατι αλλο?

Δημοσιευμένη  εικόνα

TEAM BRING IT!!!

#4204 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:19

Υu Yu Hakusho, Hunter x Hunter, Fist Of the North Star ίσως?

Eίχες ζητήσει και για Code Geass. Κάτι σε 07 Ghost ίσως?

#4205 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:42

Koίτα με τρώει να σου πω ότι αν θες κάτι σαν το Evangelion να πας να δεις το Raxhephnon που είναι ελαφρώς κλώνος αλλά αφενός θα με αποκεφαλίσει η mono, αφετέρου δεν το εχω δει η ίδια για να κρίνω κατά πόσο αξίζει.

Off with her head!

Για να λέμε την αλήθεια ναι μεν εγώ το σιχάθηκα από τα βάθη της ψυχής μου και θέλω πίσω τις χαμένες ώρες μου για να το δω αλλά για να είμαι δίκαιη υπάρχουν αρκετοί fans του nge που τους άρεσε. Επομένως δεστο με δική σου ευθύνη. You have been warned :P

Από κει και πέρα οι προτάσεις πιο πάνω είναι πολύ καλές. Να προσθέσω για mindfuck το mindgame(ταινία) και kemonozume και για τα σοβαρά τύπου μηνύματα που σε προβληματίζουν το ergo proxy. Και μια ταινία που μου άρεσε πολύ ήταν το angel's egg (tenshi no tamago).

xbJ3b2w.jpeg

#4206 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:43

eden of the east, jigoku shoujo,cannan, metropolis,Sumomomo Momom ^^
フカフカ

#4207 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:46

έχει κάποιος να που προτείνει κάτι παρόμοιο με neon genesis evangelion , lain , elfen lied (τα βάζω με την σειρά που μου άρεσαν περισσότερο)?

δεν θέλω απαραίτητα να μοιάζει σε σενάριο αλλα να έχει mindfuck και να σε βάζει να σκεφτείς

Σαν το Neon Genesis Evangelion θα έλεγα το κλασικό Space Runaway Ideon που είναι μάλλον ο πρόγονός του καθώς και το Gasaraki. Ακόμα θα μπορούσες να κοιτάξεις και το Bounen no Xamdou (το έχουν μεταφράσει και οι Anime AWMN στα ελληνικά κιόλας).

Παρεμφερή με το Elfen Lied είναι το παλιό 3x3 Eyes καθώς και τα Ga-Rei: Zero, Cossette no Shouzou, Gantz και Casshern Sins (εμένα δεν με "συγκίνησε" καθόλου αλλά σε πολλούς αρέσει γι' αυτό και το περιλαμβάνω).

Και σαν το Serial Experiments Lain θα πρότεινα τις σειρές Texhnolyze και Ergo Proxy και δυο ταινίες του Satoshi Kon το Paprika και το Perfect Blue.

Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4208 pi77of

pi77of

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 01:32

ωραία τώρα έχω υλικό αρκετό να με απασχολήσει καιρo! :D

τώρα σχετικά με κάποια από τα παραπάνω έχω δει τα eden of the east , ergo proxy , metropolis και μου άρεσαν πολύ ( το τελευταίο περισσότερο λόγο τις ατμόσφαιρας και τις μουσικής του :P )

το gantz το είχα αρχίσει κάποτε αλλα μου φάνηκε τόσο ότι να νε το σενάριο ώστε δεν το συνέχισα ..ίσως πρέπει να του δώσω και μια δεύτερη ευκαιρία γιατί έχω δει ότι το εκτιμάνε πολλοί

#4209 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 13:52

Επειδή με έχουν πιάσει τα μαζοχιστικά μου τώρα τελευταία, για τα Χριστούγεννιάτικα βράδια, θα ήθελα να δω κάποιο λίγο ψιχανόμαλο horror-psychological anime,... μου προτείνετε κάποιο πλζζζζ! :nod2:
Και αν γίνεται να έχει καλά γραφικά , thanks! :)

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#4210 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 14:16

Επειδή με έχουν πιάσει τα μαζοχιστικά μου τώρα τελευταία, για τα Χριστούγεννιάτικα βράδια, θα ήθελα να δω κάποιο λίγο ψιχανόμαλο horror-psychological anime,... μου προτείνετε κάποιο πλζζζζ! :nod2:

Higurashi, στανταρ. Εχει οσα ανεφερες.

Επισης, Elfen Lied. Αυτο δεν εχει ολα οσα ζητας (δεν ειναι horror) αλλα ειναι 100% ψυχανωμαλο και καταθλιπτικο, με μπολικο σπλαττερ και υπεροχο soundtrack.
edit: μαλλον το 2ο το 'χεις δει, αν απο κει πηρες το nickname...

Επισης, Μonster: Αψογο ψυχολογικο θριλερ.

Serial Experiments: Lain (mindfuck anime)

Και την ταινια Perfect Blue (καθαρα ψυχολογικο -mindfuck κι αυτο- θριλερ).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Abomination: 20 Δεκέμβριος 2010 - 14:24

#4211 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 14:46

Kaiji.

#4212 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 15:16

Τρέχεις για Mouryou no Hako! :riiight:
ψυχανόμαλο: check
horror: check
psychological: check
great art: check

Το perfect blue είναι επίσης πολύ καλή επιλογή, όπως και όλα ανεξαιρέτως τα έργα του Masaaki Yuasa (mindgame, kaiba, kemonozume, tatami galaxy)..

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4213 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 15:56

Σαν το Neon Genesis Evangelion θα έλεγα το κλασικό Space Runaway Ideon που είναι μάλλον ο πρόγονός του καθώς και το Gasaraki.

Και σαν το Serial Experiments Lain θα πρότεινα τις σειρές Texhnolyze και Ergo Proxy και δυο ταινίες του Satoshi Kon το Paprika και το Perfect Blue.

Ελπίζω να βοήθησα!

αν ειναι ετσι τοτε συστηνω και εγω τον προδρομο της Lain, τη σειρα Key the Metal Idol. Bγηκε και ενα χρονο πριν το Evangelion αλλα ολοκληρωθηκε αρκετα αργοτερα. Θελει αρκετη υπομονη αλλα θα σε ανταμειψει. Βεβαια στα 2 τελευταια επεισοδια το παραξυλωσαν (2 ταινιες ειναι των 90 λεπτων η καθε μια!). Ωατοαο ειναι απο τις σειρες που δεν εξαλειφεται ευκολα απο τη μνημη σου με μοναδικο αισθητικο αποτελεσμα εικονας και ηχου

Χωρια που εχει ΚΑΙ φοβερη εισαγωγη

[media]http://www.youtube.com/watch?v=MBP3JMaQj8E[/media]

#4214 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 20:46

Πρόσθεσε στα παραπάνω που σου πρότειναν και το Mnemosyne.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4215 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 21:36

kurozuka έγραψε το ανιμε βεβαία λίγο περίεργο το τέλος άλλα και πάλι φοβερό σενάριο σε αφήνει σε αγονία και κάλο σπλατερ
:awww:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires