Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:07
να υποθέσω ότι το evangelion είναι κάτι το μοναδικό στο είδος του ? δεν μου φαίνεται και παράξενο ..
@iristella το Terra E έτσι όπως μου το περιέγραψες φαίνεται σαν βελτιωμένη εκδοχή του elfen lied αφού όλα αυτά τα χαρακτηριστικά με είχαν χαλάσει αρκετά στο elfen lied
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:17
Αλλά πέρα από το Ηαibane τα υπόλοιπα στο NGE πήγαιναν αλλά από διαφορετική σκοπιά.
Το Terra Ε μοιάζει στο Elfen Lied στο theme που σου είπα, αλλά παράλληλα είναι so much more και έχει πολύ περισσότερη τροφή για σκέψη χωρίς να γίνεται pretentious.
Eύχομαι να σου αρέσουν και να δούμε σύντομα εντυπώσεις σου.
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:17
Full metal alchemist brotherhood με χίλια
Και Gintama!
soul eater fma και gintama τα εχω δει! κατι αλλο?

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:19
Eίχες ζητήσει και για Code Geass. Κάτι σε 07 Ghost ίσως?
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:42
Koίτα με τρώει να σου πω ότι αν θες κάτι σαν το Evangelion να πας να δεις το Raxhephnon που είναι ελαφρώς κλώνος αλλά αφενός θα με αποκεφαλίσει η mono, αφετέρου δεν το εχω δει η ίδια για να κρίνω κατά πόσο αξίζει.
Off with her head!
Για να λέμε την αλήθεια ναι μεν εγώ το σιχάθηκα από τα βάθη της ψυχής μου και θέλω πίσω τις χαμένες ώρες μου για να το δω αλλά για να είμαι δίκαιη υπάρχουν αρκετοί fans του nge που τους άρεσε. Επομένως δεστο με δική σου ευθύνη. You have been warned
Από κει και πέρα οι προτάσεις πιο πάνω είναι πολύ καλές. Να προσθέσω για mindfuck το mindgame(ταινία) και kemonozume και για τα σοβαρά τύπου μηνύματα που σε προβληματίζουν το ergo proxy. Και μια ταινία που μου άρεσε πολύ ήταν το angel's egg (tenshi no tamago).
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:43
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:46
έχει κάποιος να που προτείνει κάτι παρόμοιο με neon genesis evangelion , lain , elfen lied (τα βάζω με την σειρά που μου άρεσαν περισσότερο)?
δεν θέλω απαραίτητα να μοιάζει σε σενάριο αλλα να έχει mindfuck και να σε βάζει να σκεφτείς
Σαν το Neon Genesis Evangelion θα έλεγα το κλασικό Space Runaway Ideon που είναι μάλλον ο πρόγονός του καθώς και το Gasaraki. Ακόμα θα μπορούσες να κοιτάξεις και το Bounen no Xamdou (το έχουν μεταφράσει και οι Anime AWMN στα ελληνικά κιόλας).
Παρεμφερή με το Elfen Lied είναι το παλιό 3x3 Eyes καθώς και τα Ga-Rei: Zero, Cossette no Shouzou, Gantz και Casshern Sins (εμένα δεν με "συγκίνησε" καθόλου αλλά σε πολλούς αρέσει γι' αυτό και το περιλαμβάνω).
Και σαν το Serial Experiments Lain θα πρότεινα τις σειρές Texhnolyze και Ergo Proxy και δυο ταινίες του Satoshi Kon το Paprika και το Perfect Blue.
Ελπίζω να βοήθησα!
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 01:32
τώρα σχετικά με κάποια από τα παραπάνω έχω δει τα eden of the east , ergo proxy , metropolis και μου άρεσαν πολύ ( το τελευταίο περισσότερο λόγο τις ατμόσφαιρας και τις μουσικής του
το gantz το είχα αρχίσει κάποτε αλλα μου φάνηκε τόσο ότι να νε το σενάριο ώστε δεν το συνέχισα ..ίσως πρέπει να του δώσω και μια δεύτερη ευκαιρία γιατί έχω δει ότι το εκτιμάνε πολλοί
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 14:16
Higurashi, στανταρ. Εχει οσα ανεφερες.Επειδή με έχουν πιάσει τα μαζοχιστικά μου τώρα τελευταία, για τα Χριστούγεννιάτικα βράδια, θα ήθελα να δω κάποιο λίγο ψιχανόμαλο horror-psychological anime,... μου προτείνετε κάποιο πλζζζζ!
Και αν γίνεται να έχει καλά γραφικά , thanks!
Επισης, Elfen Lied. Αυτο δεν εχει ολα οσα ζητας (δεν ειναι horror) αλλα ειναι 100% ψυχανωμαλο και καταθλιπτικο, με μπολικο σπλαττερ και υπεροχο soundtrack.
edit: μαλλον το 2ο το 'χεις δει, αν απο κει πηρες το nickname...
Επισης, Μonster: Αψογο ψυχολογικο θριλερ.
Serial Experiments: Lain (mindfuck anime)
Και την ταινια Perfect Blue (καθαρα ψυχολογικο -mindfuck κι αυτο- θριλερ).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Abomination: 20 Δεκέμβριος 2010 - 14:24
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 14:46
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 15:16
Τρέχεις για Mouryou no Hako!Επειδή με έχουν πιάσει τα μαζοχιστικά μου τώρα τελευταία, για τα Χριστούγεννιάτικα βράδια, θα ήθελα να δω κάποιο λίγο ψιχανόμαλο horror-psychological anime,... μου προτείνετε κάποιο πλζζζζ!
ψυχανόμαλο: check
horror: check
psychological: check
great art: check
Το perfect blue είναι επίσης πολύ καλή επιλογή, όπως και όλα ανεξαιρέτως τα έργα του Masaaki Yuasa (mindgame, kaiba, kemonozume, tatami galaxy)..

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 15:56
Σαν το Neon Genesis Evangelion θα έλεγα το κλασικό Space Runaway Ideon που είναι μάλλον ο πρόγονός του καθώς και το Gasaraki.
Και σαν το Serial Experiments Lain θα πρότεινα τις σειρές Texhnolyze και Ergo Proxy και δυο ταινίες του Satoshi Kon το Paprika και το Perfect Blue.
Ελπίζω να βοήθησα!
αν ειναι ετσι τοτε συστηνω και εγω τον προδρομο της Lain, τη σειρα Key the Metal Idol. Bγηκε και ενα χρονο πριν το Evangelion αλλα ολοκληρωθηκε αρκετα αργοτερα. Θελει αρκετη υπομονη αλλα θα σε ανταμειψει. Βεβαια στα 2 τελευταια επεισοδια το παραξυλωσαν (2 ταινιες ειναι των 90 λεπτων η καθε μια!). Ωατοαο ειναι απο τις σειρες που δεν εξαλειφεται ευκολα απο τη μνημη σου με μοναδικο αισθητικο αποτελεσμα εικονας και ηχου
Χωρια που εχει ΚΑΙ φοβερη εισαγωγη
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MBP3JMaQj8E[/media]
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 20:46
Επειδή με έχουν πιάσει τα μαζοχιστικά μου τώρα τελευταία, για τα Χριστούγεννιάτικα βράδια, θα ήθελα να δω κάποιο λίγο ψιχανόμαλο horror-psychological anime,... μου προτείνετε κάποιο πλζζζζ!
Πρόσθεσε στα παραπάνω που σου πρότειναν και το Mnemosyne.
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 21:36
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|