Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 07 December 2010 - 20:40
PS : To 2o arc πάντως δεν βλέπεται, ούτε στον χειρότερό μου εχθρό δεν θα το πρότεινα.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 08 December 2010 - 22:24
Τι εχετε να προτεινετε (μιλαω μονο για σειρες -ειτε ova-, οχι ταινιες);
με τις προυποθεσεις να μην φερνει σε σαπουνοπερα το σεναριο, να μην ειναι αναιτια κλαψιαρηδες και ενοχλητικοι ανοητοι οι χαρακτηρες, και να εχει καλη μουσικη.
Thnx.
Posted 08 December 2010 - 22:27
Να πω και τα ovas του Rurouni Kenshin που βλέπονται αυτόνομα από τη σειρά, έχουν και δράση, και ιστορικά στοιχεία, αλλά κατά βάση είναι δράμα.

Posted 08 December 2010 - 22:29
Tokyo Magnitude 8.0
Και ότι και να σου πουν μείνε μακριά από το Saikano
Posted 08 December 2010 - 22:32
SAIKANO
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 08 December 2010 - 22:35
Δες legend of the galactic heroes. Είναι must see γενικότερα όποτε δεν χανεις σε καμία περίπτωση. Δεν επικεντρώνει σε δράμα αλλά υπήρχαν σημεία που εκλαιγα με μαύρο δάκρυ (και σε κάποια φάση εβριζα και ήθελα να πεταξω το laptop από το παραθυρο). Το μόνο "κακό" είναι ότι είναι λίγο παλιά ειδικά η αρχή της.Εχω δει πολλες σειρες με στοιχεια δραματος αλλα καμια ως τωρα αμιγως δραματικη σειρα.
με τις προυποθεσεις να μην φερνει σε σαπουνοπερα το σεναριο, να μην ειναι αναιτια κλαψιαρηδες και ενοχλητικοι ανοητοι οι χαρακτηρες, και να εχει καλη μουσικη.
Thnx.
Πολύ δράμα έχει το Candy Candy. Μπορεί να σου φανεί λίγο παιδικό αρχικά αλλά δεν είναι. Δείχνει την ζωή της από μικρή οπότε λογικό.
Για terra e και aoi bungaku συμφωνώ κι εγώ, αν και το 2ο δεν το βρήκα τόσο δραματικό όσο καταθλιπτικό (από καλή αποψη).
--Ναι, μακρια από το saikano. Δεν ήθελες σαπουνόπερα είπαμε, ετσι; Πόσο μάλλον σαπουνόπερα, σε περιτύλιγμα "σοβαρού" δραματος, και τους πιο αθλιους χαρακτήρες όλων των εποχών.--
Posted 08 December 2010 - 22:37
Εχω δει πολλες σειρες με στοιχεια δραματος αλλα καμια ως τωρα αμιγως δραματικη σειρα.
Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen (4 OVAs) και αμα δεν κλαψεις/συγκινηθεις θα κατσω να δω ολα τα fillers επεισοδια του Naruto.
Posted 08 December 2010 - 22:40
Σα να βλεπεις δυο διαφορετικες ιστοριες. Το μανγκα πολυ πιο πλουσιο σε πλοκη, δραμα και αισθηματα
Με ειχε συγκλονισει και με βοηθησε να ξεχασω το εκτρωμα του ανιμε
αλλη καλη δραματικη σειρα με καλη μουσικη ειναι και αυτη:
Trapp Family Story
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2293
Posted 11 December 2010 - 18:09
Έχετε να μου προτείνετε καποια ίδιου βελινεκούς? Δλδ κάποια σειρά που θα με αφήσει με το στόμα ορθάνοιχτο.Α και δεν θέλω mecha recommendations plz.
Posted 11 December 2010 - 18:44
Εχω δει πολλες σειρες με στοιχεια δραματος αλλα καμια ως τωρα αμιγως δραματικη σειρα.
Thnx.
Επίσης δες και το 3000 Leagues in Search of Mother. Παλιό βέβαια αλλά εξαιρετικό και με πολύ δράμα και αληθινούς χαρακτήρες.
+1 και για Tokyo Magnitude, ειδικά στα τελευταία επεισόδια. Αν έχεις και αδέρφια νομίζω ότι θα σε αγγίξει ακόμα περισσότερο.
Posted 11 December 2010 - 19:04
Posted 11 December 2010 - 20:02
Για τα shonen ακου τον Phantom.
Για περισσοτερη πορωση βεβαια και αν δεν θελεις να λιωσει το μυαλο σου απο το πολυ ξυλικι αλλα να καλλιεργησεις λιγο το νου και την καρδια σου, δες είτε Legend of the Galactic Heroes ειτε Galaxy Express 999
Posted 11 December 2010 - 20:11
Έχω δει LoGH, Tytania, Terra E, Crest/Banner of the Stars, Outlaw Star, Planetes, GitS κ.α.
Από Mystery πλην Monster, Higurashi/Umineko, Death Note νομίζω δεν έχω δει άλλα mystery anime.
Posted 11 December 2010 - 20:35
OΥΑΚ!
Για τα shonen ακου τον Phantom.
Για περισσοτερη πορωση βεβαια και αν δεν θελεις να λιωσει το μυαλο σου απο το πολυ ξυλικι αλλα να καλλιεργησεις λιγο το νου και την καρδια σου, δες είτε Legend of the Galactic Heroes ειτε Galaxy Express 999
Τhis.
Και πολύ αξιόλογο στο drama series genre που κάποιος ζήτησε πριν, ήταν και το rose of versailles....
Για μεταγενέστερα drama, προτείναν ήδη κάποιοι μερικά, προσθέστε και κάνα haibane renmei ίσως.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 11 December 2010 - 23:25
Έχω να καιρό να δω καμιά Epic-good-mindblowing-WTF σειρά βέβαια 2-3 χρόνια το είχα παρατήσει το άθλημα αλλά τώρα που είμαι αρκετές ώρες σπίτι (έτσι όπως μας κατάντησαν) σκ'εφτομαι να τιμήσω καμιά ανιμοσειρά και πάλι τελευταία αξιολογει σειρά που θυμάμε να είδα ήταν το Ergo Proxy,Deathnote,Claymore kai naruto (τώρα βλέπω τα shippuuden).
Έχετε να μου προτείνετε καποια ίδιου βελινεκούς? Δλδ κάποια σειρά που θα με αφήσει με το στόμα ορθάνοιχτο.Α και δεν θέλω mecha recommendations plz.
Serial Experiments Lain. 'Nuff said.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|