Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4081 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2010 - 12:53

Xερεται 8α 8ελα μερικεσ πρωτασεισ για πσαγμενα mecha εχw δει ολα τα δημοφιλη:. macross frontier, 00, ola ta gundam no exceptions, geass,votoms pailsen (ta palia d m aresan poly),FLAG, break blade (perimenw ep 3 2 mhnes) k πολλα αλλα που δεν 8υμαμε. Πλσσ δωστε μου μια λιστα απο αλλα μεκα που α3ιζουν και δεν ειναι κ τοσο γνωστα.

Υ.Γ)ΜΗΝ πει κανεισ για εβανγκελιον γτ τον εφαγα :)

lol εχεις δει ολλα τα gundam?Εχεις ανεβει στα ματια μου τωρα xd
Σαν αυτα τα μονα που μου ερχοντε ειναι SDF Macross, Eureka 7 και Vision of Escaflowne.
Μπορεις να περασεις και στα παλια "manly" superobots show, στυλ ttgl.
Shin getter robo
Shin Mazinger-Mazinkaiser
Gaogaigar
Dancouga

Και το Ongoing Star Driver, αν και αυτο ειναι καπως διαφορετικο απο τα υπολοιπα, αλλα εχει τι πλακα του.

qzMHWHd.png

#4082 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 13:07

υπαρχει κανενα anime με ινδιανους??

#4083 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2010 - 14:34

υπαρχουν αλλα πρεπει να σκαψεις βαθια.

3 ερχονται στο νου μου.
Μysterιουs cιτιes οf gοld, κλασσικη σειρα στη νοτιο αμερικη του 16ου αιωνα. Παλια μεν, δεκαετιας 80, αλλα εγγυηση και με σεναριο απιαστο. Ετοιμαζεται και συνεχεια.

Peperο the andes bοy. Παλια και αυτη του 70, διαδραματιζεται στο περου. Δυσκολο να βρεις επεισοδια αν δεν ξερεις ισπανικα. Λιγα λεπτα εχω δει μονο. Οποτε δες την πρωτη.

Τωρα για ινδιανους β. Αμερικης, η σειρα beαrcυb jαckιe σχετικα με τη φιλια ενος ινδιανοπουλου και δυο αρκουδιων, θα σε ικανοποιησει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Petran79: 16 Νοέμβριος 2010 - 17:12

#4084 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 09:28

Παίδες ερώτηση...τα anime .hack// λένε τίποτα? Και αν ναι πρέπει να τα πάρω με τι σειρά?
Αν πάλι δεν λέει τίποτα πείτε μου κανένα καλό action/adventure εκτός απ' τα γνωστά
ty :ureshii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aXxXeL: 17 Νοέμβριος 2010 - 09:45

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#4085 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 20:25

Γαμωτο εχω ενα προμπ... δε μ αρεσει κανενα απ τα ανιμε τησ σεζον. εχω καλομα8ει με αριστοθργηματα full metal alchemist brotherhood, gundam 00 etc τησ προηγουμενησ σεζον. Το ναρουτο εχει φιλλερσ (3ανα) και με κανενα χριστο δε 8α τα δω.. ελπιζω να τελειωσουν συντομα παντωσ.. Στο μπλιτσ γινετε τησ π0υ+@%#$ αλλα κ παλι δεν ειναι αρκετο.. Οποτε πσαχνω τα παλια.. Νομιζω πωσ ειναι μοδα σ αυτη τη σεζον τα πιο "αναλαφρα" ανιμε.. μηπωσ κανω λα8οσ?
Κ πλσ χελπ μιπωσ μπορειται να μου συστησεται ανιμε που = Να μην ειναι μαιντφακ γτ μου τη δινουν, οχι αστειεσ φατσουλεσ και αστειακια γυμνασιου γιατι μουτη δινουν ακομα περισσοτερο, ΟΧΙ αλλα χιλιοειπωμενα κλισε του στυλ ο πρωταγωνιστησ δεν 8ελει πολεμο αλλα για να σωσει την α8ρωποτητα/τη μανα του/τη γκομενα του/ τα περνει στο κρανιο και τουσ ****** ολουσ. Κα8ε ανιμε που βλεπω το συγκρινω με μονστερ, death note, geass, gundam 00,fma brotherhood, zipang,wolf brigade,berserk,area 88 etc etc etc etc kai genika tetoiou stil.

Πλσ μπορειτε να μου συστησεται μερικα ανιμε που να τειρουν εστω και λιγο αυτεσ τισ προυπο8εσεισ ?

PS) <3 γρικλισ γαμωτο..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 18 Νοέμβριος 2010 - 01:55
τζιζ

#4086 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 21:11

Γαμωτο εχω ενα προμπ... δε μ αρεσει κανενα απ τα ανιμε τησ σεζον. εχω καλομα8ει με αριστοθργηματα full metal alchemist brotherhood, gundam 00 etc τησ προηγουμενησ σεζον. Το ναρουτο εχει φιλλερσ (3ανα) και με κανενα χριστο δε 8α τα δω.. ελπιζω να τελειωσουν συντομα παντωσ.. Στο μπλιτσ γινετε τησ π0υ+@%#$ αλλα κ παλι δεν ειναι αρκετο.. Οποτε πσαχνω τα παλια.. Νομιζω πωσ ειναι μοδα σ αυτη τη σεζον τα πιο "αναλαφρα" ανιμε.. μηπωσ κανω λα8οσ?
Κ πλσ χελπ μιπωσ μπορειται να μου συστησεται ανιμε που = Να μην ειναι μαιντφακ γτ μου τη δινουν, οχι αστειεσ φατσουλεσ και αστειακια γυμνασιου γιατι μουτη δινουν ακομα περισσοτερο, ΟΧΙ αλλα χιλιοειπωμενα κλισε του στυλ ο πρωταγωνιστησ δεν 8ελει πολεμο αλλα για να σωσει την α8ρωποτητα/τη μανα του/τη γκομενα του/ τα περνει στο κρανιο και τουσ ****** ολουσ. Κα8ε ανιμε που βλεπω το συγκρινω με μονστερ, death note, geass, gundam 00,fma brotherhood, zipang,wolf brigade,berserk,area 88 etc etc etc etc kai genika tetoiou stil.

Πλσ μπορειτε να μου συστησεται μερικα ανιμε που να τειρουν εστω και λιγο αυτεσ τισ προυπο8εσεισ ?

PS) <3 γρικλισ γαμωτο..

First, οχι οτι εγινε τιποτα, αλλα αν μπορεις λιγο πιο σεμνα επειδη το βλεπουνε το σαιτ και μικρης ηλικιας ατομα.

Οχι οτι τραβαω κανα ζορι, αλλα anyways.....

Αφου διαβασα το ποστ, και απεκλεισα γυρω στα 20 ανιμε που ηθελα να προτεινω, σου συστηνω ανεπιφυλακτα το, " Darker Than Black " .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 18 Νοέμβριος 2010 - 01:54

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4087 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 21:29

PS) <3 γρικλισ γαμωτο..

Επισης γραφε Ελληνικα.Το να γραφεις γκρηκλις με Ελληνικους Χαρακτηρες ειναι ακομα πιο κουραστικο απο τα κανονικα Greeklish.

Δες Το Εβανγκελιο της Νεας Γενεσης ,Τενγκα Τοππα Γκαρεν Λαγκαν,Μαχοροματικ,Χαρουχι νο Γουτσου

Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#4088 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 21:50

ο ναρουτο εχει φιλλερσ (3ανα) και με κανενα χριστο δε 8α τα δω.. ελπιζω να τελειωσουν συντομα παντωσ.. Στο μπλιτσ γινετε τησ π0υ+@%#$ αλλα κ παλι δεν ειναι αρκετο..

One Piece, βλέπεις;

Να μην ειναι μαιντφακ

Δες Το Εβανγκελιο της Νεας Γενεσης

Αν δεν θες mindfuck, μην δεις τα τελευταία επεισόδια του NG, άρα ίσως να μην αξίζει καν να το αγγίξεις. Αν είσαι διατεθιμένος να το ανεχτείς, η σειρά προτείνεται ανεπιφύλακτά.
Με την περιγραφή που έδωσες, αυτή την περίοδο βλέπω Casshern Sins το οποίο νομίζω ταιριάζει και είναι και πολύ καλό. Επίσης, αν δεν το έχεις ήδη δει, μπορείς να τσεκάρεις το Elfen Lied.

Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4089 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 21:50

εχετε να προτεινετε τιποτε σε στυλ Kenichi??να εχει martial art περισσοτερο οχι μονο ξυλο και να ειναι κωμοδια,αστειες στιγμες με βασανιστικη προπονιση(για αυτον:kakaka:)και γενικα σε τετοιο στυλ??ή κατι σε Valkyria Chronicles?δεν περιμενω πολλα απλα ειπα να ρωτησω
Ευχαριστω:nod2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4090 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 22:11

Damnonar: Fist of the North Star.
FAIL
johntheo95:Fist of the North Star
Kekkaishi (όχι martial arts αλλά έχει προπόνηση και παρόμοιο πρωταγωνιστικό ζευγάρι με το Kenichi)
Kenshin
Yu Yu Hakusho

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aboumonkey: 18 Νοέμβριος 2010 - 01:58

#4091 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 22:16

ευχαριστω μαλλον θα του ριξω μια ματια
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4092 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 22:23

Hajime No Ippo. Εκτος αν δεν θες τετοιο στυλ fighting.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4093 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 22:39

βασικα ελεγα martial arts τυπου karate και γενικα σε τετιο στυλ αλλα δεν νομιζω να υπορχει αλλο παρομιο με το kenichi,ευχαριστω παντως
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4094 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 23:01

PS) <3 γρικλισ γαμωτο..

Μας είπες τι δεν θες να δεις αλλά όχι τι θες να δεις...Δηλαδή υπάρχουν και άλλα είδη anime εκτός από αυτά με μάχες...Θα σε ενδιέφερε κάποιο comedy,romance,slice of life κάποιο δράμα, κάποιο με sci fi?

Τέσπα για αρχή θα πρότεινα cowboy bebop, samurai champloo, michiko to Hatchin, durara, ghost hound και eve no jikan.

xbJ3b2w.jpeg

#4095 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2010 - 12:31

βασικα ελεγα martial arts τυπου karate και γενικα σε τετιο στυλ αλλα δεν νομιζω να υπορχει αλλο παρομιο με το kenichi,ευχαριστω παντως

Κάτι παρόμοιο είναι και το Tenjho Tenge αν θές ρίξε μια ματιά. Επίσης θα σου πρότεινα και εγώ Hajime no Ippo γιατί απλά αυτό το anime δίνει ρεστα.....big time.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires