Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4051 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 November 2010 - 23:01

Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια...

Ξεκίνα με FMA (προτιμότερο το Brotherhood), και D. Gray-man στον τομέα των shounen και προχώρα με Mouryou no Hako και Higurashi στον τομέα των μυστηριοσπλάττερ.

#4052 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 11 November 2010 - 23:01

ρε παιδια αυτο το gto λεει τιποτα??

και btw αυριο τελειωνω το brotherhood μιλαμε για αριστουργημα thanx for recommending!!!!

#4053 Kotsografetas

Kotsografetas

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 11 November 2010 - 23:07

Ξεκίνα με FMA (προτιμότερο το Brotherhood), και D. Gray-man στον τομέα των shounen και προχώρα με Mouryou no Hako και Higurashi στον τομέα των μυστηριοσπλάττερ.

ty
d.gray-man εχω δει.

Παω για FMA.

#4054 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 11 November 2010 - 23:20

ο ssj2 καπως ετσι ζητησε anime με πολυ κλάμα δραμα romance στυλ Air Clannad Kanon κτλπ... εχετε να μου προετεινετε καλο αλλο (οχι μονο ενα αλλα πολλα xD) γιατι εχω ηδη δει παρα πολλα αλλα θελω να δω και αλλα σε αυτο το ειδος

#4055 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 11 November 2010 - 23:31

ο ssj2 καπως ετσι ζητησε anime με πολυ κλάμα δραμα romance στυλ Air Clannad Kanon κτλπ... εχετε να μου προετεινετε καλο αλλο (οχι μονο ενα αλλα πολλα xD) γιατι εχω ηδη δει παρα πολλα αλλα θελω να δω και αλλα σε αυτο το ειδος

Ef-Melodies/Memories εφυγες
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#4056 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 November 2010 - 23:37

Saikano. Τωρα εφυγες.

#4057 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 12 November 2010 - 00:45

Angel Beats, True tears, και τα ef tale of memories/melodies, lovely complex μπουρου μπούρου. Κλάμα πολύ δεν έχουν(ίσως λίγο τα tale of) αλλα απο ρομαντζο καλά. Clannad δε ξαναβρίσκεις. Τελεία και παύλα:P

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#4058 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 November 2010 - 01:52

Saikano. Τωρα εφυγες.

-1 για Saikano. The damn thing is hideous.

Τον κύριο Shinkai τον έχεις τιμήσει? 5cm's per second, Hoshi No koe, The place promised in our early days etc?

#4059 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 12 November 2010 - 01:52

Γεια σας παιδες πρωτο post στο forum και εχω μια ερωτηση, το inuyasha λεει τιποτα;

Μου αρεσουν κυριως ανιμε με μαχες power ups(shounen αν δεν κανω λαθος) οπως και ανιμε μυστηριου και ορισμενα splatter(δεν εχω δει και πολλα :D).

Το inuyasha ανηκει στην πρωτη κατηγορια;Αν εχει ecchi στοιχεια λεω να το αποφυγω btw.. :yawn2:

Καλως ηρθες και απο εμενα! λεει πολλα αν σου αρεσουν τα shounen με περιπετειες, μαχες, χιουμορ, και demon fights!!! Ειναι φυσικα μεγαλου μηκους anime 167 επεισοδια συνολικα οι 6 πρωτες season, 4 ταινιες και η τελευταια season InuYasha the Final Act ειναι 26 επεισοδια. Η τελευταια βγηκε αργοτερα απο την χρονολογια που τελειωσε αρχικα το anime. πανω κατω 190 επεισοδια. Αν σου αρεσουν τετοιου ειδους anime, δες το. Exει swordplay και time travel μεσα οποτε αν εχεις δει κατι παρομοιο ισως να σου αρεσει! Εγω το ΛΑΤΡΕΨΑ!!!:blingeye2: Αλλα γουστα ειναι αυτα. Αυτα για την ωρα . αν το δεις και σου αρεσει καλως. αν οχι δενν κοβουμε κεφαλια:thatsit:

+ plus στο Ηigurashi. πρεπει να το δεις οπωσδηποτε! εχει γινει ενα απο τα τοπ 5 anime μου. Θα το λατρεψεις σε διαβεβαιωνω και εγω. Εχει τρομερο μυστηριο. Τσεκαρε το οπωσδηποτε!!!!:riiight:

Edited by giota83, 12 November 2010 - 02:07.

#4060 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 12 November 2010 - 07:08

guys guys guys!! help... προτείνετε τίποτα να δω τώρα που έβαλα ιντερνέτ (αν έχετε και την ευγενή καλοσύνη και ένα linkακι θα είμαι ευνομων) κάτι σε drama slice of life comedy echi κάτι από αυτά τα 4 ότι να'ναι ^^
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#4061 Kotsografetas

Kotsografetas

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 12 November 2010 - 10:32

Καλως ηρθες και απο εμενα! λεει πολλα αν σου αρεσουν τα shounen με περιπετειες, μαχες, χιουμορ, και demon fights!!! Ειναι φυσικα μεγαλου μηκους anime 167 επεισοδια συνολικα οι 6 πρωτες season, 4 ταινιες και η τελευταια season InuYasha the Final Act ειναι 26 επεισοδια. Η τελευταια βγηκε αργοτερα απο την χρονολογια που τελειωσε αρχικα το anime. πανω κατω 190 επεισοδια. Αν σου αρεσουν τετοιου ειδους anime, δες το. Exει swordplay και time travel μεσα οποτε αν εχεις δει κατι παρομοιο ισως να σου αρεσει! Εγω το ΛΑΤΡΕΨΑ!!!:blingeye2: Αλλα γουστα ειναι αυτα. Αυτα για την ωρα . αν το δεις και σου αρεσει καλως. αν οχι δενν κοβουμε κεφαλια:thatsit:

+ plus στο Ηigurashi. πρεπει να το δεις οπωσδηποτε! εχει γινει ενα απο τα τοπ 5 anime μου. Θα το λατρεψεις σε διαβεβαιωνω και εγω. Εχει τρομερο μυστηριο. Τσεκαρε το οπωσδηποτε!!!!:riiight:

Thanks)
Με επεισες για το inuyasha θα το δω τελικα :D.

Τωρα βλεπω FMA brotherhood που προτεινε ο/η iristella και τα σπαει, φοβερο!

#4062 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 12 November 2010 - 11:03

guys guys guys!! help... προτείνετε τίποτα να δω τώρα που έβαλα ιντερνέτ (αν έχετε και την ευγενή καλοσύνη και ένα linkακι θα είμαι ευνομων) κάτι σε drama slice of life comedy echi κάτι από αυτά τα 4 ότι να'ναι ^^

Slice of Life

School Days
K-on
Lucky Star

Comedy
School Rumble(Ειναι και Slice αλλα στο προτεινω σαν Comedy)
Bokusatsu Tenshei Dokuro-Chan(OVA)

Echii

B Gata H Kei
Kiss X Sis
Mahoromatic(εχει και drama)
Αν σαρεσε το FMA σε αντιστοιχο του σε Echii σου προτεινω και το Seikon no Qwaser

@Slayer Τσεκαρε και εσυ το Angel Beats επισης
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#4063 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 12 November 2010 - 13:47

Εχω δει και Angel Beats, ολα τα Ef-melodies, memories, True tears και ενα αλλο το kimiga nozomu eien καπως ετσι (το σκωτοσα) το εχω δει και το 5cms εχω δει, το lovely complex το εχω δει το Hoshi No koe δεν εχω δει μονο... SHIT δηλαδη τελος τα ανιμε μετα απο αυτο, ολα τα υπολοιπα ειδη δεν με τρελαινουν. Αααα και Slice of life προσθεστε οτι θελω σαν το Scool days αλλα οχι σαν το κ-οn :P

edit: αυτο εδω τι ειναι? little buster το ξερει κανεις σας γιατι το ψαχνω ανιdb και δεν το βρισκω

#4064 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 12 November 2010 - 13:53

ρε παιδια αυτο το gto λεει τιποτα??

και btw αυριο τελειωνω το brotherhood μιλαμε για αριστουργημα thanx for recommending!!!!

Ναι δες το οπωσδήποτε, μιλάμε για πολύ γέλιο!

Checkαρε Midory Days και Nyan Koi.

Edit: Slayer_13 δες Myself;Yourself. Το Little Busters! που λες είναι ένα visual novel και δυστυχώς δεν έχει μεταφερθεί (ακόμα) σε anime.

Edited by Ryuji, 12 November 2010 - 13:59.

Posted Image

#4065 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 November 2010 - 14:17

Ας βάλω και εγώ μερικές προτάσεις γύρω από romance, slice of life, school life etc

Midori no hibi, honey and clover, nodame cantabile, azumanga daioh, toradora, itazura na kiss, sora no mani mani, ouran high school host club, tokyo marble chocolate, yamato nadeshiko shichi henge...

xbJ3b2w.jpeg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires