Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3916 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 08 October 2010 - 13:34

Ένα φιλαράκι από την Γερμανία μου πρότεινε το Full Metal Alchemist + την συνεχεία του αλλά μην έχοντας δεύτερη γνώμη από γνωστό μου δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα!

Να το δεις asap. Και να δεις το Fullmetal Alchemist Brotherhood, δηλαδή την πιο πρόσφατη μεταφορά του (δεν είναι συνέχεια του παλιού άνιμε, αλλά ανεξάρτητες παραγωγές).

#3917 nikitaras85

nikitaras85

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 08 October 2010 - 14:57

Να το δεις asap. Και να δεις το Fullmetal Alchemist Brotherhood, δηλαδή την πιο πρόσφατη μεταφορά του (δεν είναι συνέχεια του παλιού άνιμε, αλλά ανεξάρτητες παραγωγές).

Να ξεκινήσω δλδ το Brotherhood ή το κανονικό?

Thanks πάντως για τις απαντήσεις :)!! Nikos1451 θα τα τσεκάρω αυτά που μου είπες όταν τελειώσω το F.m.a.!

#3918 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 08 October 2010 - 15:02

Να ξεκινήσω δλδ το Brotherhood ή το κανονικό?

Thanks πάντως για τις απαντήσεις :)!! Nikos1451 θα τα τσεκάρω αυτά που μου είπες όταν τελειώσω το F.m.a.!

Το Brotherhood.Τώρα όμως.

#3919 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 08 October 2010 - 15:18

και εγω ειμαι σχετικα καινουριος στον anime κοσμο........ως τωρα εχω δει με σειρα αρεσκειας 1)one piece,2)bleach,3)death note και παλιοτερα ειχα δει dragonball.........ψαχνω ενα καλο anime και με λιγα επεισοδια στυλ death note..........εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το neon genesis evagelion.........για πειτε αξιζει??

#3920 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 October 2010 - 15:28

Γενικά αξίζει απλά δεν έχει σχέση με αυτά που έχεις δει...Έχει βέβαια μάχες με ρομπότ αλλά επικεντρώνεται κυρίως στα ψυχολογικά των πρωταγωνιστών και αν δεν θέλεις να δεις κάτι τέτοιο θα καταλήξεις να ξενερώσεις...

Με βάση αυτά που έχεις δει πάντως πέρα από το full metal alchemist brotherhood που είπαν ήδη πιο πάνω, θα πρότεινα durarara, eureka 7, bounen no xamdou και tengen toppa gurren lagann.

xbJ3b2w.jpeg

#3921 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 08 October 2010 - 15:34

και για το fma εχω ακουσει αλλα νομιζα οτι ειχε κανει πολλα επεισοδια αλλα το brotherhood που το τσεκαρα τωρα εχει μονο 64 αρα μια χαρα........ειναι καλυτερο δηλαδη απ'το αρχικο??

ξερω για το neon genesis evagelion οτι ειναι ψυχολογικο απλα ειχα σκεφτει θα ειναι τιποτα στυλ death note και θα αντεχεται........αν οχι ομως τοτε το βλεπω για fma brotherhood.........

#3922 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 08 October 2010 - 15:40

Το Deathnote δεν είναι ψυχολογικό θρίλερ, αλλά αστυνομικό.

Δες και Full Metal Panic.
Posted Image
Posted Image

#3923 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 08 October 2010 - 15:49

Το Deathnote δεν είναι ψυχολογικό θρίλερ, αλλά αστυνομικό.

Δες και Full Metal Panic.

τι ακριβως ειναι πρωτη φορα το ακουω........

#3924 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 October 2010 - 16:01

Mecha anime με τρελο γελιο >.<

2bbd14fc.jpg

#3925 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 October 2010 - 16:01

Ναι το brotherhood είναι καλύτερο από το αρχικό...

Το full metal panic είναι mecha (robots and stuff) με πολλά στιχεία κωμωδίας... Είναι αρκετά καλό, έχε το στα υπόψιν :P

xbJ3b2w.jpeg

#3926 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 08 October 2010 - 18:23

ok μετα το brotherhood και αφου κατεφερω να τελειωσω το ρημαδοbleach θα το δω μαλλον.........thanx a lot guyz!!!!!!!!!!

#3927 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 08 October 2010 - 19:15

εχετε να προτεινετε κατι σε στιλ Full Metal Panic?Τα εχω δει και τα τρια καταπτλικτικο ανιμε,το αγαπησα πολυ γελιο .Ευχαριστω :)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#3928 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 09 October 2010 - 04:41

Αδέλφια θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει σειρά ή ταινία που να είναι παρόμοιο με το Mononoke Hime??την αγάπησα αυτή τη ταινία....

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#3929 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 09 October 2010 - 10:22

Για αρχή μπορείς να δεις τις υπόλοιπες ταινίες του Miyazaki, και ειδικά το Nausicaa of the Valley of the Wind, που είναι η κοντινότερη σε θέμα/ύφος με το Princess Mononoke.

Ίσως κι αυτή η ταινία, που την έχω στα υπόψιν να τη δω σύντομα.

15fkk04.jpg

#3930 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 October 2010 - 10:27

^ What she said, επίσης δες και το Miyori no Mori.

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires