Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 21:30
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 21:37
School Rumble
Nogizaka Haruka no Himitsu
Kaichou wa maid-sama
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 21:41
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 21:43
getekid, δες και το Kimi ga nozomu eien ειναι πολύ δραματικό. Παιδία μπορείτε να μου προτείνετε καποιά anime που να είναι χαρούμενα (κυρίως με μαθητές-φοιτητές) και χαλαρωτικά, επίσης επιτακτικό είναι να έχουν και καλό σχέδιο.
No offense αλλά ο άνθρωπος ζήτησε κάτι σε στυλ nge και paranoia agent ενώ το kimi ga nozomu eien είναι σαπουνόπερα
Anw για χαλάρωση ωραία είναι τα k-on και sora no manimani
edit γιατί είδα το αποπάνω post. Δηλαδή ψάχνεις κάτι σε shoujo με romance...In that case τσέκαρε τα kare kano, kimi ni todoke, hana yori dango, nodame cantabile(αυτό δεν είναι και τόσο shoujo) και σε κάτι πιο σοβαρό και δραματικό με φοιτητές το honey and clover...Επίσης πολύ αστεία είναι τα ouran high school host club και το yamato nadeshiko shichi henge.
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 21:46
Έπεσες και στον άνθρωπο τώραδεν θέλω κατι συγκεκρίμενο, αλλα θα μου άρεσε αν ήξερες κάποια ανιμε παρόμοια με τα lovely complex και itazura na kiss
- Toradora
- Midory Days
MUST
+ τα παραπάνω με πρώτο το School Rumble!
άντε και true tears
Όλα έχουν έντονο comedy στοιχείο.
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 14:10
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 14:15
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 14:53
Κατεβαζω shakugan no shana season 1+2+ova's+movie....Αξιζει τιποτα η σειρα η πανε χαμενα τα gigabyte μου??Καποιες απο τις αγαπημενες μου σειρες για να κρινεται αν θα μου αρεσει:deathnote,gintama,elfen lied,code geass,fma 1+2,buso renkin....ευχαριστω προκαταβολικα
Κατέβασε τα 2 πρώτα επεισόδια, δες τα, και θα καταλάβεις κατευθείαν αν σου αρέσει ή όχι.
ΥΓ. Επειδή η Shana είναι waifu μου (lol), μπορεί να είμαι biased οπότε δεν σου λέω αν είναι καλή σειρά.
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 19:29
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 19:51
Xαρούμενα, χαλαρωτικά, με καλό σχέδιο και με μαθητές-φοιτητές anime θα σου πρότεινα τα εξής:getekid, δες και το Kimi ga nozomu eien ειναι πολύ δραματικό. Παιδία μπορείτε να μου προτείνετε καποιά anime που να είναι χαρούμενα (κυρίως με μαθητές-φοιτητές) και χαλαρωτικά, επίσης επιτακτικό είναι να έχουν και καλό σχέδιο.
- Lucky Star
- Azumanga Daioh
- K-On!
- Hidamari Sketch
- Mahoraba ~Heartful days~
- Minami-ke (πλην της δεύτερης season που είναι μια σκέτη απογοήτευση)
- Μidori no Hibi
- Ichigo Mashimaro
- Kyo no Go no Ni
- GA Geijutsuka Art Design Class
Αυτά μου 'ρχονται στο μυαλό για την ώρα. Θα σου πρότεινα και σειρές όπως το School Rumble και το Seto no Hanayome αλλά δεν το πάνε τόσο στο χαλαρωτικό αλλά πιο πολύ στο κωμικό (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι σειρές που σου πρότεινα δεν έχουν εξαίρετο κωμικό στοιχείο).
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 15:31
Ωχ μην μου λετε τετοια και περιμενα τοσες ωρες να κατεβει
.Τελος παντον θα δω μερικα επεισοδια και αν βγει μαπα θα κατεβασω Higurashi no Naku Koro ni.Για αυτο τι λετε?
Πολύ αξιόλογη σειρά. Νομίζω δε θα σε απογοητεύσει.
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 20:48
Πολύ αξιόλογη σειρά. Νομίζω δε θα σε απογοητεύσει.
Χαιρομαι που το ακουω!!Θα το κατεβασω συντομα.Και ναι τελικα μου αρεσει το shakugan no shana η τουλαχιστον μου αρεσει μεχρι να φαει drop...θα δειξει
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 13:02
Είμαι σχετικά καινούριος στον κόσμο των "ανιμε" (μάγκα δεν έχω ξεκινήσει ακόμα κανένα...) k θα ήθελα να σας ποστάρω ότι έχω δει...και βλέπω ακόμα να μου προτείνεται τίποτα gt το εβδομαδιαίο περίμενε δη παλεύετε!
Λοιπόν...σαν no.1 βάζω με βάζω με διάφορα το Bleach! Έπειτα, μου άρεσε πααααραα πολύ το D-gray man και το Death note (ήταν το πρώτο που είδα ^^ ). Παρακολουθώ επίσης τα One piece, "ναρουτο" και Fairy tail κάθε βδομάδα αν και πιστεύω ότι το "ναρουτο" δη αξίζει την αναμονή...οποτε το αφήσω λίγο να μαζευτούν κάμε 20aria eps k μετά θα το δω!
Μαζεμένα, αυτά που μου αρέσουν με σειρά προτιμήσεις είναι: 1) Bleach, 2) D-gray man, 3) Death note, 4) One piece, 5) Fairy tail, 6) "ναρουτο"...βάζω σαν τελευταία τα High School of the dead και...ενα άλλο με κάτι robot το οποιο δη θυμάμαι πως λέγεται τα οποια απλά τα βαρέθηκα και τα παράτησα!
Ένα φιλαράκι από την Γερμανία μου πρότεινε το Full Metal Alchemist + την συνεχεία του αλλά μην έχοντας δεύτερη γνώμη από γνωστό μου δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα!
Σταματάω την πολυλογία λοιπόν παρακαλώντας σας να μου προτείνεται κάτι καλο
Thanks προκαταβολικά!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 08 Οκτώβριος 2010 - 13:19
greeklish to greek :)
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 13:33
Το Full Metal Alchemist που σου πρότεινε ο φίλος σου αξίζει και με το παραπάνω.
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 13:34
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|