Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3886 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 02:04

παιδια ευχαριστω αλλα αυτα τα ανιμε που μου ειπατε τα εχω δει...κανα αλλο???ας μην ειναι και ρομανσε στην τελικη...

Cross game εχεις δει?Πιστευω ειναι κοντα σε αυτο που ζητας.
Απο κει κε περα δοκιμασε το Beck η το Nana αν δεν τα εχεις δει.

Ε μετα για coming of age shonen παμε στο Major,ομως αν δεν σαρεσει η θεματολογια αστο καλυτερα γιατι ειναι και μεγαλο (6 seasons)
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#3887 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 02:26

Όντως, δοκίμασε Cross Game και μην αποθαρρυνθείς αν δεν έχεις ιδέα ή δε σου αρέσει το baseball. Eίναι μόνο το μέσο, όχι ο σκοπός.

#3888 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 04:29

Όντως, δοκίμασε Cross Game και μην αποθαρρυνθείς αν δεν έχεις ιδέα ή δε σου αρέσει το baseball. Eίναι μόνο το μέσο, όχι ο σκοπός.

παιδες και τα απο πανω που μου ειπατε τα εχω δει...τσπ για να μην σπαμ στελνετε pm αμα ειναι....

#3889 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 05:59

Να ρωτήσω κι εγώ...
Ψάχνω anime τα οποία να είναι κυρίως ψυχεδελικά και καταθλιπτικά.
Πχ, στο στυλ του NGE (τελευταία επεισόδια), Elfen Lied, Technolyze.
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3890 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 07:55

Να ρωτήσω κι εγώ...

δοκίμασε clannad=comedy,drama, psychological,romance,supernatural

#3891 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 09:14

παιδια...καποιο ανιμε στα ελληνικα ή με ελληνικους υποτιτλους?? στο ιντερνετ?? υπαρχει?

#3892 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 09:38

παιδια...καποιο ανιμε στα ελληνικα ή με ελληνικους υποτιτλους?? στο ιντερνετ?? υπαρχει?

http://www.animeclipse.com/

ότι anime υπάρχει είναι με ελληνικούς υπότιτλους.Εφόσον δεν ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο..

#3893 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 09:45

Να ρωτήσω κι εγώ...

Δες το mindgame για ψυχεδέλεια. Επίσης serial experiments lain και paraboia agent

Ρίξε μια ματιά εδώ . Θα βρεις αρκετά ελληνικά groups που υποτιτλίζουν anime στα ελληνικά. Πολλές δουλειές έχουν κάνει οι animeclipse, οι ookami και οι anime-awmn.

xbJ3b2w.jpeg

#3894 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 09:52

Να ρωτήσω κι εγώ...

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1) Rah Xephon και Gasaraki θυμίζουν πολύ το NGE και έχουν αυτά που ζητάς. Ακόμα προτείνω και το Bounen no Zamdou στο ίδιο περίπου ύφος.

2) Αν δεν έχεις πρόβλημα να δεις παλιότερες cult σειρές, το Space Runaway Ideon είναι θα έλεγα ο παππούς τον σειρών που προανέφερα και βλέποντας το μαζί με την ταινία Ideon Be Invoked (φοβερή η ταινία!) το έχεις δει ολοκληρωμένο. Επίσης το Top wo Nerae
είναι αρκετά καλό και μικρό σε διάρκεια (μόλις 6 επ.).

3) Στο στυλάκι του Texhnolyze θα πρότεινα το Ergo Proxy.

4) Δύο μικρές σειρές που αξίζουν είναι τα Serial Experiments Lain και Paranoia Agent. Ακόμα το Gantz
(αν και το anime δεν τελειώνει καθώς συνεχίζει το manga) πιθανόν να σου αρέσει απλά δεν ξέρω άμα σε πειράζει να είναι λίγο splatter και με ολίγον γυμνό μεσα....

5) Τέλος έχω ακούσει καλά λόγια για τα Blue Gender και Gilgamesh
και τα έχω υπόψιν για να τα δω στο μέλλον.

Με όλα αυτά που σου έγραψα ελπίζω να σε κάλυψα.

ΥΓ. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν έχεις δει Legend of the Galactic Heroes και SDF Macross, αλλά άμα ξεκινήσεις τις space operas εδώ είμαστε να σου προτείνουμε κι άλλα καταθλιπτικά....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3895 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 11:23

Δες το mindgame για ψυχεδέλεια. Επίσης serial experiments lain και paraboia agent

Ρίξε μια ματιά εδώ . Θα βρεις αρκετά ελληνικά groups που υποτιτλίζουν anime στα ελληνικά. Πολλές δουλειές έχουν κάνει οι animeclipse, οι ookami και οι anime-awmn.

Σ'ευχαριστώ πολύ!!

#3896 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 12:48

Να ρωτήσω κι εγώ...

Check Umineko no Naku Koro ni aswell!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3897 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 13:14

Να ρωτήσω κι εγώ...

I would like to add Boogiepop Phantom. Είναι ότι πρέπει για αυτό που ζητάς και κατ'εμέ πολύ καλύτερο από τα τρία προανφερθέντα. :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3898 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 17:19

Paranoia Agent έχω δει, ναι, κάτι τέτοιο ψάχνω.

@Anakin Skywaker, ο Guntz το έχω ξεκινήσει (δεν με πειράζει το splatter ή το γυμνό, στα παραδείγματά μου είχα Elfen Lied) ενώ το Ergo Proxy το έχω στο PC εδώ και κάτι μήνες, θα το δω κι αυτό κάποια στιγμή. Macross έχω δει κάτι ταινίες και το OVA και δεν μου φάνηκε καταθλιπτικό, θα τσεκάρω το SDF, για να το λες κάτι θα ξέρεις.

@croco~boy, το Umineko έχει καμιά σχέση με το Higurashi; γιατί τώρα αυτό βλέπω και αν έχουν παρόμοιο στυλ θα το τσεκάρω στα σίγουρα!!!

Ευχαριστώ πάντως πολύ, παιδιά, τα περισσότερα δεν τα ήξερα και θα τα τσεκάρω σίγουρα, αν όχι όλα τα πιο πολλά!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3899 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 20:32

@Anakin Skywaker, ο Guntz το έχω ξεκινήσει (δεν με πειράζει το splatter ή το γυμνό, στα παραδείγματά μου είχα Elfen Lied) ενώ το Ergo Proxy το έχω στο PC εδώ και κάτι μήνες, θα το δω κι αυτό κάποια στιγμή. Macross έχω δει κάτι ταινίες και το OVA και δεν μου φάνηκε καταθλιπτικό, θα τσεκάρω το SDF, για να το λες κάτι θα ξέρεις.

Αν δεν έχεις δει SDF Macross δεν έχεις δει μια από τις καλύτερες space operas. Επίσης μπορείς να τσεκάρεις το Terra e... την σειρά που υπάρχει και στα ελληνικά από τους Anime AWMN (δες και την ταινία μετά την σειρά, είναι cult). Αξίζει πολύ! Ακόμα παλιά και κλασσικά θα έλεγα Captain Harlock την παλιά σειρά και την ταινία Arcadia of my Youth (δυστυχώς το SSX Endless Orbit δεν έχει μεταφραστεί πλήρως που είναι η συνέχειά της....) καθώς και τις 2 πρώτες σεζόν του Yamato. Πρέπει να δεις και αυτά τα έργα του μεγάλου Leiji Matsumoto για να έχεις τουλάχιστον μια άποψη φίλε μου!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3900 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 03:18

Αν δεν έχεις δει SDF Macross δεν έχεις δει μια από τις καλύτερες space operas. Επίσης μπορείς να τσεκάρεις το Terra e... την σειρά που υπάρχει και στα ελληνικά από τους Anime AWMN (δες και την ταινία μετά την σειρά, είναι cult). Αξίζει πολύ! Ακόμα παλιά και κλασσικά θα έλεγα Captain Harlock την παλιά σειρά και την ταινία Arcadia of my Youth (δυστυχώς το SSX Endless Orbit δεν έχει μεταφραστεί πλήρως που είναι η συνέχειά της....) καθώς και τις 2 πρώτες σεζόν του Yamato. Πρέπει να δεις και αυτά τα έργα του μεγάλου Leiji Matsumoto για να έχεις τουλάχιστον μια άποψη φίλε μου!

Το Terra e μου το είχαν προτείνει και παλιότερα, Captain Harlock + Arcadia of my Youth τα έχω αλλά δεν τα έχω δει ακόμα, μάλλον θα πρέπει να τα επισπεύσω (έχω μερικά μεταγλωτισμένα στα ελληνικά). Γενικά από space operas δεν έχω τσεκάρει σχεδόν τίποτα και δεν ξέρω ακόμα πότε θα το κάνω. Macross έχω δει λίγο από την ταινία Do you remember Love και το OVA Lovers Again. Αυτά ωραία είναι, δεν λέω, απλά δεν μου φάνηκαν να είναι αυτό που ζήτησα. Τώρα αν το SDF είναι αλλιώς, όπως είπα και πριν, θα το τσεκάρω :). Ευχαριστώ και πάλι... μου δώσατε μπόλικη δουλεια για τους επόμενους μήνες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires