Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3781 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 18 September 2010 - 18:01

Λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε anime που να έχουν πάνω κάτω παρόμοιο τόνο με τα δύο πρώτα επεισόδια του Escaflowne (όσα έχω δει δηλαδή XD). Δηλαδή action, adventure και comedy, ούτε κάτι τέρμα grimdark και ούτε κάτι τέρμα "ηλίθιο" και χωρίς "κλαψομπούτη" πρωταγωνιστή. Γενικά κάτι που να έχει καλή ισορροπία των τριών στοιχείων. Στον ίδιο τόνο θεωρώ τα δύο FMA, το Hunter x Hunter, το Kekkaishi. Θα προτιμούσα κάτι σε 26 επεισόδια. Αν είναι από τα 90s ακόμα καλύτερα.
Δεν έχω κάποια προτίμηση σε συγκεκριμένο setting.:golgo:

#3782 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 18 September 2010 - 18:08

^ The Tower of Druaga :thatsit:
Posted Image
Posted Image

#3783 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 18 September 2010 - 22:27

Λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε anime που να έχουν πάνω κάτω παρόμοιο τόνο με τα δύο πρώτα επεισόδια του Escaflowne (όσα έχω δει δηλαδή XD). Δηλαδή action, adventure και comedy, ούτε κάτι τέρμα grimdark και ούτε κάτι τέρμα "ηλίθιο" και χωρίς "κλαψομπούτη" πρωταγωνιστή. Γενικά κάτι που να έχει καλή ισορροπία των τριών στοιχείων. Στον ίδιο τόνο θεωρώ τα δύο FMA, το Hunter x Hunter, το Kekkaishi. Θα προτιμούσα κάτι σε 26 επεισόδια. Αν είναι από τα 90s ακόμα καλύτερα.
Δεν έχω κάποια προτίμηση σε συγκεκριμένο setting.:golgo:

Δεν ξέρω πόσο μέσα πέφτω, αλλά δοκίμασε το irresponsible captain tylor μιας και είπες και για 90s...

PS : Ίσως και το scrapped princess, αν και στην αρχή η πρωταγωνίστρια είναι κάπως σπαστική...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3784 Piscatella

Piscatella

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 19 September 2010 - 05:31

Hello!
Σταματησα να βλεπω anime πριν απο 3 περιπου χρονια, παλιοτερα ημουν φανατικος αλλα σιγα σιγα αρχισε το ενδιαφερον μου να μειωνεται σε σημειο τελικα που τα παρατησα τελειως και δεν εχω ασχοληθει εκτοτε μαζι τους καθολου.
Σημερα το πρωι ομως ειδα ξανα το NGE ( οχι ολο τα πρωτα επεισοδεια) και αναρωτιεμαι απο εκεινη την ωρα και μετα γιατι παρατησα τα anime... Ετσι αποφασισα να ξαναμπω δυναμικα στο αθλημα και τι καλυτερος τροπος απο το να μπω σε μια online κοινοτητα που θα με βοηθησει στα πρωτα μου βηματα στην επανενταξη μου.
Ας σας χτισω λοιπον το προφιλ μου καπως για να σας βοηθησω να με βοηθησετε:
Μετα τα anime το γυρισα πολυ στις Αμερικανικες σειρες, θα ηθελα κατι που να προσεγγιζει αυτου το ειδος το narrative, απο αυτο ο,τι καταλαβατε καταλαβατε γιατι ουτε κι εγω ειμαι σιγουρος τι σημαινει αλλα ίσως μπορει να βοηθησει.
Στα specifics τωρα, θελω κατι σχετικα μικρο, 1-2 seasons, δηλαδη, με μια συνεχη πλοκη και οχι πολλα filler επισοδεια (αν γινεται κανενα ακομη καλυτερα). Θελω η σειρα που βλεπω να ειναι planned απο την αρχη, να εχει αρχη, μεση και τελος. Οχι κατι που να ξεκιναει γαματα αλλα να πηγαινει οπου το παιρνει ο ανεμος.
Η θεματολογια θα μου αρεσε να ειναι προς το scifi ή το horror. Το animation δεν το θελω με καποιο συγκεκριμενο τροπο, αρκει να ειναι προσεγμενο.
Anime που μου αρεσαν πολυ την εποχη που ακομη εβλεπα ηταν, το NGE οπως ειπα και πριν το X/1999 και καπως το .hack . Το αγαπημενο μου manga ηταν/ειναι το Gantz αν και το anime που το ειχα κοιταξει δεν μου αρεσε καθολου.
Ελπιζω να μην φανηκα περιεργος, πειτε μου τι πιστευετε οτι θα μου αρεσει, ακομη και αν δεν συμαβδιζει 100% (ή ακομη και καθολου) με τα κριτιρια που εθεσα πιο πανω. Απλα θυμιθικα ποσο επικο ηταν το συναισθημα που μου ειχαν δωσει τα anime στο παρελθον και θελω να τα ξαναζησω. Ευχαριστω!

#3785 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 19 September 2010 - 10:27

@Piscatella
εμ α μα θες horor : when they cry
sci fi : tengen toppa gurren lagann
άλλα καλά anime είναι hellsing ultimate ova <must !!!.>
excel saga <must>
card captor sakura
devil may cry
death note
air gear <must>
black lagoon
golden boy <must>
πριν 3 χρονιά ε ?> so welcome back :hi:
:awww:

#3786 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 19 September 2010 - 10:44

@Piscatella
εμ α μα θες horor : when they cry
sci fi : tengen toppa gurren lagann
άλλα καλά anime είναι hellsing ultimate ova <must !!!.>
excel saga <must>
card captor sakura
devil may cry
death note
air gear <must>
black lagoon
golden boy <must>
πριν 3 χρονιά ε ?> so welcome back :hi:

μα τωρα ημαστε σοβαροι? προτεινεις στον ανθρωπο card captor sakura και air gear? μηπως θες να ξαναπαρατησει το αθλημα?

λοιιπον Piscatella ενα ειναι το τοπ ανιμε που
" Θελω η σειρα που βλεπω να ειναι planned απο την αρχη, να εχει αρχη, μεση και τελος."

Fullmetal alchemist Brotherhood

σου σημειωσα επισις απο την αποπανω λιστα πια πρεπει να δεις (αν δεν εχεις δει γιατι τωρα που το σκευτομαι το 2007 δεν ειναι και τοσο παλια..) τωρα τα υπολιπα ψαξτο και δες αν ταιριαζουν του στυλ σου
απο κοινωνικα αξιζει σιγουρα το Welcome to the NHK και Nodame cantabile
απο sci-fi FLCL (το πιο οτι να ναι ανιμε) και με επιφυλαξεις (γιατι εξαρτατε απο το ατομο) τα Ergo proxy ή Code geass

#3787 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 September 2010 - 10:44

devil may cry

Θες να τα σταματησει ξανα? *_*

#3788 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 September 2010 - 11:33

μετράω ποστς μέχρι πότε κάποιος θα θυμηθει το GITS

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3789 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 19 September 2010 - 11:49

Στο anime//gr best scifi ήταν το 2008 το kaiba και το 2009 το Eve No Jikan και thriller/mystery το 2008 το ghost hound και το 2009 το Mouryou No Hako.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3790 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 19 September 2010 - 12:24

Terra E
Dennou Coil (με μικρες δοσεις φιλλερ επεισοδιων)
Genius Party + Beyond
Kemonozume
Mononoke
S.E. Lain
Texhnolyze
Ergo Proxy
Juuousei
Kino no Tabi
Eve no jikan
Kaiba
Ghost Hound
Now and Then, Here and There

τα απαντα απο GitS ειναι δεδομενα!

και υπαρχει μπολικο υλικο σε ταινιες...

τωρα ειδα πως μερικα τα ανεφεραν και πριν >_<

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3791 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 September 2010 - 12:29

Nα προσθέσω σε όλα τα παραπάνω και μια ταινιούλα? Aka Piscatella dear try Dead Leaves. I think you ll like it.

#3792 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 19 September 2010 - 13:49

+1 για Mononoke και Eve no Jikan, προσθέτω το Monster (ξεφεύγει κάπως σε επεισόδια αλλά είναι ό,τι ζητάς κατά τ'άλλα) και το overlooked αριστούργημα Cross Game.
Επίσης προτείνω Akagi και Kaiji, αλλά να είσαι προετοιμασμένος για απότομο τελείωμα και στα δύο.

#3793 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,806 posts

Posted 19 September 2010 - 13:55

Hello!
Σταματησα να βλεπω anime πριν απο 3 περιπου χρονια, παλιοτερα ημουν φανατικος αλλα σιγα σιγα αρχισε το ενδιαφερον μου να μειωνεται σε σημειο τελικα που τα παρατησα τελειως και δεν εχω ασχοληθει εκτοτε μαζι τους καθολου.
Σημερα το πρωι ομως ειδα ξανα το NGE ( οχι ολο τα πρωτα επεισοδεια) και αναρωτιεμαι απο εκεινη την ωρα και μετα γιατι παρατησα τα anime... Ετσι αποφασισα να ξαναμπω δυναμικα στο αθλημα και τι καλυτερος τροπος απο το να μπω σε μια online κοινοτητα που θα με βοηθησει στα πρωτα μου βηματα στην επανενταξη μου.
Ας σας χτισω λοιπον το προφιλ μου καπως για να σας βοηθησω να με βοηθησετε:
Μετα τα anime το γυρισα πολυ στις Αμερικανικες σειρες, θα ηθελα κατι που να προσεγγιζει αυτου το ειδος το narrative, απο αυτο ο,τι καταλαβατε καταλαβατε γιατι ουτε κι εγω ειμαι σιγουρος τι σημαινει αλλα ίσως μπορει να βοηθησει.
Στα specifics τωρα, θελω κατι σχετικα μικρο, 1-2 seasons, δηλαδη, με μια συνεχη πλοκη και οχι πολλα filler επισοδεια (αν γινεται κανενα ακομη καλυτερα). Θελω η σειρα που βλεπω να ειναι planned απο την αρχη, να εχει αρχη, μεση και τελος. Οχι κατι που να ξεκιναει γαματα αλλα να πηγαινει οπου το παιρνει ο ανεμος.
Η θεματολογια θα μου αρεσε να ειναι προς το scifi ή το horror. Το animation δεν το θελω με καποιο συγκεκριμενο τροπο, αρκει να ειναι προσεγμενο.
Anime που μου αρεσαν πολυ την εποχη που ακομη εβλεπα ηταν, το NGE οπως ειπα και πριν το X/1999 και καπως το .hack . Το αγαπημενο μου manga ηταν/ειναι το Gantz αν και το anime που το ειχα κοιταξει δεν μου αρεσε καθολου.
Ελπιζω να μην φανηκα περιεργος, πειτε μου τι πιστευετε οτι θα μου αρεσει, ακομη και αν δεν συμαβδιζει 100% (ή ακομη και καθολου) με τα κριτιρια που εθεσα πιο πανω. Απλα θυμιθικα ποσο επικο ηταν το συναισθημα που μου ειχαν δωσει τα anime στο παρελθον και θελω να τα ξαναζησω. Ευχαριστω!

Δες Dr WHO ή Shigurui.:hiding_something:
rsrGbGx.gif

#3794 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 19 September 2010 - 14:20

Δες Dr WHO ή Shigurui.:hiding_something:

Posted Image

οτι και να γινει μη δεις ποτε σιγκουρουι, η βαρεμαρα και η αηδεια σε ολο της το μεγαλειο.. ασε που δεν εχει τελος..

anyways λιγο "βαρια" ανιμε δεν προτεινετε στο παιδι? ειπαμε sci-fi αλλα πολα απο αυτα (πχ S.E. Lain, GitS) εξαρτιουνται απο το χαρακτηρα του ατομου για να του αρεσουν, μπορει να θεωρουνται αριστουργηματα απο τους σκληροπυρινικους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ξετρελανουν τους υπολιπους, ποσο μαλον αν εχουν να δουν ανιμε 3 χρονια..
δεν διαφωνω στις προτασεις σας, οντος ολα αυτα αξιζουν, αλλα ας σκευτομαστε λιγο πριν αρχησουμε να πεταμε τιτλους κατα ποσο θα κατσει ο αλλος να ασχοληθει

#3795 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 September 2010 - 14:25

matassos μετά από τρία χρόνια ξεκίνησε με NGE... και του άρεσε. Μια χαρά είναι οι προτάσεις που γίνονται ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για άτομο πρώην φανατικό των anime. Δεν θα πας να δώσεις random mindless/moeblob stuff σε τέτοια περίπτωση. ^^

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires