Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3706 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 13:30

Γειά σας, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ασχολούνται τόσα πολλά άτομα με το Anime στην Ελλάδα, με μεγάλη μου χαρά βρήκα αυτό το φόρουμ το οποίο μπορώ να πω είναι πάρα πλούσιο και οργανωμένο.

Με το Anime δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, μόνο μια ταινία είχα δει και μου άρεσε πάρα πολύ.
Princess Mononoke

[media]http://www.youtube.com/watch?v=pkWWWKKA8jY[/media]Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες ταινίες που έχουν θεωρηθεί αριστουργήματα.

Καλή συνέχεια. :thatsit:

Η τανια αυτη ειναι μια απο τις πολλες αφορμες που με ωθησαν να αρχισω να βλεπω anime!:blingeye2: Tην λατρευω και ειναι απιστευτα δραματικη ταινια! Δεν ξερω για σενα αλλα εγω βουρκωσα στο τελος...:nanteee::nanteee::nanteee:

Αν σου αρεσει αυτο το στυλ ταινιων σου προτεινω μερικες ταινιες του ιδιου δημιουργου, Hayao Miyazaki. Aρχιζω με την πιο προσφατη προς την πιο παλια.

Howl's Moving Castle
Spirited Away 2001 film (winner, Academy Award for Best Animated Feature, 2002)

Castle in the Sky
Nausicaä of the Valley of the Wind

#3707 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 13:35

καλησπερα... μπορειτε να μου προτεινετε anime με δραση,περιπετεια,μαχες,πλοκη;

ευχαριστω :ureshii:

Δοκίμασε το Fullmetal Alchemist Brotherhood.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3708 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 18:27

Γειά σας, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ασχολούνται τόσα πολλά άτομα με το Anime στην Ελλάδα, με μεγάλη μου χαρά βρήκα αυτό το φόρουμ το οποίο μπορώ να πω είναι πάρα πλούσιο και οργανωμένο.

Με το Anime δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, μόνο μια ταινία είχα δει και μου άρεσε πάρα πολύ.
Princess Mononoke

[media]http://www.youtube.com/watch?v=pkWWWKKA8jY[/media]
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες ταινίες που έχουν θεωρηθεί αριστουργήματα.

Καλή συνέχεια. :thatsit:

Καλώς μας ήρθες, και γω φίλε μου έτσι ακριβώς είχα ξεκινήσει. Να 'ναι καλά ο Miyazaki.

Εκτός απ' τα Μiyazaki λοιπόν (δες κυρίως το Spirited Away του Miyazaki για αρχή και μετά κάνα Howl's moving castle/Laputa/Nausica όπως είπε και η Γιώτα), τα gits, και τα Satoshi Kon Movies που πολύ σωστά σου πρότειναν ήδη, τσέκαρε και το "Jin-roh the wolf brigade" που είναι ένα "περίεργο" δράμα με φιλοσοφικές και πολιτικές προεκτάσεις, και το μικρό αλλά μοναδικό pale cocoon.

Έπειτα μην ξεχνάμε και τα Makoto Shinkai movies, τα voices of a distant star, beyond the clouds και 5cm per second δηλαδή, για αριστοτεχνικό artwork και χορταστικό romance-drama.

Όταν τα δεις όλα αυτά μας ξαναρωτάς.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3709 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 10:22

:thatsit:Τελικα λεω να ξεκινησω με Aoi Bungaku Series και Bakemonogatari για αρχη. :ureshii:Αν και ολα οσα μου προτεινατε εχουν πολυ ενδιαφερον ισως ξεκινησω καποιο λιγο αργοτερα. Α, ξεχασα να αναφερω και το Ookami Kakushi! Το οποιο το βρηκα τελειως τυχαια και με απιστευτο storyline και το ξεκιναω και αυτο!:tensai: Εχετε να πειτε καμια εντυπωση πανω σε αυτο ? Μου φανηκε πολυ ωραιο παντως.

#3710 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 10:50

Α, ξεχασα να αναφερω και το Ookami Kakushi! Το οποιο το βρηκα τελειως τυχαια και με απιστευτο storyline και το ξεκιναω και αυτο!:tensai: Εχετε να πειτε καμια εντυπωση πανω σε αυτο ? Μου φανηκε πολυ ωραιο παντως.

Δε το έχω δεί ακόμα αλλά θα σου πρότεινα το Higurashi No Naku Koro Ni (το οποίο βρήκα πολύ καλό) και το Umineko No Naku Koro Ni(το οποίο θα δώ σύντομα και φαίνεται πολύ καλό).Και οι 3 αυτές σειρές είναι του Ryuukishi07 και είναι κάπως παρόμοιες σε στύλ.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3711 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 00:09

Tελειωσα σημερα και το Afro Samurai...αρκετα καλο..λεω να ξεκινησω το Tengen Toppa Gurren Lagann...ποσα επεισοδια ειναι..????

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3712 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 00:19

ποσα επεισοδια ειναι..????

27 eps, 3 OVAs, 2 Movies.

#3713 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 10:30

οκ...τοτε το κατεβαζω....ευχαριστω.:ballumad:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3714 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 01:09

Γεια σασ.. μιπωσ μπορειται να μοθ πρωτεινεται μερικα military/-mech anime?
Σε στιλ Macross frontier-armored trooper votoms-Gundam 00 pls να ΜΗΝ εχει αστειεσ φατσουλεσ και αστειακια δημοτικου, κ να εχει οπωσδιποτε ωρεεσ μαχεσ κ αν γινετε καλο η εστω ανεκτο σεναριο. Τυ α λοτ

#3715 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 01:22

Legend of Galactic Heroes
Hoshi no Koe
Evangelion
Sentou Yousei Yukikaze
Tytania
Bokurano

#3716 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 01:36

Break Blade.

#3717 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 01:40

Sky Crawlers

xbJ3b2w.jpeg

#3718 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 02:03

Όλα τα Gundam ova που αφορούν το UC timeline. (Δοκίμασε και τo Zeta Gundam, αν και έχει και αυτό αρκετό teenage angst και "ηλιθιότητες').
Patlabor.
Χamd.
Giant Robo.

Aφού σου άρεσε τo Votoms τσέκαρε και άλλες δουλείες του Ryosuke Takahashi (Layzner (δεν έχει ολοκληρωθεί το fansubbing του), Blue Gender, Gasaraki, Flag, Dougram (fansubb-αρετε τώρα). Δεν τις έχω δει εκτός από το Flag, το οποίο δε μου άρεσε αλλά είναι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται στον τομέα της μάχης.

Mάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις αλλά ρίξε και μία ματιά στα Gunbuster και Diebuster.

#3719 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 02:16

Το πιο κοντινο που εχω δει στο 00 ειναι το gundam wing.
Imo Zeta gundam= best mecha series αλλα ειναι λιγο εμ.... περιεργο και πρεπει να εχεις δει το 0079 πρωτα (which is just as good)

qzMHWHd.png

#3720 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 05:58

Γεια σας.. μήπως μπορειτε να μου προτεινετε μερικα military/-mech anime?
Σε στιλ Macross frontier-armored trooper votoms-Gundam 00 pls να ΜΗΝ εχει αστειες φατσουλες και αστειακια δημοτικου, κ να εχει οπωσδήποτε ωραίες μαχες κ αν γινεται καλο η εστωανεκτο σεναριο. Τυ α λοτ

Θα σου απαντήσω για το military-history κομμάτι και το περί σοβαρότητας και ποιοτικού σεναρίου πράγματα που τα έψαχνα και γω καιρό στο genre, και όχι για το pure-mecha του οποίου δεν είμαι τόσο φαν.

Πολύ απλά, Zipang και logh και μετά το χάος στην κατηγορία για μένα.
Αξιόλογο ήταν επίσης και το Towards the Terra από πιο σύγχρονους τίτλους όπως και το Flag που όμως δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις.

Το παλιό macross (sdf) παίζει να αξίζει επίσης αν και δεν πρόλαβα να το δω ακόμη.
Τσέκαρε αυτά από σειρές, από κει και πέρα μπορείς να ψάξεις και για ταινίες ίσως.
The end.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires