Γραφεί "με school days". Κατά πάσα πιθανότητα εννοεί "με school life (setting)".Βέβαια το ότι γράφεις κάτι σαν school days με κάνει να νομίζω ότι πρόκειται για typo και αυτό που ζητάς είναι κάποιο σαν το school rumble.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 17:17
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 17:31
Γραφεί "με school days". Κατά πάσα πιθανότητα εννοεί "με school life (setting)".
Αχά.Λέω και γω.Μόνο καλοκαιρινό δεν το λες το school days.
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 19:16
Κάποια από αυτά τα έχω κατεβάσει, αλλά τα περισσότερα όχι.
Download time ^.^
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 19:36
Πιθανόν να σου άρεσαν δουλειές της SHAFT όπως το Sayonara Zetsubou Sensei, το Bakemonogatari ή το Maria Holic.Εχω μια ερωτηση? Ποιο anime ειναι το καλυτερο για διακοπες? ποιο θα παιρνατε μαζι σας για χαλαρωση και για να γελασετε και να διασκεδασετε? Θα παω διακοπες 6 μερες και σκεφτομαι να παρω το λαπτοπ μου μαζι. αλλα τι να κατεβασω για να δω στις διακοπες
ψαχνω κατι αναλαφρο με school days ισως, γελιο και λιγο romance. Βεβαια και κατι με δραση δεν θα με πειραζε απλα να ειχε μεσα το κωμικο στοιχειο.
πιστευω πως καταλαβατε τι εννοω?
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 19:42
Πιθανόν να σου άρεσαν δουλειές της SHAFT όπως το Sayonara Zetsubou Sensei, το Bakemonogatari ή το Maria Holic.
Δεν νομίζω να ταιριάζουν δουλειές της SHAFT για καλοκαίρι.Δεν λέω άψογα όλα ότι έχει φτιάξει αλλά εμένα δεν μου αφήνουν ένα heartwarming feeling όπως αυτό που ζητάει και πιστεύω ταιριάζει για καλοκαίρι.
Η γνώμη μου είναι να τα δει κάποια στιγμή και αυτά αλλά όχι αυτό το 6ήμερο στο οποίο αναφερόμαστε.
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 19:51
Αnw ας δεί ένα preview και ας αποφασίσει.
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 20:42
Και το School Rumble, ναι. Να τολμήσω να πω και Ouran High School Host Club;
Γραφεί "με school days". Κατά πάσα πιθανότητα εννοεί "με school life (setting)".
Αχά.Λέω και γω.Μόνο καλοκαιρινό δεν το λες το school days.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 12 Ιούλιος 2010 - 21:49
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 14:58
Ρε παιδιά, σ' αυτόν τον άνθρωπο κανείς δεν απάντησε.Τι προτείνεται Record of Lodoss War η Basilisk?
melkior, χωρίς να έχω δει Record of Lodoss War, θα σου πω να δεις... Record of Lodoss War.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:15
[SIGPIC] [/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:22
Αν σου αρέσουν τα μαφιόζικα, τρέχεις.καποιος φιλος μου προτεινε το baccano! ποια η γνωμη σας ; να το δω;
Δες και το Cowboy Bebop αν δεν το έχεις δει ακόμα.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:24
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:26
καποιος φιλος μου προτεινε το baccano! ποια η γνωμη σας ; να το δω;
τι αλλα ανιμε εχεις δει για να δουμε αν βρισκεται στα ιδια επιπεδα?εγω παντως δεν θα σου το προτεινα γιατι παροτι εχει καλο animation και καλοσχεδιασμενους χαρακτηρες,εχει ανιαρη βια που με χαλαει τελειως[γενικα με χαλαει αυτη η σειρα]ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕς GODFATHER]
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:33
[SIGPIC] [/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:38
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 16:07
Ρε παιδιά, σ' αυτόν τον άνθρωπο κανείς δεν απάντησε.
melkior, χωρίς να έχω δει Record of Lodoss War, θα σου πω να δεις... Record of Lodoss War.
Χωρις να εχω δει basilisk, θα σου πω να δεις... Basilisk:hahaha:
Το lodoss δεν με εντυπωσιασε.Εχει ολλα τα clisse που υπαρχουν, τον ορισμο του αθλιου πρωταγωνιστη Θα βαρεθεις να ακους την elf γκομενα να φωναζει το ονομα του χωρις λογο και αιτια και αλλα πολλα και διαφορα.
Αν επιλεξεις παντως το lodoss melkior να δεις την Ova που ειναι τα μισα επισοδια.Αν εβλεπα το κανονικο δε νομιζω να καταφερνα να το τελιωσω, αν και απο οτι καταλαβα το καλυτερο θα ηταν να μη δεις κανενα xd
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|