Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3406 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 11 July 2010 - 14:36

Συμπλήρωση επει΄δη μόλις τελείωσα το Search σε .torrent's .
Bρήκα μόνο τα

Vampire princess Miyu
Ayakashi

όλα τα άλλα δεν υπάρχουν πουθενά σε πακέτα για Leech,δηλαδή όλα μαζί πακέτο το κάθε ένα Season.

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3407 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 11 July 2010 - 14:50

Συμπλήρωση επει΄δη μόλις τελείωσα το Search σε .torrent's .
Bρήκα μόνο τα

Vampire princess Miyu
Ayakashi

όλα τα άλλα δεν υπάρχουν πουθενά σε πακέτα για Leech,δηλαδή όλα μαζί πακέτο το κάθε ένα Season.

Αν θες να βρείς κάποια anime ή manga για κατέβασμα μπορείς να ρωτήσεις εδώ.Κάποιο μέλος θα βρεθεί για να σε βοηθήσει. :)

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3408 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 11 July 2010 - 14:53

Οκ το έκανα Request.

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3409 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 11 July 2010 - 16:14

Παιδιά, μια γενική ερώτηση επειδή κάπου έχω χάσει τη μπάλα φέτος:
Από το Φθινόπωρο του 2009 έως και τώρα καλοκαίρι 2010, ποιες σειρές (ανεξάρτητα από είδος) έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχουν ξεχωρίσει από την πλειοψηφία ως καλές και έχουν ολοκληρωμένα υποτιτλιστεί; Δεν ρωτάω για ongoing.

Από ότι κατάλαβα, το 2010 πάει πολύ καλά από anime έως τώρα.

#3410 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 July 2010 - 18:06

Παιδιά, μια γενική ερώτηση επειδή κάπου έχω χάσει τη μπάλα φέτος:
Από το Φθινόπωρο του 2009 έως και τώρα καλοκαίρι 2010, ποιες σειρές (ανεξάρτητα από είδος) έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχουν ξεχωρίσει από την πλειοψηφία ως καλές και έχουν ολοκληρωμένα υποτιτλιστεί; Δεν ρωτάω για ongoing.

Από ότι κατάλαβα, το 2010 πάει πολύ καλά από anime έως τώρα.

Καλες ή κακές, γούστα ειναι αυτά....

Eιναι oi

Durarara!
Dance in the Vampire Bund
Sora no Oto
Hanamaru Kindergarten
Nodame Cantabile Finale
Baka to Test to Shukanjuu
Hidamari Sketch
Hidden God
Omamori Himari
Ladies vs Butlers
Chuu Bra!

Ongoing:
Katanagatari
Qwaser of Stigmata

κανενα fansub:
Rose o' Neil Kewpie

Η μοναδικη που με ενδιεφερε δεν απασχολει κανενα fansub group......

#3411 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 July 2010 - 23:12

To durarara πάρα πολύ καλό, το sora no woto 11 επισόδεια character development και slice of life για 2 επισόδεια υπόθεσης και συστήνεται μόνο αν είσαι θιασώτης του moe moe kyun και το nodame cantabile finale είναι φοβερό αλλά λογικά θα πρέπει να έχεις δει ήδη τις άλλες δυο σαιζον. Άν όχι συστήνονται ανεπιφύλακτα.

Από κει και πέρα...Φοβεροαπιστευτική σειρά το rainbow, φυλακές ανηλίκων στην μεταπολεμική Ισπανία. Arakawa under the bridge αν σου άρεσε το sayonara zetsubou sensei και γενικά η SHAFT. Kimi ni todoke για shoujo ρομαντική σειρά με υπέροχο animation και μεγάλες δόσεις γλυκήτητας και γούτσου. Tokyo magnitude 8 άλλο φοβερό διαμαντάκι, δραματική σειρά που περιγράφει αρκετά ρεαλιστικά την επόμενη μέρα ενός μεγάλου σεισμού.Taishou Yakyuu musume, κοριτσάκια στην taishou era που αποφασίζουν να παίξουν baseball ενάντια στα ήθη της εποχής και τις οικογένειες τους...Περνάει υπέροχα μηνύματα χωρίς να γίνεται υπερφίαλα φεμινιστικό. Επίσης το eve no jikan άλλο φοβερό διαμάντι από το δημιουργό του pale cocoon. Τέλος πολύ καλό και το house of five leaves που είναι με samurai και έχει ένα ιδιαίτερο σχέδιο και φοβερή μουσική.

Γενικά είχαμε αρκετά καλή σοδειά φέτος και σίγουρα έχω παραλείψει αρκετά...Αν θες ρίξε και μια ματιά στα threads των ψηφοφοριών που έγιναν εδώ στο anime.gr και θα πάρεις μια καλή ιδέα για τα καλύτερα anime της χρονιάς...

Α και ξέχασα και το sora no mani mani, το οποίο είναι απίστευτα γλυκό και ειδικά αν σου αρέσει η αστρονομία το συστήνω.

xbJ3b2w.jpeg

#3412 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 12 July 2010 - 00:10

Mην ξεχνατε το Cross Game,χαλαρα μεσα στις 5 καλυτερες για φετος.Και πιστευω Labrokratis θα σαρεσει,γιατι απο οτι εχω καταλαβει old school romance/slice of life ειναι στο γουστο σου.Adachi awesomeness.

Edited by Hanzo, 12 July 2010 - 02:23.

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#3413 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 12 July 2010 - 09:52

Να προσθέσω και το Aoi Bungaku.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3414 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 12 July 2010 - 13:01

Εχω μια ερωτηση? Ποιο anime ειναι το καλυτερο για διακοπες? ποιο θα παιρνατε μαζι σας για χαλαρωση και για να γελασετε και να διασκεδασετε? Θα παω διακοπες 6 μερες και σκεφτομαι να παρω το λαπτοπ μου μαζι. αλλα τι να κατεβασω για να δω στις διακοπες :hmmm: ψαχνω κατι αναλαφρο με school days ισως, γελιο και λιγο romance. Βεβαια και κατι με δραση δεν θα με πειραζε απλα να ειχε μεσα το κωμικο στοιχειο.:ureshii: πιστευω πως καταλαβατε τι εννοω?:thatsit:

#3415 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 July 2010 - 13:44

:hmmm: ψαχνω κατι αναλαφρο με school days ισως, γελιο και λιγο romance.

Προς στιγμή νόμισα....

Ίσως Baka to test to shoukanjuu. Νομίζω πληροί τα κριτήρια.

#3416 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 July 2010 - 14:01

Και το sora no mani mani...

xbJ3b2w.jpeg

#3417 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 July 2010 - 14:02

Toradora λέμε!!!

Posted Image

#3418 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 12 July 2010 - 14:41

Εχω μια ερωτηση? Ποιο anime ειναι το καλυτερο για διακοπες? ποιο θα παιρνατε μαζι σας για χαλαρωση και για να γελασετε και να διασκεδασετε? Θα παω διακοπες 6 μερες και σκεφτομαι να παρω το λαπτοπ μου μαζι. αλλα τι να κατεβασω για να δω στις διακοπες :hmmm: ψαχνω κατι αναλαφρο με school days ισως, γελιο και λιγο romance. Βεβαια και κατι με δραση δεν θα με πειραζε απλα να ειχε μεσα το κωμικο στοιχειο.:ureshii: πιστευω πως καταλαβατε τι εννοω?:thatsit:

Πρόσθεσε και τα : Nogizaka Haruka no Himitsu, School Rumble και Midori no Hibi
Posted Image

#3419 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 12 July 2010 - 15:04

Εύκολα School Rumble.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο για καλοκαίρι.Βέβαια το ότι γράφεις κάτι σαν school days με κάνει να νομίζω ότι πρόκειται για typo και αυτό που ζητάς είναι κάποιο σαν το school rumble.

Σαν δεύτερες επιλογές δοκίμασε τα Full Metal Panic,Hayate no gotoku,Ichigo Mashimaro,
K-On,Kannagi,Toradora.

#3420 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 12 July 2010 - 15:04

Αν δε σε πειράζει να είναι και λίγο Shonen δες το Kenichi :ureshii:. Πολύ γέλιο. Ρομαντζαδα δεν πολυπαίζει αλλα κάτι έχει και απο αυτό

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires