Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 11 July 2010 - 14:36
Bρήκα μόνο τα
Vampire princess Miyu
Ayakashi
όλα τα άλλα δεν υπάρχουν πουθενά σε πακέτα για Leech,δηλαδή όλα μαζί πακέτο το κάθε ένα Season.
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 11 July 2010 - 14:50
Αν θες να βρείς κάποια anime ή manga για κατέβασμα μπορείς να ρωτήσεις εδώ.Κάποιο μέλος θα βρεθεί για να σε βοηθήσει.Συμπλήρωση επει΄δη μόλις τελείωσα το Search σε .torrent's .
Bρήκα μόνο τα
Vampire princess Miyu
Ayakashi
όλα τα άλλα δεν υπάρχουν πουθενά σε πακέτα για Leech,δηλαδή όλα μαζί πακέτο το κάθε ένα Season.

Posted 11 July 2010 - 14:53
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 11 July 2010 - 16:14
Από το Φθινόπωρο του 2009 έως και τώρα καλοκαίρι 2010, ποιες σειρές (ανεξάρτητα από είδος) έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχουν ξεχωρίσει από την πλειοψηφία ως καλές και έχουν ολοκληρωμένα υποτιτλιστεί; Δεν ρωτάω για ongoing.
Από ότι κατάλαβα, το 2010 πάει πολύ καλά από anime έως τώρα.
Posted 11 July 2010 - 18:06
Παιδιά, μια γενική ερώτηση επειδή κάπου έχω χάσει τη μπάλα φέτος:
Από το Φθινόπωρο του 2009 έως και τώρα καλοκαίρι 2010, ποιες σειρές (ανεξάρτητα από είδος) έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχουν ξεχωρίσει από την πλειοψηφία ως καλές και έχουν ολοκληρωμένα υποτιτλιστεί; Δεν ρωτάω για ongoing.
Από ότι κατάλαβα, το 2010 πάει πολύ καλά από anime έως τώρα.
Καλες ή κακές, γούστα ειναι αυτά....
Eιναι oi
Durarara!
Dance in the Vampire Bund
Sora no Oto
Hanamaru Kindergarten
Nodame Cantabile Finale
Baka to Test to Shukanjuu
Hidamari Sketch
Hidden God
Omamori Himari
Ladies vs Butlers
Chuu Bra!
Ongoing:
Katanagatari
Qwaser of Stigmata
κανενα fansub:
Rose o' Neil Kewpie
Η μοναδικη που με ενδιεφερε δεν απασχολει κανενα fansub group......
Posted 11 July 2010 - 23:12
Από κει και πέρα...Φοβεροαπιστευτική σειρά το rainbow, φυλακές ανηλίκων στην μεταπολεμική Ισπανία. Arakawa under the bridge αν σου άρεσε το sayonara zetsubou sensei και γενικά η SHAFT. Kimi ni todoke για shoujo ρομαντική σειρά με υπέροχο animation και μεγάλες δόσεις γλυκήτητας και γούτσου. Tokyo magnitude 8 άλλο φοβερό διαμαντάκι, δραματική σειρά που περιγράφει αρκετά ρεαλιστικά την επόμενη μέρα ενός μεγάλου σεισμού.Taishou Yakyuu musume, κοριτσάκια στην taishou era που αποφασίζουν να παίξουν baseball ενάντια στα ήθη της εποχής και τις οικογένειες τους...Περνάει υπέροχα μηνύματα χωρίς να γίνεται υπερφίαλα φεμινιστικό. Επίσης το eve no jikan άλλο φοβερό διαμάντι από το δημιουργό του pale cocoon. Τέλος πολύ καλό και το house of five leaves που είναι με samurai και έχει ένα ιδιαίτερο σχέδιο και φοβερή μουσική.
Γενικά είχαμε αρκετά καλή σοδειά φέτος και σίγουρα έχω παραλείψει αρκετά...Αν θες ρίξε και μια ματιά στα threads των ψηφοφοριών που έγιναν εδώ στο anime.gr και θα πάρεις μια καλή ιδέα για τα καλύτερα anime της χρονιάς...
Α και ξέχασα και το sora no mani mani, το οποίο είναι απίστευτα γλυκό και ειδικά αν σου αρέσει η αστρονομία το συστήνω.
Posted 12 July 2010 - 00:10
Edited by Hanzo, 12 July 2010 - 02:23.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 12 July 2010 - 09:52

Posted 12 July 2010 - 13:01
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 12 July 2010 - 13:44
Προς στιγμή νόμισα....
ψαχνω κατι αναλαφρο με school days ισως, γελιο και λιγο romance.
Ίσως Baka to test to shoukanjuu. Νομίζω πληροί τα κριτήρια.
Posted 12 July 2010 - 14:01
Posted 12 July 2010 - 14:02

Posted 12 July 2010 - 14:41
Εχω μια ερωτηση? Ποιο anime ειναι το καλυτερο για διακοπες? ποιο θα παιρνατε μαζι σας για χαλαρωση και για να γελασετε και να διασκεδασετε? Θα παω διακοπες 6 μερες και σκεφτομαι να παρω το λαπτοπ μου μαζι. αλλα τι να κατεβασω για να δω στις διακοπες
ψαχνω κατι αναλαφρο με school days ισως, γελιο και λιγο romance. Βεβαια και κατι με δραση δεν θα με πειραζε απλα να ειχε μεσα το κωμικο στοιχειο.
πιστευω πως καταλαβατε τι εννοω?
Πρόσθεσε και τα : Nogizaka Haruka no Himitsu, School Rumble και Midori no Hibi
Posted 12 July 2010 - 15:04
Εχω μια ερωτηση? Ποιο anime ειναι το καλυτερο για διακοπες? ποιο θα παιρνατε μαζι σας για χαλαρωση και για να γελασετε και να διασκεδασετε? Θα παω διακοπες 6 μερες και σκεφτομαι να παρω το λαπτοπ μου μαζι. αλλα τι να κατεβασω για να δω στις διακοπες
ψαχνω κατι αναλαφρο με school days ισως, γελιο και λιγο romance. Βεβαια και κατι με δραση δεν θα με πειραζε απλα να ειχε μεσα το κωμικο στοιχειο.
Εύκολα School Rumble.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο για καλοκαίρι.Βέβαια το ότι γράφεις κάτι σαν school days με κάνει να νομίζω ότι πρόκειται για typo και αυτό που ζητάς είναι κάποιο σαν το school rumble.
Σαν δεύτερες επιλογές δοκίμασε τα Full Metal Panic,Hayate no gotoku,Ichigo Mashimaro,
K-On,Kannagi,Toradora.
Posted 12 July 2010 - 15:04
Αν δε σε πειράζει να είναι και λίγο Shonen δες το Kenichi
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|