Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3376 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 July 2010 - 19:01

Thanks για τα reccomendations guys.

Τις εχω δει τις περισσοτερες (ειδικα τα texhnolyze,sel,pale coccoon,eve no jikan,kaiba απιστευτες σειρες, απο τα favs μου) αλλα νομιζω τα cyber city oedo και wicked city κανουν atm :)

qzMHWHd.png

#3377 Soul Ita!!

Soul Ita!!

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 05 July 2010 - 15:36

Εκτός από tenjou tenge δύσκολο...Δοκίμασε το hajime no ippo και το history's stronger discipline Kenichi αλλά μην έχεις πολλές προσδοκίες...

Edited by iristella, 05 July 2010 - 18:38.
greeklish converted.

#3378 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 05 July 2010 - 19:56

Παιδια θελω να με βοηθησετε προτεινοντας μου ενα anime με το οποιο θα ριξω πολυ κλαμμα. Ταινια η σειρα δν με πειραζει αρκει να μου τελειωσει το κουτι με τις χαρτοπετσετες

Posted Image

#3379 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 July 2010 - 20:00

Παιδια θελω να με βοηθησετε προτεινοντας μου ενα anime με το οποιο θα ριξω πολυ κλαμμα. Ταινια η σειρα δν με πειραζει αρκει να μου τελειωσει το κουτι με τις χαρτοπετσετες

Ef-Tale of memmories

2bbd14fc.jpg

#3380 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 July 2010 - 20:06

Ef-Tale of memmories

+1 μιλάμε για πάρα πολύ κλάμα

Αν δεν θες κάτι ρομαντικό δες tokyo magnitude 8, θα τελειώσουν τα χαρτομάντηλα όλης της περιοχής και έχει και πολύ ωραία υπόθεση...

xbJ3b2w.jpeg

#3381 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 July 2010 - 20:12

[media]http://www.youtube.com/watch?v=IXvdsYW21wQ[/media]

#3382 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 05 July 2010 - 20:12

Δες τις ταινίες flanders no inu, grave of the fireflies, barefoot gen τότε και κάνα κορεάτικο Οseam. (αλλά ετοίμασε μπόλικα χαρτομάντηλα)
Kαι millennium actress για εναλλακτικό drama movie.

Αν θες πιο καθαρό romance δοκίμασε ίσως κάνα makoto shinkai work (5cm/sec, beyond the clouds, voices of a distant star) και honey and clover. (α ναι και ef tale of memories που αναφέρθηκε ήδη)

Και αν θες εναλλακτικά πιο drama/tragedy series υπάρχουν πολλά, π.χ. rose of versailles, now and then here and there, kaiba, wolf's rain, haibane renmei, terra e.., tokyo magnitude.

PS : Μην ξεχάσεις επίσης το Up της pixar, και το γαλλοιαπωνικό οσκαρούχο short animation : tsumiki no ie.

Edited by Radagast, 05 July 2010 - 20:19.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3383 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 05 July 2010 - 20:16

Ψαχνω ενα δυο καλα ανιμε τωρα που εχω χρονο. Κατα προτιμηση καμια αναλαφρη κωμωδια σε συνδυασμο με ενα πιο "βαρυ" με υποθεση και μυστηριο για να τα βλεπω παραλληλα.
Εχω δει GTO, Gintama, School Rumble και Ergo Proxy, FMA, SNL,Monster και αλλα που δεν μου'ρχονται τωρα. Και κανα ανιμε με σαμουραι στυλ Samurai Champloo, Sigurui δεν με χαλαει. Δεν ημουν και πολυ συγκεκριμενος αλλα σας εμπιστευομαι ;)
Περιμενω προτασεις...
//Α οχι Mecha και Space.

Σε στυλ Samurai Champloo, δες το Rurouni Kenshin ειναι must. Αμα θες κωμωδια δες Welcome to NHK! Και τελος, δες και το Kaiji. :P

Ξέχασα να τα γράψω, τα χω δει. Πρέπει να κάνω καμιά λίστα μου φαίνεται. :P
Σ' ευχαριστώ πάντως. Αν έχεις καμια αλλη πρόταση ή οποιοσδήποτε άλλος πρόθυμος να βοηθήσει να σκοτώσω τις μεσημεριανες ώρες βαρεμάρας :P
Κανα Sci-fi και καμια κωμωδία σαν αυτά που έχουν αναφερθεί.
Σας είμαι υπόχρεος...

Edited by Nighteyes, 05 July 2010 - 20:24.
greeklish converted

#3384 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 05 July 2010 - 20:21

Αν έχεις καμια αλλη πρόταση η οποιοσδήποτε άλλος πρόθυμος να βοηθήσει να σκοτώσω τις μεσημεριανες ώρες βαρεμάρας :P
Κανα Sci-fi και καμια κωμωδία σαν αυτά που έχουν αναφερθεί.
Σασ είμαι υπόχρεος...

Για κωμωδία δες cromartie highschool να έρθεις στα ίσα σου και κάνα DMC. (detroit metal city)

Για scifi βαρύ τσέκαρε Texhnolyze και για πιο ελαφρύ το Planetes.

Kι αν θες γενικά recs, δες κάνα mushishi, seirei no moribito, 12k imo... Aυτά για αρχή...

Edited by iristella, 05 July 2010 - 20:24.
greeklish converted

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3385 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 05 July 2010 - 23:46

Για κωμωδία δες cromartie highschool να έρθεις στα ίσα σου και κάνα DMC. (detroit metal city)

Για scifi βαρύ τσέκαρε Texhnolyze και για πιο ελαφρύ το Planetes.

Kι αν θες γενικά recs, δες κάνα mushishi, seirei no moribito, 12k imo... Aυτά για αρχή...

Σ'ευχαριστω φιλε.
DMC, Serei no Moribito και Planetes εχω δει. Θα δοκιμασω τα υπολοιπα ξεκινωντας με τα 2 πρωτα.

#3386 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 06 July 2010 - 23:42

Μάγκες, ψαχνω κατι σε στυλ splatter , αλλα οχι σκατοψυχο...δηλαδη να εχει πλοκη...βοηθεια κανεις ??? ευχαριστω

#3387 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 06 July 2010 - 23:57

Αναζητείται ταινία άνιμε με σκοπό να θεαθεί σε κινηματογραφική βραδιά μαζί με non-otaku αλλά otaku-friendly love interest.
Προσωπικά προσανατολίζομαι σε dystopia / set in the future αλλά μην περιορίσετε τις προτάσεις σας.

Και ζητώ συγγνώμη που μιλώ σαν TV Troper...

#3388 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 July 2010 - 01:06

Μάγκες, ψαχνω κατι σε στυλ splatter , αλλα οχι σκατοψυχο...δηλαδη να εχει πλοκη...βοηθεια κανεις ??? ευχαριστω

Vampire Hunter D: Bloodlust
Sword of the stranger

Αναζητείται ταινία άνιμε με σκοπό να θεαθεί σε κινηματογραφική βραδιά μαζί με non-otaku αλλά otaku-friendly love interest.
Προσωπικά προσανατολίζομαι σε dystopia / set in the future αλλά μην περιορίσετε τις προτάσεις σας.

Και ζητώ συγγνώμη που μιλώ σαν TV Troper...

Vampire Hunter D: Bloodlust (αν δεν λιώσει με αυτό τότε δεν έχει καρδιά Τ^Τ)
Tokyo Godfathers
Κανά Ghost In the Shell
Ή κανά Piano no Mori (εξαρτάται από το είδος του κοινού πάντα και τις ορέξεις σας)
Place promised in our early days

Βασικά θα μπορούσες από σειρές να πάρεις μεμονωμένα arcs όπως από το Aoi Bungaku το Run Melos που είναι τρία επεισοδιάκια και είναι πανέμορφο και αυτοτελής ιστορία.

Edited by iristella, 07 July 2010 - 01:18.

#3389 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 07 July 2010 - 01:17

@meidei Να προσθέσω και το Pale Cocoon.

#3390 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 07 July 2010 - 01:40

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, iristella.
Το The Place promised in our early days φαίνεται ενδιαφέρον.
Το Vampire Hunter D: Bloodlust στέκει μόνο του; Γιατί ξέρω ότι ανήκει σε μια μεγάλη σειρά -που δεν έχω ακόμα παρακολουθήσει.

Unagi, το Pale Cocoon είναι κάτι που σίγουρα θα δω στο μέλλον, αλλά λόγο της διάρκειας του δεν προσφέρεται για τώρα. Ευχαριστώ όπως και να 'χει.

Αν έχετε να προτείνετε και κάτι που ανήκει σε εντελώς διαφορετικό είδος αλλά ταιριάζει στην περίσταση, πείτε το· μόνο καλό θα κάνει. Βέβαια μου είπαν ότι για τέτοιες βραδιές η καλύτερη επιλογή είναι horror.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires