Τις εχω δει τις περισσοτερες (ειδικα τα texhnolyze,sel,pale coccoon,eve no jikan,kaiba απιστευτες σειρες, απο τα favs μου) αλλα νομιζω τα cyber city oedo και wicked city κανουν atm
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 03 July 2010 - 19:01
Τις εχω δει τις περισσοτερες (ειδικα τα texhnolyze,sel,pale coccoon,eve no jikan,kaiba απιστευτες σειρες, απο τα favs μου) αλλα νομιζω τα cyber city oedo και wicked city κανουν atm
Posted 05 July 2010 - 15:36
Edited by iristella, 05 July 2010 - 18:38.
greeklish converted.
Posted 05 July 2010 - 19:56
Posted 05 July 2010 - 20:00
Ef-Tale of memmoriesΠαιδια θελω να με βοηθησετε προτεινοντας μου ενα anime με το οποιο θα ριξω πολυ κλαμμα. Ταινια η σειρα δν με πειραζει αρκει να μου τελειωσει το κουτι με τις χαρτοπετσετες
Posted 05 July 2010 - 20:06
Ef-Tale of memmories
+1 μιλάμε για πάρα πολύ κλάμα
Αν δεν θες κάτι ρομαντικό δες tokyo magnitude 8, θα τελειώσουν τα χαρτομάντηλα όλης της περιοχής και έχει και πολύ ωραία υπόθεση...
Posted 05 July 2010 - 20:12
Παιδια θελω να με βοηθησετε προτεινοντας μου ενα anime με το οποιο θα ριξω πολυ κλαμμα. Ταινια η σειρα δν με πειραζει αρκει να μου τελειωσει το κουτι με τις χαρτοπετσετες
[media]http://www.youtube.com/watch?v=IXvdsYW21wQ[/media]
Posted 05 July 2010 - 20:12
Παιδια θελω να με βοηθησετε προτεινοντας μου ενα anime με το οποιο θα ριξω πολυ κλαμμα. Ταινια η σειρα δν με πειραζει αρκει να μου τελειωσει το κουτι με τις χαρτοπετσετες
Δες τις ταινίες flanders no inu, grave of the fireflies, barefoot gen τότε και κάνα κορεάτικο Οseam. (αλλά ετοίμασε μπόλικα χαρτομάντηλα)
Kαι millennium actress για εναλλακτικό drama movie.
Αν θες πιο καθαρό romance δοκίμασε ίσως κάνα makoto shinkai work (5cm/sec, beyond the clouds, voices of a distant star) και honey and clover. (α ναι και ef tale of memories που αναφέρθηκε ήδη)
Και αν θες εναλλακτικά πιο drama/tragedy series υπάρχουν πολλά, π.χ. rose of versailles, now and then here and there, kaiba, wolf's rain, haibane renmei, terra e.., tokyo magnitude.
PS : Μην ξεχάσεις επίσης το Up της pixar, και το γαλλοιαπωνικό οσκαρούχο short animation : tsumiki no ie.
Edited by Radagast, 05 July 2010 - 20:19.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 05 July 2010 - 20:16
Ψαχνω ενα δυο καλα ανιμε τωρα που εχω χρονο. Κατα προτιμηση καμια αναλαφρη κωμωδια σε συνδυασμο με ενα πιο "βαρυ" με υποθεση και μυστηριο για να τα βλεπω παραλληλα.
Εχω δει GTO, Gintama, School Rumble και Ergo Proxy, FMA, SNL,Monster και αλλα που δεν μου'ρχονται τωρα. Και κανα ανιμε με σαμουραι στυλ Samurai Champloo, Sigurui δεν με χαλαει. Δεν ημουν και πολυ συγκεκριμενος αλλα σας εμπιστευομαι
Περιμενω προτασεις...
//Α οχι Mecha και Space.
Σε στυλ Samurai Champloo, δες το Rurouni Kenshin ειναι must. Αμα θες κωμωδια δες Welcome to NHK! Και τελος, δες και το Kaiji.
Ξέχασα να τα γράψω, τα χω δει. Πρέπει να κάνω καμιά λίστα μου φαίνεται.
Σ' ευχαριστώ πάντως. Αν έχεις καμια αλλη πρόταση ή οποιοσδήποτε άλλος πρόθυμος να βοηθήσει να σκοτώσω τις μεσημεριανες ώρες βαρεμάρας
Κανα Sci-fi και καμια κωμωδία σαν αυτά που έχουν αναφερθεί.
Σας είμαι υπόχρεος...
Edited by Nighteyes, 05 July 2010 - 20:24.
greeklish converted
Posted 05 July 2010 - 20:21
Αν έχεις καμια αλλη πρόταση η οποιοσδήποτε άλλος πρόθυμος να βοηθήσει να σκοτώσω τις μεσημεριανες ώρες βαρεμάρας
Κανα Sci-fi και καμια κωμωδία σαν αυτά που έχουν αναφερθεί.
Σασ είμαι υπόχρεος...
Για κωμωδία δες cromartie highschool να έρθεις στα ίσα σου και κάνα DMC. (detroit metal city)
Για scifi βαρύ τσέκαρε Texhnolyze και για πιο ελαφρύ το Planetes.
Kι αν θες γενικά recs, δες κάνα mushishi, seirei no moribito, 12k imo... Aυτά για αρχή...
Edited by iristella, 05 July 2010 - 20:24.
greeklish converted

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 05 July 2010 - 23:46
Για κωμωδία δες cromartie highschool να έρθεις στα ίσα σου και κάνα DMC. (detroit metal city)
Για scifi βαρύ τσέκαρε Texhnolyze και για πιο ελαφρύ το Planetes.
Kι αν θες γενικά recs, δες κάνα mushishi, seirei no moribito, 12k imo... Aυτά για αρχή...
Σ'ευχαριστω φιλε.
DMC, Serei no Moribito και Planetes εχω δει. Θα δοκιμασω τα υπολοιπα ξεκινωντας με τα 2 πρωτα.
Posted 06 July 2010 - 23:42
Posted 06 July 2010 - 23:57
Προσωπικά προσανατολίζομαι σε dystopia / set in the future αλλά μην περιορίσετε τις προτάσεις σας.
Και ζητώ συγγνώμη που μιλώ σαν TV Troper...
Posted 07 July 2010 - 01:06
Μάγκες, ψαχνω κατι σε στυλ splatter , αλλα οχι σκατοψυχο...δηλαδη να εχει πλοκη...βοηθεια κανεις ??? ευχαριστω
Vampire Hunter D: Bloodlust
Sword of the stranger
Αναζητείται ταινία άνιμε με σκοπό να θεαθεί σε κινηματογραφική βραδιά μαζί με non-otaku αλλά otaku-friendly love interest.
Προσωπικά προσανατολίζομαι σε dystopia / set in the future αλλά μην περιορίσετε τις προτάσεις σας.
Και ζητώ συγγνώμη που μιλώ σαν TV Troper...
Vampire Hunter D: Bloodlust (αν δεν λιώσει με αυτό τότε δεν έχει καρδιά Τ^Τ)
Tokyo Godfathers
Κανά Ghost In the Shell
Ή κανά Piano no Mori (εξαρτάται από το είδος του κοινού πάντα και τις ορέξεις σας)
Place promised in our early days
Βασικά θα μπορούσες από σειρές να πάρεις μεμονωμένα arcs όπως από το Aoi Bungaku το Run Melos που είναι τρία επεισοδιάκια και είναι πανέμορφο και αυτοτελής ιστορία.
Edited by iristella, 07 July 2010 - 01:18.
Posted 07 July 2010 - 01:17
Posted 07 July 2010 - 01:40
Το The Place promised in our early days φαίνεται ενδιαφέρον.
Το Vampire Hunter D: Bloodlust στέκει μόνο του; Γιατί ξέρω ότι ανήκει σε μια μεγάλη σειρά -που δεν έχω ακόμα παρακολουθήσει.
Unagi, το Pale Cocoon είναι κάτι που σίγουρα θα δω στο μέλλον, αλλά λόγο της διάρκειας του δεν προσφέρεται για τώρα. Ευχαριστώ όπως και να 'χει.
Αν έχετε να προτείνετε και κάτι που ανήκει σε εντελώς διαφορετικό είδος αλλά ταιριάζει στην περίσταση, πείτε το· μόνο καλό θα κάνει. Βέβαια μου είπαν ότι για τέτοιες βραδιές η καλύτερη επιλογή είναι horror.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|