Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3316 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 17:12

Arigato παίδες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3317 rexxar

rexxar

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 10:05

ρε παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε κατι σε neon genesis evangellion???

γουσταρω ψυχολογικα και τρελαμενα!!

#3318 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 10:15

Well αν θες κάτι που να το θυμίζει τρελά raxhephnon is a bit of a rip off. XD

Τώρα στο ψυχολογικό επίπεδο καθαρά πιάσε κανά Serial Experiments Lain, Paranoia Agent,

Για το τελολογικό/φιλοσοφικό_τι είναι ο άνθρωπος_τι η ζωή?_που οδεύει αυτός ο κόσμος? επίπεδο Ergo Proxy, Kaiba, Ghost in the shell, Blue Gender, Wolf's Rain, και Pale Cocoon (και ίσως το Akira)

FLCL και Dead Leaves για το καμμένο και wtf της υπόθεσης,

Kαι αν θες την πιο trashy σε βαθμό κακουργήματος εκδοχή του που μπορείς να βρείς πιάσε και ένα Mars of destruction να αποχαιρετήσεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα.

#3319 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 10:18

:hi:καλημερα. Θελω καποιες καλες προταεις γιατι κοντευω να τελειωσω τα anime που βλεπω αυτη την περιοδο. Αν ειναι και στο στυλ αυτων των 2 περιπου ακομα καλυτερα! Βλεπω Elfen Lied , ειμαι στο επεισοδιο 11, και χτες βασικα τελειωσα το Seirei no Moribito. Το πρωτο οσο παει γινεται και καλυτερο :kill4u:αν και αρχικα πηγαινε για drop. Το 2ο απλα το λατρεψα:awww: Τα υπολοιπα που ειναι στη λιστα μου τα βλεπω με αργους ρυθμους . Απλα αυτα ηταν αυτα που ηθελα να τελειωσω πρωτα. Αρχισα και Azumaiga Daiho (αν δεν κανω λαθος καπως ετσι λεγεται)

#3320 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 10:35

Αφου σου αρεσε το seirei no moribito δες το mushishi

#3321 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 15:03

Εκτός από αυτά που πρότεινε η iristella θα έλεγα να κοιτάξεις επίσης το Gasaraki και το Bounen no Xamdou.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3322 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 15:45

Also Texhnolyze για ψυχολογικο.

qzMHWHd.png

#3323 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 17:46

:hi:καλημερα. Θελω καποιες καλες προταεις γιατι κοντευω να τελειωσω τα anime που βλεπω αυτη την περιοδο. Αν ειναι και στο στυλ αυτων των 2 περιπου ακομα καλυτερα! Βλεπω Elfen Lied , ειμαι στο επεισοδιο 11, και χτες βασικα τελειωσα το Seirei no Moribito. Το πρωτο οσο παει γινεται και καλυτερο :kill4u:αν και αρχικα πηγαινε για drop. Το 2ο απλα το λατρεψα:awww: Τα υπολοιπα που ειναι στη λιστα μου τα βλεπω με αργους ρυθμους . Απλα αυτα ηταν αυτα που ηθελα να τελειωσω πρωτα. Αρχισα και Azumaiga Daiho (αν δεν κανω λαθος καπως ετσι λεγεται)

12 kingdoms
sainkoku monogatari

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3324 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 18:10

Θα ηθελα κατι σε Code geass οσο αφορα τις μαχες με τα Mecha(οχι NGE ομως) αλλα γενικα στο πνευμα του Code Geass δεν με χαλει γενικα

Κατι σε FMP Fumoffu και School Rumble οσο αφορα το fanservice και το χιουμορ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από alxdjo: 25 Ιούνιος 2010 - 19:54

#3325 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 18:13

Μαχες Mecha στυλ code geass?
Gundam seed και το sequel του Gundam seed destiny.
Εχουν μια μικρη ομοιοτητα με το σεναριο του code geass, δηλαδη φιλοι πλακωνοντε με mecha, αλλα μεχρι εκει.Απο μαχες παντως απο τα πολλα mecha που εχω δει ειναι οτι πιο κοντινο.

Επισης Gundam 00.

qzMHWHd.png

#3326 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2010 - 00:49

Αφου σου αρεσε το seirei no moribito δες το mushishi

φαινεται καλο και το εχει παρει το αφτι μου ξανα! Το εχω βαλει να κατεβαινει! :riiight: arigato!

12 kingdoms
sainkoku monogatari

To Saiunkoku Monogatari το εχω δει και οσο για το 12 kingdoms δεν θα ηθελα κατι τετοιο αυτη τη στιγμη. Αν και κατι σε Elfen Lied θα με ξετρελανε αφανταστα!!! :orly: Ξερεις καποιο παρομοιο με αυτο? :hmmm: Μου αρεσει πολυ η πλοκη του και το πως αλλαζει χαρακτηρα απο τη μια στιγμη στην αλλη η Lucy!!!:lovulovu::lovulovu:
Lucy is A DEADLY KILLER!!!:kyaaa::kyaaa:

#3327 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2010 - 00:55

Saikano and Sola maybe?

#3328 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2010 - 01:30

Saikano and Sola maybe?

mmm...αυτα απο τα λιγα που διαβασα στο anidb φαινονται πολυ ενδιαφερον!!!:orly: Θα τα κατεβασω αυριο κιολας! :tensai: Αrigatο! Ευχαριστω παιδες.
Αν σας ερθει κανενα αλλο στο μυαλο που να ειναι σχεδον ιδιο στυλ με το Elfen Lied πειτε το και θα το δω αυριο (πολλα ζηταω εεε....:emptyonexg1: ).
:gotit::gotit:Onegai!!! Do something!!! Εχω κολησει με το Elfen Lied και θελω απελπισμενα κατι παρομοιο σε αυτο! σχεδον ιδιο με αυτο για την ακριβεια!!!.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 25 Ιούνιος 2010 - 09:06

#3329 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2010 - 15:14

Αν σας ερθει κανενα αλλο στο μυαλο που να ειναι σχεδον ιδιο στυλ με το Elfen Lied πειτε το και θα το δω αυριο (πολλα ζηταω εεε....:emptyonexg1: ).
:gotit::gotit:Onegai!!! Do something!!! Εχω κολησει με το Elfen Lied και θελω απελπισμενα κατι παρομοιο σε αυτο! σχεδον ιδιο με αυτο για την ακριβεια!!!.

Ιδιο με το elfεn lιed; με espers δηλαδη και λιγη βια;
Φανταζομαι την ταινια lοcke τhε sυpermαn την εχεις δει. Αν οχι δες την. Και το συντομο οvα 'justy'.

#3330 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2010 - 19:33

Ιδιο με το elfεn lιed; με espers δηλαδη και λιγη βια;
Φανταζομαι την ταινια lοcke τhε sυpermαn την εχεις δει. Αν οχι δες την. Και το συντομο οvα 'justy'.

Πολύ καλά τα Locke και Justy που πρότεινες, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αρέσουν σε άτομα που ενθουσιάστηκαν με το Elfen Lied..... Είναι λίγο διαφορετική η κατάσταση σε αυτή την σειρά. Ακόμα θα έλεγα το Blue Sonnet και το Terra e... (και την παλιά ταινία και την σειρά) μιας και πιάσαμε το θέμα με τους espers.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires