Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3286 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:54

Βασικά εξαρτάται και το τι είδος θες να δεις όταν λες για "τέλεια γραφικά".
-Αν μιλάμε για άψογο animation και σχέδιο αυτά που θα πρότεινα αρχικά θα ήταν aoi bungaku, pale cocoon, seirei no moribito, eve no jikan, kara no kyoukai.
-Aν μιλάς για αεροπορικές μάχες το sky crawlers ήταν κορυφή (και το yukikaze) που ανέφεραν πιο πάνω.
-Αν μιλάς για μάχες τύπου man to man: sword of the stranger, samurai x trust & betrayal, fma brotherhood.

Αυτά μου ρθαν για την ώρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3287 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:57

αν θες non sureal eye candy δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Steamboy

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3288 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:00

Βασικά εξαρτάται και το τι είδος θες να δεις όταν λες για "τέλεια γραφικά".
-Αν μιλάμε για άψογο animation και σχέδιο αυτά που θα πρότεινα αρχικά θα ήταν aoi bungaku, pale cocoon, seirei no moribito, eve no jikan, kara no kyoukai.
-Aν μιλάς για αεροπορικές μάχες το sky crawlers ήταν κορυφή (και το yukikaze) που ανέφεραν πιο πάνω.
-Αν μιλάς για μάχες τύπου man to man: sword of the stranger, samurai x trust & betrayal, fma brotherhood.

Αυτά μου ρθαν για την ώρα.

το seirei no moribito ήταν πολύ κάλο άλλα σαν ιστορία λίγο μου την χάλαγε ... πάντως ένα είναι σίγουρο πολύ σπάνια θα κάτσω να δω mecha η ότι διποτε με αεροπλάνα και έτσι ένα που αγάπησα ωμός άμεσος ήταν το gouren langan η οπός το έλεγαν ....( φανς του ανιμε αυτού πλζ μην με σκοτώσετε....) άλλα θα τα δοκιμάσω όλα και θα δούμε έχω το κακό σινιθιο ότι αρχίζω να βλέπω να το τελειώνω και έτσι θα τα δω όλα μου αρέσουν η όχι:emptyonexg1::emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#3289 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:01

αν θες non sureal eye candy δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Steamboy

νταξ, δεν λες και non-surreal το steampunk, αντιθέτως... :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3290 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:06

steamboy is not surreal for me :P, but that's completely offtopic

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3291 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:27

το seirei no moribito ήταν πολύ κάλο άλλα σαν ιστορία λίγο μου την χάλαγε ... πάντως ένα είναι σίγουρο πολύ σπάνια θα κάτσω να δω mecha η ότι διποτε με αεροπλάνα και έτσι ένα που αγάπησα ωμός άμεσος ήταν το gouren langan η οπός το έλεγαν ....( φανς του ανιμε αυτού πλζ μην με σκοτώσετε....) άλλα θα τα δοκιμάσω όλα και θα δούμε έχω το κακό σινιθιο ότι αρχίζω να βλέπω να το τελειώνω και έτσι θα τα δω όλα μου αρέσουν η όχι:emptyonexg1::emptyonexg1:

Επίσης και το texhnolyze είχε πολύ ωραία γραφικά ειδικά στην αρχή (αν την βγάλεις καθαρή:P Δεν είναι για όλους αυτό το anime).

Κοίτα:nosey:, μίλησες για γραφικά που εγώ το μεταφράζω ως εντυπωσιακό animation-σχέδιο. Αυτό το είχε το moribito. Είχε και κατι τοπία κάτσε καλά. Σύμφωνα μ' αυτή την λογική σου πρότεινα τα παραπάνω. Αν θες να σου αρέσει κιόλας πάμε αλλού. Θα πρέπει να διευκρινήσεις ακριβώς τι είδος θες ή από αυτά που έχεις δει ποιο ήταν το στοιχείο που σε εντυπωσίασε. Διαφορετικά, έχω να σου προτείνω να δεις καμιά 30αριά ακόμα (μόνο εγω, φαντασου οι άλλοι:P) που θεωρώ πολύ καλά anime.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3292 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:32

Επίσης και το texhnolyze είχε πολύ ωραία γραφικά ειδικά στην αρχή (αν την βγάλεις καθαρή:P Δεν είναι για όλους αυτό το anime).

Κοίτα:nosey:, μίλησες για γραφικά που εγώ το μεταφράζω ως εντυπωσιακό animation-σχέδιο. Αυτό το είχε το moribito. Είχε και κατι τοπία κάτσε καλά. Σύμφωνα μ' αυτή την λογική σου πρότεινα τα παραπάνω. Αν θες να σου αρέσει κιόλας πάμε αλλού. Θα πρέπει να διευκρινήσεις ακριβώς τι είδος θες ή από αυτά που έχεις δει ποιο ήταν το στοιχείο που σε εντυπωσίασε. Διαφορετικά, έχω να σου προτείνω να δεις καμιά 30αριά ακόμα (μόνο εγω, φαντασου οι άλλοι:P) που θεωρώ πολύ καλά anime.

αν θημαμε καλά είπα να είναι λίγο δράμα νομίζω... :emptyonexg1::emptyonexg1:
για πρωτινέ άλλα σε καθιστό υπεύθυνο για το κάψιμο μου μετά να το ξέρεις!!!:hahaha::hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FallenSpiritGR: 15 Ιούνιος 2010 - 16:50

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3293 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:44

αν θημαμε καλα ειπα να ειναι λιγω δραμα νομιζω... :emptyonexg1::emptyonexg1:
για προτινε αλλα σε καθηστο υπεφθινω για το καψιμο μου μετα να το ξερεις!!!:hahaha::hahaha:

Και η (αν)ορθογραφία σου, δράμα είναι... :hahaha:

Tonikaku, να προσθέσω το Shigofumi. Μη σε μπερδέψει η εικόνα που έχει το AniDB, αυτή είναι από το light novel. Δες το tab του cast για να πάρεις μια γεύση. Όμως, δεν είναι love story drama, αλλά κοινωνικό δράμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3294 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:48

Και η (αν)ορθογραφία σου, δράμα είναι... :hahaha:

Tonikaku, να προσθέσω το Shigofumi. Μη σε μπερδέψει η εικόνα που έχει το AniDB, αυτή είναι από το light novel. Δες το tab του cast για να πάρεις μια γεύση. Όμως, δεν είναι love story drama, αλλά κοινωνικό δράμα.

Why you always look at my gramatik mistakes man??? and you even tell them in rude way.... never mind the forum ask's greek i have to wright in greek sorry που είμαι μίσος ελληνας :madtodeath::madtodeath::madtodeath:

τεσπα ευχάριστο για της προτάσεις.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3295 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:56

Why you always look at my gramatik mistakes man??? and you even tell them in rude way.... never mind the forum ask's greek i have to wright in greek sorry που είμαι μίσος ελληνας :madtodeath::madtodeath::madtodeath:

τεσπα ευχάριστο για της προτάσεις.....

chill dude, πλάκα έκανα...
for what is worth, και εγώ μισός έλληνας είμαι... :tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3296 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:59

FallenSpiritGR για βοήθεια στην ορθογραφία δοκίμασε αυτό.

Οther than that παρακαλώ να σταματήσει εδώ το off-topic.

#3297 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 17:20

Εχεται να μου προτείνεται anime με στοιχεία dystopia και να είναι και λίγο φιλοσοφικό αν γίνεται?
Έχω δει ergo proxy,eve no jikan,pale cocoon, και τώρα βλέπω το texhnolyse,και έχω κατεβάσει το ghost in the shell , ελπίζω να μην έχω εξαντλήσει genre.

#3298 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 17:22

Wolf's Rain
Terra E
Kaiba

#3299 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum