Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:54
-Αν μιλάμε για άψογο animation και σχέδιο αυτά που θα πρότεινα αρχικά θα ήταν aoi bungaku, pale cocoon, seirei no moribito, eve no jikan, kara no kyoukai.
-Aν μιλάς για αεροπορικές μάχες το sky crawlers ήταν κορυφή (και το yukikaze) που ανέφεραν πιο πάνω.
-Αν μιλάς για μάχες τύπου man to man: sword of the stranger, samurai x trust & betrayal, fma brotherhood.
Αυτά μου ρθαν για την ώρα.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:00
Βασικά εξαρτάται και το τι είδος θες να δεις όταν λες για "τέλεια γραφικά".
-Αν μιλάμε για άψογο animation και σχέδιο αυτά που θα πρότεινα αρχικά θα ήταν aoi bungaku, pale cocoon, seirei no moribito, eve no jikan, kara no kyoukai.
-Aν μιλάς για αεροπορικές μάχες το sky crawlers ήταν κορυφή (και το yukikaze) που ανέφεραν πιο πάνω.
-Αν μιλάς για μάχες τύπου man to man: sword of the stranger, samurai x trust & betrayal, fma brotherhood.
Αυτά μου ρθαν για την ώρα.
το seirei no moribito ήταν πολύ κάλο άλλα σαν ιστορία λίγο μου την χάλαγε ... πάντως ένα είναι σίγουρο πολύ σπάνια θα κάτσω να δω mecha η ότι διποτε με αεροπλάνα και έτσι ένα που αγάπησα ωμός άμεσος ήταν το gouren langan η οπός το έλεγαν ....( φανς του ανιμε αυτού πλζ μην με σκοτώσετε....) άλλα θα τα δοκιμάσω όλα και θα δούμε έχω το κακό σινιθιο ότι αρχίζω να βλέπω να το τελειώνω και έτσι θα τα δω όλα μου αρέσουν η όχι
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:06

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:27
Επίσης και το texhnolyze είχε πολύ ωραία γραφικά ειδικά στην αρχή (αν την βγάλεις καθαρήτο seirei no moribito ήταν πολύ κάλο άλλα σαν ιστορία λίγο μου την χάλαγε ... πάντως ένα είναι σίγουρο πολύ σπάνια θα κάτσω να δω mecha η ότι διποτε με αεροπλάνα και έτσι ένα που αγάπησα ωμός άμεσος ήταν το gouren langan η οπός το έλεγαν ....( φανς του ανιμε αυτού πλζ μην με σκοτώσετε....) άλλα θα τα δοκιμάσω όλα και θα δούμε έχω το κακό σινιθιο ότι αρχίζω να βλέπω να το τελειώνω και έτσι θα τα δω όλα μου αρέσουν η όχι
:emptyonexg1:
Κοίτα
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:32
Επίσης και το texhnolyze είχε πολύ ωραία γραφικά ειδικά στην αρχή (αν την βγάλεις καθαρή
Δεν είναι για όλους αυτό το anime).
Κοίτα, μίλησες για γραφικά που εγώ το μεταφράζω ως εντυπωσιακό animation-σχέδιο. Αυτό το είχε το moribito. Είχε και κατι τοπία κάτσε καλά. Σύμφωνα μ' αυτή την λογική σου πρότεινα τα παραπάνω. Αν θες να σου αρέσει κιόλας πάμε αλλού. Θα πρέπει να διευκρινήσεις ακριβώς τι είδος θες ή από αυτά που έχεις δει ποιο ήταν το στοιχείο που σε εντυπωσίασε. Διαφορετικά, έχω να σου προτείνω να δεις καμιά 30αριά ακόμα (μόνο εγω, φαντασου οι άλλοι
) που θεωρώ πολύ καλά anime.
αν θημαμε καλά είπα να είναι λίγο δράμα νομίζω...
για πρωτινέ άλλα σε καθιστό υπεύθυνο για το κάψιμο μου μετά να το ξέρεις!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FallenSpiritGR: 15 Ιούνιος 2010 - 16:50
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:44
αν θημαμε καλα ειπα να ειναι λιγω δραμα νομιζω...
:emptyonexg1:
για προτινε αλλα σε καθηστο υπεφθινω για το καψιμο μου μετα να το ξερεις!!!:hahaha:
Και η (αν)ορθογραφία σου, δράμα είναι...
Tonikaku, να προσθέσω το Shigofumi. Μη σε μπερδέψει η εικόνα που έχει το AniDB, αυτή είναι από το light novel. Δες το tab του cast για να πάρεις μια γεύση. Όμως, δεν είναι love story drama, αλλά κοινωνικό δράμα.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:48
Και η (αν)ορθογραφία σου, δράμα είναι...
Tonikaku, να προσθέσω το Shigofumi. Μη σε μπερδέψει η εικόνα που έχει το AniDB, αυτή είναι από το light novel. Δες το tab του cast για να πάρεις μια γεύση. Όμως, δεν είναι love story drama, αλλά κοινωνικό δράμα.
Why you always look at my gramatik mistakes man??? and you even tell them in rude way.... never mind the forum ask's greek i have to wright in greek sorry που είμαι μίσος ελληνας
τεσπα ευχάριστο για της προτάσεις.....
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:56
Why you always look at my gramatik mistakes man??? and you even tell them in rude way.... never mind the forum ask's greek i have to wright in greek sorry που είμαι μίσος ελληνας
:madtodeath:
τεσπα ευχάριστο για της προτάσεις.....
chill dude, πλάκα έκανα...
for what is worth, και εγώ μισός έλληνας είμαι...
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:59
Οther than that παρακαλώ να σταματήσει εδώ το off-topic.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 17:20
Έχω δει ergo proxy,eve no jikan,pale cocoon, και τώρα βλέπω το texhnolyse,και έχω κατεβάσει το ghost in the shell , ελπίζω να μην έχω εξαντλήσει genre.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 17:23
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 17:34
casshern
kino no tabi
gilgamesh
kurozuka
robot carnival (somewhat dystopic)

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|