έλα ρε συ.. έεεεφυγες για Clannad!
Clannad εεε το είχα αρχιση αλλα το έκοψα μετά
Ποιο Clannad ρε; Τέλεια γραφικά ζήτησε ο άνθρωπας... 
FallenSpiritGR, πιάσε την ταινία Sky Crawlers... βέβαια αν εκραγεί ο εγκέφαλός σου από το οπτικό υπερθέαμα, εγώ δεν φταίω. 
sky crawlers whats that?? μου βγενη το όνομά για mecha is it good? θα το ψαξω..
Για τέλεια γραφικά και δράμα πέρα από το Sky Crawlers γιατί δεν δοκιμάζεις και τον ειδικό του είδους Makoto Shinkai? 5cm/sec, Hoshi no koe, The place promised in our early days...Drama AND eyecandy...
Αν σου άρεσε το tale of melodies γιατί δεν βλέπεις και το tale of memories? Εξίσου υπέροχο...
Ολλα αυτα πιστεβω οτι ειναι complited ετσι??
LΑSΤ ΕΧΙLΕ ΡΕ!!!
Αλλα:
Για τελεια γραφικα πιασε καλυτερα κανα βιντεοπαιχνιδι και ασε τα anιme στην ησυχια τους.
Εννοείς καταρχην το φόντο; αν δεν σε πειραζουν τα φωτορεαλιστικα φοντα, αρκετες σειρες τα παρεχουν. Η σειρα aria the natural και οι συνεχειες της εχει καταπληκτικα φοντα και χρωματα αλλα λιτο anιmatιon.
Αν σε ενδιαφερει full anιmαtιon με παραδοσιακο τροπο, παμπολες σειρες του 70, του 80 και του 90 προσφερουν ικανοποιηση. Πχ οι αερομαχιες του ova αrea 88 δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν σε δραση απο τα νεοτερα cgi anιme. Ή ταινιες οπως wιngs οf hοneαmιse, pαtlabοr 1 και 2 και ταινιες του ghιblι.
Τωρα για cgι θα σε καθηλωσουν (για τα γραφικα μιλαμε) yυkιkαze, mαc
rοss zerο, blυe sυbmαrιne, gιts 1 και 2.
Όπως και οι τιτλοι των προλαλησαντων. Αλλα μη με μπερδευεις με τα τελεια γραφικα.
παρτο αλλη μια ειμαι και λιγω χαζος εγω να ξερεις

:hahaha: αλλα πραγματηκα δεν σε επιασα τη θες να μου πεις ......

:frozen:
enyway θα τα δω άλλα και αν μαρσάρει κάτι θα σας ενημερώσω !!
Edited by iristella, 15 June 2010 - 15:52.
spoiler tag inserted