τεσπα υπαρχει κανα remake του rurouni kenshin με λιγο καλυτερο animation?
Δες τα OVAs:
Trust & Betrayal
Reflection
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 13:09
τεσπα υπαρχει κανα remake του rurouni kenshin με λιγο καλυτερο animation?
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 13:54
Ντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.Σειρές με νίντζα εγώ γνωρίζω μόνο σε συνδυασμό με πολεμικές τέχνες (όπως πχ το Yawara! A Fashionable Judo Girl) ή κωμωδίες (όπως το Ninin ga Shinobuden).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 17 Μάιος 2010 - 15:06

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 22:40
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο σχετικό, τουλάχιστον όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι...Το first squad πάντως αν και απογοήτευσε πολλούς κυρίως λόγω hype είναι μια αρκετά καλή ταινία. Εμένα τουλάχιστον μου άρεσε αν και έχει αρκετά fantasy στοιχεία μέσα.
Spoiler: And something for teh lulz
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 22:42
Κανένα anime με την Κουμουνιστική Ρωσσία έχουμε; (καλό όμως)
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 00:08
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 00:23
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 01:18
καλησπερα σε ολους
ψαχνω κατι καινουριο να δω μιας και αυτα που βλεπω σε λιγο τελειωνουν.Αυτα που εχω δει προσφατα ειναι τα Zero no Tsukaima, Fruits Basket, Kimi ni Todoke:lovulovu:(απλα υπεροχο) , Rosario to Vampire, και το Ouran High School το οποιο τωρα το αρχισα. Θελω κατι παρομοιο ή και κατι τελειως διαφορετικο
Αν θελετε πληροφοριες δειτε τις λιστες που εχω στην υπογραφη μου.
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 22:45
Ας σου προτείνω και εγώ κάτι το οποίο πιστεύω θα σου αρέσει πολύ.
Από μένα
την απίστευτη καταπληκτικότατη σειρά Seirei no Moribito, που στην κυριολεξία είναι ένα διαμάντι από όλες μα όλες τις πλευρές.
Αν θες κάτι πιο φλού, αλλά εξίσου ωραίο σου προτείνω το Amatsuki.
Είναι κάτι το διαφορετικό από αυτά που έχεις δεί, αλλά πιστεύω θα είναι καλά ερεθίσματα
Για κάτι παρόμοιο με τις σειρές που αναφέρεις, ίσως να θέλεις να τσεκάρεις τα :
Myself, Yourself
Nyan Koi
Asu No Yoichi
Midory Days
Itazura Na Kiss
Τώρα το κάτι διαφορετικό εξαρτάται πως ακριβώς το εννοείς και σε ποια κατηγορία απευθύνεσαι. Η πρόταση του night wizard seal είναι εξαιρετική για κάτι το όντως διαφορετικό που αγγίζει τα όρια του αριστουργήματος και δυστυχώς τις περισσότερες φορές περνάει απαρατήρητο. Αν το δεις και σου αρέσει, ρίξε και μια ματιά στο πολύ όμορφο adaptation της νουβέλας Kemono no Souja Erin καθώς και στο εξαιρετικό Mushishi και Hi No Tori
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 16 Μάιος 2010 - 22:59
My animelists:
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 08:13
καλησπερα σε ολους
ψαχνω κατι καινουριο να δω μιας και αυτα που βλεπω σε λιγο τελειωνουν.Αυτα που εχω δει προσφατα ειναι τα Zero no Tsukaima, Fruits Basket, Kimi ni Todoke:lovulovu:(απλα υπεροχο) , Rosario to Vampire, και το Ouran High School το οποιο τωρα το αρχισα. Θελω κατι παρομοιο ή και κατι τελειως διαφορετικο
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 08:27
Να προτείνω και εγώ κάτι που θεωρώ διαφορετικό απο αυτά που έχεις στο post σου.καλησπερα σε ολους

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 12:01
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 13:08

Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 15:00
καλησπερα σε ολους

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2010 - 00:18
ωπα ωπα παιδια κανα δυο ειπαμε και εσεις μου ειπατε τη μιση AniDb! Mισο λεπτο να αποφασισω!Για κάτι διαφορετικό συμφωνώ στα εξής απ' όσα σου πρότειναν ήδη, που είναι εξαιρετικά για διάφορους λόγους :
seirei no moribito, mushishi, hi no tori, gankutsuou. Και προσθέτω τα monster, planetes, 12 kingdoms, time of eve, aoi bungaku, kino's journey.
Θα μπορούσα να σου προτείνω πολλά ακόμα αλλά βλέποντας την (κυρίως) shoujo λίστα σου, ομολογώ πως αυτά δεν έχουν ουδεμία σχέση με ότι έχεις δει μέχρι τώρα. Είναι όλα seinen άλλωστε και κατά πολύ διαφορετικής θεματολογίας αλλά και σκηνοθεσίας-στυλ. Αξίζουν όμως πραγματικά τον χρόνο τους.
Παρ' όλα αυτά θα τολμήσω να σου προτείνω και μερικά romance ή shoujo-josei (με στοιχεία romance), που σίγουρα αξίζει να δεις, μιας και λατρεύεις το είδος. (έχουν ήδη αναφερθεί κάποια από αυτά) :
honey & clover, nodame cantabile, rose of versailles, kimagure orange road, ef tale of memories, makoto shinkai movies (5cm/sec, beyond the clouds), rec, millennium actress (movie), the girl who leapt through time (movie), tokyo marble chocolate (2ova).
Για κάτι πιο ευχάριστο και χαλαρό, δες midori no hibi, moyashimon που είναι και μικρά.
Έχεις υλικό πλέον για μια ζωή, οπότε λογικά θα αργήσεις να ξαναζητήσεις request. ^^
My animelists:
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|