Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3151 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 May 2010 - 13:09

τεσπα υπαρχει κανα remake του rurouni kenshin με λιγο καλυτερο animation?

Δες τα OVAs:
Trust & Betrayal
Reflection
Posted Image
Posted Image

#3152 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 14 May 2010 - 13:54

Σειρές με νίντζα εγώ γνωρίζω μόνο σε συνδυασμό με πολεμικές τέχνες (όπως πχ το Yawara! A Fashionable Judo Girl) ή κωμωδίες (όπως το Ninin ga Shinobuden).

Ντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Εκτός από ninja scroll, basilisk, υπάρχουν κι άλλοι παλιοί cult τίτλοι που καταπιάνονται με το θέμα, όπως το dagger of kamui και άλλα. Και από πιο καινούρια ίσως κάνα garden of sinners (δεν είναι ακριβώς ninja οι chars αλλα το στυλ τους πλησιάζει) αν και έχει και υπερφυσικό. Αλλά ικανοποιεί από μυστήριο, ατμόσφαιρα κι animation τουλάχιστον.

Αν και όντως θα βρεις πολύ συχνότερα anime με samurai παρά με ninjas. Αυτή είναι η αλήθεια. Για pure ninjas προτείνω να κάνει κανείς stick με chinese live action films in the end. ^^

Πολλά σκηνικά με ninjas πάντως θα συναντήσει κανείς και στο gintama anime, αν και εκεί εκτός απ' το ότι έχει άπειρη ποικιλία πραγμάτων και μπορεί εν τέλει να μην είναι αυτό που ψάχνει κανείς, είναι και πολλά τα επεισόδια, αλλά και αυτοτελή, ενώ έχει έντονο comedy-parody, action και γενικώς random στοιχεία.

Τώρα από κει και πέρα αν καίγεται κανείς για swordsmanship/πολεμικές τέχνες γενικώς, έχει πολλά αξιόλογα ο μπαξές, από samurai champloo, moribito, kenshin (εξαιρετικό το trust and betrayal ova), bakumatsu, sword of the stranger, Shura no Toki - Age of Chaos, Shigurui: Death Frenzy κτλπ.

Edited by Radagast, 17 May 2010 - 15:06.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3153 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 14 May 2010 - 22:40

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο σχετικό, τουλάχιστον όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι...Το first squad πάντως αν και απογοήτευσε πολλούς κυρίως λόγω hype είναι μια αρκετά καλή ταινία. Εμένα τουλάχιστον μου άρεσε αν και έχει αρκετά fantasy στοιχεία μέσα.

Spoiler: And something for teh lulz

I see, απλά από τι κατάλαβα μετά τα 10 λεπτά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το θέμα. :roar:

#3154 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 May 2010 - 22:42

Κανένα anime με την Κουμουνιστική Ρωσσία έχουμε; (καλό όμως)

Υπαρχει η σειρα με το μισα το αρκουδακι των ολυμπιακων της μοσχας, με τιτλο kοgυmα nο mιshα.

Για πιο σοβαρα,η ταινια rail οf the stαr εξελισσεται στη κορεα του β παγκοσμιου πολεμου και κανουν την εμφανιση τους και σοβιετικοι. Το τελος ειναι πολυ συγκινητικο. Απο το να χαραμιστεις στο fιrsτ sqυαd, εδω θα νιωσεις πως δεν ξοδεψες αδικα το χρονο σου.

#3155 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 16 May 2010 - 00:08

καλησπερα σε ολους :hi: ψαχνω κατι καινουριο να δω μιας και αυτα που βλεπω σε λιγο τελειωνουν.Αυτα που εχω δει προσφατα ειναι τα Zero no Tsukaima, Fruits Basket, Kimi ni Todoke:lovulovu:(απλα υπεροχο) , Rosario to Vampire, και το Ouran High School το οποιο τωρα το αρχισα. Θελω κατι παρομοιο ή και κατι τελειως διαφορετικο:thatsit:
Αν θελετε πληροφοριες δειτε τις λιστες που εχω στην υπογραφη μου.

#3156 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 May 2010 - 00:23

Ας σου προτείνω και εγώ κάτι το οποίο πιστεύω θα σου αρέσει πολύ.

Από μένα

την απίστευτη καταπληκτικότατη σειρά Seirei no Moribito, που στην κυριολεξία είναι ένα διαμάντι από όλες μα όλες τις πλευρές.

Αν θες κάτι πιο φλού, αλλά εξίσου ωραίο σου προτείνω το Amatsuki.
Είναι κάτι το διαφορετικό από αυτά που έχεις δεί, αλλά πιστεύω θα είναι καλά ερεθίσματα :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3157 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 16 May 2010 - 01:18

καλησπερα σε ολους :hi: ψαχνω κατι καινουριο να δω μιας και αυτα που βλεπω σε λιγο τελειωνουν.Αυτα που εχω δει προσφατα ειναι τα Zero no Tsukaima, Fruits Basket, Kimi ni Todoke:lovulovu:(απλα υπεροχο) , Rosario to Vampire, και το Ouran High School το οποιο τωρα το αρχισα. Θελω κατι παρομοιο ή και κατι τελειως διαφορετικο:thatsit:

Για κάτι παρόμοιο με τις σειρές που αναφέρεις, ίσως να θέλεις να τσεκάρεις τα :

Myself, Yourself
Nyan Koi
Asu No Yoichi
Midory Days
Itazura Na Kiss

Τώρα το κάτι διαφορετικό εξαρτάται πως ακριβώς το εννοείς και σε ποια κατηγορία απευθύνεσαι. Η πρόταση του night wizard seal είναι εξαιρετική για κάτι το όντως διαφορετικό που αγγίζει τα όρια του αριστουργήματος και δυστυχώς τις περισσότερες φορές περνάει απαρατήρητο. Αν το δεις και σου αρέσει, ρίξε και μια ματιά στο πολύ όμορφο adaptation της νουβέλας Kemono no Souja Erin καθώς και στο εξαιρετικό Mushishi και Hi No Tori

serpe7.jpg

#3158 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 16 May 2010 - 22:45

Ας σου προτείνω και εγώ κάτι το οποίο πιστεύω θα σου αρέσει πολύ.

Από μένα

την απίστευτη καταπληκτικότατη σειρά Seirei no Moribito, που στην κυριολεξία είναι ένα διαμάντι από όλες μα όλες τις πλευρές.

Αν θες κάτι πιο φλού, αλλά εξίσου ωραίο σου προτείνω το Amatsuki.
Είναι κάτι το διαφορετικό από αυτά που έχεις δεί, αλλά πιστεύω θα είναι καλά ερεθίσματα :)

Για κάτι παρόμοιο με τις σειρές που αναφέρεις, ίσως να θέλεις να τσεκάρεις τα :

Myself, Yourself
Nyan Koi
Asu No Yoichi
Midory Days
Itazura Na Kiss

Τώρα το κάτι διαφορετικό εξαρτάται πως ακριβώς το εννοείς και σε ποια κατηγορία απευθύνεσαι. Η πρόταση του night wizard seal είναι εξαιρετική για κάτι το όντως διαφορετικό που αγγίζει τα όρια του αριστουργήματος και δυστυχώς τις περισσότερες φορές περνάει απαρατήρητο. Αν το δεις και σου αρέσει, ρίξε και μια ματιά στο πολύ όμορφο adaptation της νουβέλας Kemono no Souja Erin καθώς και στο εξαιρετικό Mushishi και Hi No Tori

:gotit:ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση! κατεβαζω το Serei no Moribito και το Amatsuki:thatsit: Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενη. ψαχνω και το Myself, Yourself για κατεβασμα και ειμαι οκ:thatsit: arigato!!!:blingeye2:

Edited by giota83, 16 May 2010 - 22:59.

#3159 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 17 May 2010 - 08:13

μμμμ, λοιπον εχουμε και λεμε....απο shoujo εχω να σου προτεινω τα εξης:

Kaikan Phrase

Peach Girl

Paradise Kiss

Chibi Vampire Karin

Οσο για διαφορετικη σειρα μπορεις αν θες να ριξεις μια ματια σ αυτα:

Ayashi no Ceres

Ghost Hunt

Mermaids Forest

Genshiken

Ladies Vs Batlers (το συγκεκριμενο ειναι eechi αλλα εχει αρκετα κομικα στοιχεια κ μπορει να σ αρεσει, αλλα συνηθως το προτιμουν τα πορνο....κχεεμμ.....καλα αγορακια του site :hihi2:)
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#3160 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 17 May 2010 - 08:27

Να προτείνω και εγώ κάτι που θεωρώ διαφορετικό απο αυτά που έχεις στο post σου.
Gankutsuou.Υπέροχη μουσική και καταπληκτικό animation.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3161 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 May 2010 - 12:01

Μιας και σου αρεσουν τα romance δες και το ef, a tale of memories.

qzMHWHd.png

#3162 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 17 May 2010 - 13:08

Θα σου πρότεινα Skip Beat και Lovely Complex.Το 2ο δεν έχει πολύ καλό σχέδιο αλλά είναι απο τα πιο αστεία anime που έχω δει.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#3163 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 17 May 2010 - 15:00

Για κάτι διαφορετικό συμφωνώ στα εξής απ' όσα σου πρότειναν ήδη, που είναι εξαιρετικά για διάφορους λόγους :

seirei no moribito, mushishi, hi no tori, gankutsuou. Και προσθέτω τα monster, planetes, 12 kingdoms, time of eve, aoi bungaku, kino's journey.

Θα μπορούσα να σου προτείνω πολλά ακόμα αλλά βλέποντας την (κυρίως) shoujo λίστα σου, ομολογώ πως αυτά δεν έχουν ουδεμία σχέση με ότι έχεις δει μέχρι τώρα. Είναι όλα seinen άλλωστε και κατά πολύ διαφορετικής θεματολογίας αλλά και σκηνοθεσίας-στυλ. Αξίζουν όμως πραγματικά τον χρόνο τους.

Παρ' όλα αυτά θα τολμήσω να σου προτείνω και μερικά romance ή shoujo-josei (με στοιχεία romance), που σίγουρα αξίζει να δεις, μιας και λατρεύεις το είδος. (έχουν ήδη αναφερθεί κάποια από αυτά) :

honey & clover, nodame cantabile, rose of versailles, kimagure orange road, ef tale of memories, makoto shinkai movies (5cm/sec, beyond the clouds), rec, millennium actress (movie), the girl who leapt through time (movie), tokyo marble chocolate (2ova).

Για κάτι πιο ευχάριστο και χαλαρό, δες midori no hibi, moyashimon που είναι και μικρά.

Έχεις υλικό πλέον για μια ζωή, οπότε λογικά θα αργήσεις να ξαναζητήσεις request. ^^ :thatsit:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3164 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 18 May 2010 - 00:18

Για κάτι διαφορετικό συμφωνώ στα εξής απ' όσα σου πρότειναν ήδη, που είναι εξαιρετικά για διάφορους λόγους :

seirei no moribito, mushishi, hi no tori, gankutsuou. Και προσθέτω τα monster, planetes, 12 kingdoms, time of eve, aoi bungaku, kino's journey.

Θα μπορούσα να σου προτείνω πολλά ακόμα αλλά βλέποντας την (κυρίως) shoujo λίστα σου, ομολογώ πως αυτά δεν έχουν ουδεμία σχέση με ότι έχεις δει μέχρι τώρα. Είναι όλα seinen άλλωστε και κατά πολύ διαφορετικής θεματολογίας αλλά και σκηνοθεσίας-στυλ. Αξίζουν όμως πραγματικά τον χρόνο τους.

Παρ' όλα αυτά θα τολμήσω να σου προτείνω και μερικά romance ή shoujo-josei (με στοιχεία romance), που σίγουρα αξίζει να δεις, μιας και λατρεύεις το είδος. (έχουν ήδη αναφερθεί κάποια από αυτά) :

honey & clover, nodame cantabile, rose of versailles, kimagure orange road, ef tale of memories, makoto shinkai movies (5cm/sec, beyond the clouds), rec, millennium actress (movie), the girl who leapt through time (movie), tokyo marble chocolate (2ova).

Για κάτι πιο ευχάριστο και χαλαρό, δες midori no hibi, moyashimon που είναι και μικρά.

Έχεις υλικό πλέον για μια ζωή, οπότε λογικά θα αργήσεις να ξαναζητήσεις request. ^^ :thatsit:

ωπα ωπα παιδια κανα δυο ειπαμε και εσεις μου ειπατε τη μιση AniDb! Mισο λεπτο να αποφασισω!:blurah5: Προς το παρον κατεβαζω Serei no Moribito και το Amatsuki
Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενη.:thatsit: Θα ψαξω και τo
Myself Yourself! Αλλα
θα ψαξω σιγουρα και τα υπολοιπα που αναφερατε! Το nodame cantabile το εχω βαλει στα προσεχως και ευχαριστω για την προταση Radagast!
Eυχαριστω ολους για τα reccomendation:gotit:και οντως εχω παρα πολλα να δω και να επεξαργαστω για να αποφασισω ποιο θα δω.
:blingeye2: Αν και το Ayashi no Ceres Vegetasmate ,το εχω δει και εχω μεινει ευχαριστημενη

ΥΓ: Σορρυ για το διπλο ποστ

#3165 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 18 May 2010 - 00:30

Καλή επιλογή το Serei no Moribito και καλά κάνεις και το κατεβάζεις. Αλλά για ένα ακόμη διαμάντι, θα συμφωνήσω με τον Radagast για το Rose of Versailles και θα στο προτείνω κι εγώ. Εξαιρετική σειρά κι ίσως πρέπει να την βάλεις στην λίστα σου κι αυτή!
Posted Image

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires