Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3136 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2010 - 19:12

Υπάρχει anime star wars?

anime οχι αλλα cartoon ναι...

#3137 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2010 - 20:57

Να προτεινω και εγω με την σειρα μου μερικα anime,μερικα γνωστα και μερικα οχι.
1.one piece 2.bleach 3.elfen lied. 4.kiss x siss 5.shaman king 6.tsukihime lunar legend 7.death note 8.angel sanctuary 9.they are my noble masters 10.fullmetal alchemist 11.d.gray-man 12.dragon ball 13.devil may cry 14.star wars 15.claymore 16.fairy tail 17.queen's blade 18.x-men: evolution 19.vampire knight 20.blood+.Τελος να αναφερω οτι τα anime που προτεινω δεν ειναι αριθμιμενα αξιολογικα αλλα τυχαια.Ελπιζω να βοηθησα.

That's not how it works here.
Κάποιος ρωτάει και κάποιος απαντάει.

Αν απλά αραδιάζαμε anime στην τύχη, δεν θα είχε κανένα νόημα η αναζήτηση στο thread (άσχετα αν δεν την χρησιμοποιεί κανείς... :deadga6:).

Spoiler: Post #01

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3138 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 13:24

Κανένα anime με την Κουμουνιστική Ρωσσία έχουμε; (καλό όμως)

#3139 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 13:52

First squad http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4401 ^^

#3140 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 14:36

Τα comments δεν είναι και τα καλύτερα, τίποτα άλλο;

#3141 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 15:45

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο σχετικό, τουλάχιστον όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι...Το first squad πάντως αν και απογοήτευσε πολλούς κυρίως λόγω hype είναι μια αρκετά καλή ταινία. Εμένα τουλάχιστον μου άρεσε αν και έχει αρκετά fantasy στοιχεία μέσα.

Spoiler: And something for teh lulz

xbJ3b2w.jpeg

#3142 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 22:24

άσχετο αλλά κάτι σε Spawn υπάρχει?

#3143 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2010 - 01:36

Χμμμμ καλή απορία.Βασικά πολύ καλή απορία.Θα ήθελα κι εγώ απάντηση σε αυτό.Για μιλήστε εσείς που έχετε γυρίσει όλο το anidb.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3144 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 11:48

ξερετε τιποτα με ninja???αν γινετε χωρις πολλα υπερφυσικα...(το ναρουτο το εχω δει,και το basilisk το αρχισα αλλα δεν μου αρεσε το λεω γιατι αυτα ειμαι σιγουρος οτι θα μου τα πειτε)

#3145 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 11:55

Well υπάρχει το Nabari no Ou αλλά έχει υπερφυσικό (και είναι και κάπως μέτριο) και το Ninja Scroll και το Yotoden: Chronicle of the Warlord Period. Αλλά όλα έχουν υπερφυσικό λίγο πολύ. :(

Για ιαπωνικό είδος τέχνης υπάρχουν υπερβολικά λίγα πράγματα για τους ninja.

#3146 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 11:59

ξερετε τιποτα με ninja???αν γινετε χωρις πολλα υπερφυσικα...(το ναρουτο το εχω δει,και το basilisk το αρχισα αλλα δεν μου αρεσε το λεω γιατι αυτα ειμαι σιγουρος οτι θα μου τα πειτε)

Well υπάρχει το Nabari no Ou αλλά έχει υπερφυσικό (και είναι και κάπως μέτριο)

Όχι,όχι,Όχι.Μην το κάνεις αυτό στο εαυτό σου.Δεν είναι μέτριο είναι ο ορισμός της ηλιθιότητας και της αθλιότητας:puke:.

#3147 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 12:38

I was being polite heLL kun.Kοίτα υπό νορμάλ συνθήκες ούτε και εγώ θα το πρότεινα. Αλλά δεν έχει και πολλές επιλογές με αυτό που ζητάει. XD

#3148 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 13:21

ninja scroll ίσως; υπάρχει και το jubei-chan που είναι εντελώς μάπα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3149 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 13:37

Σειρές με νίντζα εγώ γνωρίζω μόνο σε συνδυασμό με πολεμικές τέχνες (όπως πχ το Yawara! A Fashionable Judo Girl) ή κωμωδίες (όπως το Ninin ga Shinobuden).

#3150 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 12:59

αποτι βλεπω δεν υπαρχουν πολλα με Ninja που ρωτησα και δεν το περιμενα για τα anime που ειναι απο ιαπωνια να μην εχουν ninjas που ηταν απτους καλυτερους πολεμιστες της χωρας τους...τεσπα υπαρχει κανα remake του rourouni kenshin με λιγο καλυτερο animation?

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires