Posted 27 November 2007 - 02:23
Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μελος και ενω εχω ενα ελαφρυ κολημα με τα ανιμε ,περα απο το full metal alchemyst δεν εχω δει κατι οχι απλα να συγκρινεται αλλα ουτε καν "αξιολογο"...
Οι προτιμισεις μου ειναι απο σχεδιο σε φαση full metal alchemyst η σοβαροτερο (σκοτεινο και τα λοιπα σαν τα μπατμαν της marvel και το gargoyles,δεν ξερω αν 8υμαστε απο το mega channel) και απο σεναριο κατι ψαγμενο, εναλακτικο, τεχνολογικα προηγμενο, gore(blood and guts,βλεπε elfen lied ) η τελος παντων κατι το οποιο μολις τελειωσουν τα επεισοδια (να μην ειναι 8472653959876 επεισοδια, τη λαμψη βλεπω?) να κατσω να πιω μια γουλια απο την μπυρα η το κρασακι να κανω ενα τσιγαρο και να σκεφτω οτι ΔΕΝ εχασα 12 ωρες απο τη ζωη μου.
Εν ολιγις προτεινετε ενα ανιμε στο οποιο μπορω να απολαυσω την τεχνη και να μην νιωθω οτι βλεπω σκουπιδια και προχειροδουλειες, ή απλα κατι το οποιο φτιαχτηκε απλα για να βγαλει καποιος τα φράγκα...κατι προσεγμενο..
Σορρυ για το ορθογραφικα (grekklish typer) και το κατεβατο αλλα ειδα το neon genesis και απλα ξενερωσα.
Ευχαριστω προκαταβολικα