Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 13:43
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 13:47
Αυτό που ψάχνεις είναι ακριβώς το honey and clover...Σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, είτε ρομαντικές είτε φιλικές, οι πρωταγωνιστές δεν είναι στο σχολείο αλλά στο πανεπιστήμιο και το artwork είναι μαγευτικό...
Είναι όμως full στο angst, και ζήτησε όχι μίζερα πράμματα.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 13:50
edit : Ενώ ο Shinkai είναι φουλ στην τρελή χαρά ε?
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 13:53
Αυτό που ψάχνεις είναι ακριβώς το honey and clover...Σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, είτε ρομαντικές είτε φιλικές, οι πρωταγωνιστές δεν είναι στο σχολείο αλλά στο πανεπιστήμιο και το artwork είναι μαγευτικό...
Ναι, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.
Ίσως το Koi Kaze και το Aoi Hana, αλλά αυτά δεν έχουν να κάνουν με "φυσιολογικά" ζευγάρια, τσέκαρέ τα απλώς.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 14:05
Ε όχι και μίζερο το honey and clover...Μην τρελαθώ τώρα! Εντάξει έχει στοιχεία δράματος αλλά άλλο ρεαλιστικές καταστάσεις που προκαλούν μια άλφα θλίψη και άλλο η μιζέρια...Άλλωστε κάποιες σκηνές του είναι από τις πιο γλυκές, αισιόδοξες και ελπιδοφόρες που έχω δει ποτέ...
edit : Ενώ ο Shinkai είναι φουλ στην τρελή χαρά ε?
Μα, στο Hachimitsu to Clover όλοι μέσα στο struggle είναι, δεν ευχαριστιούνται τίποτα. Έχει κανα δύο σκηνές που όντως είναι έτσι όπως λες, το υπόλοιπο είναι για αντικαταθλιπτικά, όπως έλεγε η Erisadesu.
Και ο Shinkai είναι ο ορισμός της αισιοδοξίας και του happy end.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 14:34
Μα, στο Hachimitsu to Clover όλοι μέσα στο struggle είναι, δεν ευχαριστιούνται τίποτα. Έχει κανα δύο σκηνές που όντως είναι έτσι όπως λες, το υπόλοιπο είναι για αντικαταθλιπτικά, όπως έλεγε η Erisadesu.
Εγώ δεν ένιωσα ποτέ μίζερος με το Honey and Clover και σίγουρα δεν απαιτεί αντικαταθλιπτικά. Ζεστασιά νιώθεις όταν το βλέπεις, όχι μιζέρια. Αισιόδοξο είναι. Ένα παράδειγμα μιζέριας θα ήταν το Bokura ga Ita, πχ.
Εεε... όχι, δεν είναι.
Επίσης, ΟΧΙ το True Tears, επειδή είδα ότι το πρότεινε κάποιος στο black hole. Φθηνή και ρηχή run-of-the-mill ανοησία.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 15:05
Εντάξει βρε πουλάκι μου έχουμε διαφορά απόψεων...Για αυτό γίνονται οι προτάσεις για να πάρει ιδέα κάποιος και να δει ό,τι του αρέσει...Εφόσον από ότι είναι ξεκάθαρο δεν πρόκειται για μια αντικειμενική αλλά καθαρά υποκειμενική διαφωνία, δηλαδή για το πώς εξέλαβε ο καθένας τη σειρά ατομικά ας αφήσουμε τον Affwys να διαλέξει ό,τι θέλει
Affwys περαστικά στη φίλη σου και ακόμα και αν δεν το δει τώρα στην προτείνω αυτή τη σειρά για αυτή ή για σένα να τη δείτε κάποια στιγμή, είναι από τις πολύ πολύ αγαπημένες μου :333333
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 16:12
Η αληθεια ειναι πως μαλλον θα τα τσεκαρει ολα οσα ειπατε γιατι ειναι κλεισμενη 3 μερες τωρα σπιτι.Το Honey and Clover το χα κατεβασει απο το φορουμ καποτε(νομιζω δν ειμαι σιγουρος)
αλλα το χασα.θα ξαναπροσπαθησω απο bakkabt.Μιας και προσωπικα για εμενα ειναι στα must.
Γενικοτερα εγω ειμαι υποστηρικτης του Kare Kano,αλλα η μανταμ ψαχνει κατι που να βγαζει λογικη χωρις να κοπαναει το κεφαλι της στην οθονη.
aoi hana ειναι yuri αποτι ειδα και αυτον που την ενδιαφερει ειναι να δει πως 8α εξεφραζε καποιος τον ερωτα η την φιλια αναμεσα σε 2 διαφορετικα φυλα.Και αν ο δημιουργος ειναι αντρας και δινει καποια βαση στην ισοροπια ακομη καλυτερα
To Koi Kaze γυαλιζει αρκετα και φαινεται καλο.
Οπως και να χει Honey and Clover for the begining it is^^
then we shall roll on all the other anime ^^
τελευταια ερωτηση ας μου απαντησει σε πμ οποιος μπορει.Ολα αυτα λεγονται shojo?
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 17:04
Tale of melodies/memories λέω και εγώ
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 17:05
Απ' όσα αναφέρθηκαν προτείνω να τσεκάρει & το Kimi Ni Todoke θα την διασκεδάσει πολύ (αν και δεν ενδείκνυται τόσο για ρομαντικές καταστάσεις) και για κάπως βαρύ romance την ταινία 5 Centimeters per Second.
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 22:23
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2010 - 15:37
Γεια σας θα ηθελα αν ξερετε να μου προτεινετε καποιο anime που να μοιαζει με bleach(εχω φαει ασχημο κολλημα),βασικα με ενδιαφερει να εχει μαχες με σπαθια και οχι τοσο πολυ να εχουν και σουπερ δυναμεις οι ηρωες.Α και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω,απο που βλεπετε animes;.Εφω βλεπω απο το animefreak.tv
τραβα δες claymore, γκομενες με σπαθια τακτοποιουν ατακτα τερατακια. Πιστευω θα σου αρεσει.
Υ.γ. βασικα εγω torrentιαζομαι...δεν το εχω ψαξει με streaming...
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2010 - 15:54
Shigurui
Sword Of the Stranger
Kurozuka
Hakuouki Shinsengumi Kitan
Samurai 7
Rurouni Kenshin (series movie Ovas)
Afro Samurai
Berserk
Blade Of the immortal
Ακομη και τα Blood the last vampire, Βlood+ kai Vampire hunter D έχουν μάχες με σπαθιά μέσα τους.
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2010 - 18:15
1.one piece 2.bleach 3.elfen lied. 4.kiss x siss 5.shaman king 6.tsukihime lunar legend 7.death note 8.angel sanctuary 9.they are my noble masters 10.fullmetal alchemist 11.d.gray-man 12.dragon ball 13.devil may cry 14.star wars 15.claymore 16.fairy tail 17.queen's blade 18.x-men: evolution 19.vampire knight 20.blood+.Τελος να αναφερω οτι τα anime που προτεινω δεν ειναι αριθμιμενα αξιολογικα αλλα τυχαια.Ελπιζω να βοηθησα.
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2010 - 18:24
Υπάρχει anime star wars?Να προτεινω και εγω με την σειρα μου μερικα anime,μερικα γνωστα και μερικα οχι.
1.one piece 2.bleach 3.elfen lied. 4.kiss x siss 5.shaman king 6.tsukihime lunar legend 7.death note 8.angel sanctuary 9.they are my noble masters 10.fullmetal alchemist 11.d.gray-man 12.dragon ball 13.devil may cry 14.star wars 15.claymore 16.fairy tail 17.queen's blade 18.x-men: evolution 19.vampire knight 20.blood+.Τελος να αναφερω οτι τα anime που προτεινω δεν ειναι αριθμιμενα αξιολογικα αλλα τυχαια.Ελπιζω να βοηθησα.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|