Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3106 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 May 2010 - 23:53

το GitS ειναι 2 σειρες. η 2η ειναι το 2nd GIG. αν σου αρεσει η 1η, με τη 2η θα παθεις πλακα... καλη διασκεδαση ^^

Αυτο δεν ειναι σιγουρο. Σε αλλους αρεσε η πρωτη αλλα οχι η δευτερη, ενω σε εμενα εγινε το αντιθετο.
Η δευτερη ειναι περισσοτερο σειρα δρασης και βλεπεται ευκολοτερα μιας και ειναι πιο βατη υποθεση. Η πρωτη ειναι πιο κοντα στην ταινια και πιο αργη.

#3107 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 03 May 2010 - 13:59

Την επόμενή φορά πoυ θα ρωτάω για recommendation θα λεω αυτα που εχω δει:hihi2:
Έχω δει bounen no xamdou , pale cocoon, eve no jikan, planetes και είναι από τα αγαπημένα μου..
τα υπόλοιπά μπαίνουν στην λίστα thanks.

#3108 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 03 May 2010 - 20:53

ξερετε τιποτα με swordmanship η με samurai???αν γινετε με οχι πολυ super natural αλλα και παλ δεν εχω prob

Samurai Champloo αν αντέξεις τις hip hop αναφορές it's totally worth it, και Seirei no moribito που έχει λίγο fantasy (νομίζω όσο πρέπει).

#3109 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 03 May 2010 - 21:11

ξερετε τιποτα με swordmanship η με samurai???αν γινετε με οχι πολυ super natural αλλα και παλ δεν εχω prob

+1 για shigurui αν θες κάτι βαρύ στο είδος που σπανίζει.
+1 και στα 12k/Moribito αν και δεν έχουν τόσο samurai/swordsmanship όσο ψάχνεις αλλά αξίζουν για ένα σωρό άλλους λόγους.
+1 sword of the strangers απλοϊκό αλλά καλοφτιαγμένο.
+1 samurai champloo / gintama αν θες randomness και humor/parody.

Νομίζω δεν τα ανέφερε κανείς για το samurai/swordsmanship genre, αλλά δες και τα kenshin (trust and betrayal) και ίσως την σειρά μετά αν έχεις όρεξη (αν και είναι πιο light), αλλά και τα peacemaker kurogane , otogi zoshi, Shura no Toki - Age of Chaos.

Και σε πιο supernatural, ίσως check ninja scroll, samurai 7.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3110 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 03 May 2010 - 21:29

-1 για σιγκουρουι, μονο γραφηκα εχει, ιστορια δεν υπαρχει καθως το κοψαν και θα απογοητευτεις αν περιμενεις πολα (απορω γιατι το προτεινετε, εμενα οταν μου το προτειναν και το ειδα τους εβριζα για το χρονο ζωης που χαραμισα)
για supernatural υπαρχει και kurozuka αλλα ουτε αυτο προτεινεται
και τα 2 περιεχουν πολυ αιμα (αν αυτο θες δες τα) και λιγο περιεργο στιλ, διαφορετικο απο τα κλασσικα ανιμε ισως γι αυτο να αξιζουν..

κενσιν το 2ο αρκ και τα οβας, και τα samurai champloo, sword of the stranger ειναι που αξιζουν, οπως ανεφεραν

#3111 Random

Random

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 03 May 2010 - 22:00

Εγώ βασικά ψάχνω από 2 στυλ.

1ον) Στυλ Death Note, Umineko no Naku Koro ni δηλαδή ψιλό-αστυνομικά.

2ον) Στυλ Ichigo 100%, Ane Doki δηλαδή ecchi-romance-comedy-school, και drama να είναι στυλ suzuka τώρα που το λέμε δεν με χαλάει. Θα προτιμούσα να είναι λίγο μικρό όχι τόσο μεγάλο όσο το manga του ichigo 100%.

Edited by Random, 03 May 2010 - 22:16.

#3112 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 May 2010 - 22:48

Εγώ βασικά ψάχνω από 2 στυλ.

1ον) Στυλ Death Note, Umineko no Naku Koro ni δηλαδή ψιλό-αστυνομικά.

2ον) Στυλ Ichigo 100%, Ane Doki δηλαδή ecchi-romance-comedy-school, και drama να είναι στυλ suzuka τώρα που το λέμε δεν με χαλάει. Θα προτιμούσα να είναι λίγο μικρό όχι τόσο μεγάλο όσο το manga του ichigo 100%.

1)Higurashi no naku koro ni.Από τον ίδιο το δημιουργό του umineko χωρίς να το σκοτώσει το animation studio.Είναι περίπου 40 φορές καλύτερο από το Umineko.Επίσης δες(ή διάβασε) το Monster και διάβασε το 20th Century Boys.:gotit:

2)Δοκίμασε το manga του To love-ru καθώς και τα Ovas.Την σειρά δε στην προτείνω μιας και πρόκειται για fillers.Τσέκαρε επίσης το B Gata H key που είναι ongoing,την καλύτερη κωμωδία ever aka School Rumble και το υπεργαμάτο Great Teacher Onizuka.Όταν τελειώσεις με αυτά έλα πάλι εδώ για την συνέχεια.:kill4u:

#3113 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 04 May 2010 - 12:45

Umineko no Naku Koro ni δεν το εχω δει ολο αλλα μ εχουν πει πως ειναι καλο και πρεπει να ειναι απο το ιδιο group
δοκιμασε το.
link for aniDB http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6051

Λοιπόν, το έχω δει το Umineko but thanks a lot anyway!

Δεν είναι καλό. Προς το τέλος το ξεφτυλίζουν εντελώς. Ας παίξει καλύτερα το παιχνίδι που είναι όντως καλό.

Τα έχω παίξει και τα 5! Και, πρέπει να σου επισημάνω πως στο anime δεν το είχαν απλώς
ξεφτιλίσει εντελώς, αλλά φαντάζομαι αν λέγαμε την πραγματική μας άποψη, θα μας
έκλειναν μέσα...:mador2:

quoting myself

Πριν τρεις σελίδες και κάποιος άλλος είχε ζητήσει κάτι παρόμοιο με higurashi...Άμα ψάξεις λίγο ακόμα το thread είμαι σίγουρη πως θα βρεις αρκετές άλλες προτάσεις...Το umineko επέφυγε το, ήταν η αποτυχία της χρονιάς...

Α, επίσης για ρίξε και μια ματιά στο ghost hound για την κατηγορία mystery + supernatural όχι ότι απαραίτητα μοιάζει με το higurashi...

Ok! Θα το ψάξω! Arigatou!

^εντομεταξυ η κοπελα εχει avatar απο umineko:hahaha:

Όχι και κοπέλα...
Posted Image

#3114 Random

Random

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 04 May 2010 - 21:20

To Higurashi no naku koro ni δεν το βρήκα από την πηγή μου, μπορείς να μου πεις από που τα βλέπεις(download και watch online δεν με πειράζει);

Το to love-ru το έχω δει, το b gata h key το βλέπω. Το School Rumble θα το δω μάλλον άλλα το GTO από ότι είδα στο πρώτο επεισόδιο δεν μου έκανε κλικ. Γίνετε καλύτερο μετά;

#3115 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 04 May 2010 - 21:33

To Higurashi no naku koro ni δεν το βρήκα από την πηγή μου, μπορείς να μου πεις από που τα βλέπεις(download και watch online δεν με πειράζει);

Higurashi no Naku Koro ni
Higurashi no Naku Koro ni Kai
Higurashi no Naku Koro ni Rei

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3116 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 04 May 2010 - 21:34

Το to love-ru το έχω δει, το b gata h key το βλέπω. Το School Rumble θα το δω μάλλον άλλα το GTO από ότι είδα στο πρώτο επεισόδιο δεν μου έκανε κλικ. Γίνετε καλύτερο μετά;

Δες το! τελεία:P Δες τα 10 πρώτα και αν νομίζεις οτι δε είναι το στύλ σου drop. δεν αλλάζει πολύ απο εκεί και μετά, αλλα δε νομίζω να μη σ'αρεσει.. Onizuka is our god :8):

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3117 Random

Random

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 04 May 2010 - 21:58

arigato για το link.

Θα αρχίσω λοιπόν να βλέπω το GTO όσο περιμένω για το download.

#3118 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 posts

Posted 06 May 2010 - 12:31

people να ζητησω μια χάρη?η κολλητη μου μου ζητησε να της βρω ενα καλο ερωτικο anime.Γενικοτερα κατι που να ασχολητε με την οπτικη και των δυο φυλων και να μην επικεντρονεται στην γυναιικα οπως γινεται στα περισσοτερα,και ταυχτοχρονα να μην εχει αυτη τη φαση που ολα ειναι μιζερα.
Γενικοτερα εχει ηδη τσεκαρει
Nana
Nodame Cantabile
Vampire Knight
the gentlemen's alliance
His and her circumstances
Princess Tutu(δεν ειμαι σιγουρος πως λεγεται ετσι)
kαι ψαχνει κατι πιο βαθυ και ποιοτηκο.

ειναι αρρωστουλα αυτες τις μερες και θελω να της κανω εκπληξη
Posted Image

#3119 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 May 2010 - 12:42

Tokyo Marble Chocolate
EF - A Tale Of Memories (+ Melodies)
5 Centimeters Per Second

3 σίγουρες επιλογές. Όλο και κάτι θα ξεχνάω, και όλο και κάποιος θα με συμπληρώσει.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3120 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 May 2010 - 13:02

people να ζητησω μια χάρη?η κολλητη μου μου ζητησε να της βρω ενα καλο ερωτικο anime.Γενικοτερα κατι που να ασχολητε με την οπτικη και των δυο φυλων και να μην επικεντρονεται στην γυναιικα οπως γινεται στα περισσοτερα,και ταυχτοχρονα να μην εχει αυτη τη φαση που ολα ειναι μιζερα.
Γενικοτερα εχει ηδη τσεκαρει
Nana
Nodame Cantabile
Vampire Knight
the gentlemen's alliance
His and her circumstances
Princess Tutu(δεν ειμαι σιγουρος πως λεγεται ετσι)
kαι ψαχνει κατι πιο βαθυ και ποιοτηκο.

ειναι αρρωστουλα αυτες τις μερες και θελω να της κανω εκπληξη

Kimi no Todoke
ef ~ A Tale of Memories
The Place Promised in Our Early Days
Posted Image
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires