Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3076 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 17:26

Guyyyys!
Χρειάζομαι επιγώντως κάτι παρόμοιο! :blingeye2:ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ! (Είμαι στα πρόθυρα της τρέλας!:blurah5:Auauauauauau!:Crying2:)

Umineko no Naku Koro ni δεν το εχω δει ολο αλλα μ εχουν πει πως ειναι καλο και πρεπει να ειναι απο το ιδιο group
δοκιμασε το.
link for aniDB http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6051

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#3077 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 18:10

Umineko no Naku Koro ni δεν το εχω δει ολο αλλα μ εχουν πει πως ειναι καλο και πρεπει να ειναι απο το ιδιο group
δοκιμασε το.
link for aniDB http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6051

Δεν είναι καλό. Προς το τέλος το ξεφτυλίζουν εντελώς. Ας παίξει καλύτερα το παιχνίδι που είναι όντως καλό.

15fkk04.jpg

#3078 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 20:46

quoting myself

[..]κάτι σε higurashi δεν είμαι σίγουρη αν έχω αλλά σε στυλ μυστηρίου θα σου πρότεινα το monster ή long shot here κανα eden of the east ή το durarara που είναι ongoing και τα σπάει (μη χάσω ευκαιρία να το διαφημίσω XD) Επίσης τσέκαρε και το darker than black και υπάρχει και άλλο ένα ongoing που μπορεί να σου αρέσει το Senkou no Night Raid.

Πριν τρεις σελίδες και κάποιος άλλος είχε ζητήσει κάτι παρόμοιο με higurashi...Άμα ψάξεις λίγο ακόμα το thread είμαι σίγουρη πως θα βρεις αρκετές άλλες προτάσεις...Το umineko επέφυγε το, ήταν η αποτυχία της χρονιάς...

Α, επίσης για ρίξε και μια ματιά στο ghost hound για την κατηγορία mystery + supernatural όχι ότι απαραίτητα μοιάζει με το higurashi...

xbJ3b2w.jpeg

#3079 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 23:22

^εντομεταξυ η κοπελα εχει avatar απο umineko:hahaha:

qzMHWHd.png

#3080 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 22:22

Καλησπερα, ψαχνω ενα anime που να εχει χιουμορ και να συνδυαζει ecchi με περιπετεια. Οπως
Asu no Yoichi
Sora no Otoshimoto
Ichiban Ushiro no Daimaou
Ευχαριστωω :D

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3081 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 22:36

Tenge Toppa Gurren Lagann ή Tenjou Tenge

xbJ3b2w.jpeg

#3082 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 22:38

Tenge Toppa Gurren Lagann ή Tenjou Tenge

Tα εχω δει και τα 2.... θελω κατι πιο ecchi :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3083 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 22:44

Πιο ecchi...Μάλιστα...

Ikkitousen μήπως? Δεν φταίω εγώ αν μετά δεν θες να ξαναδεις anime πάντως :hihi2:

Το queen's blade το έχεις δει?

xbJ3b2w.jpeg

#3084 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 22:58

Πιο ecchi...Μάλιστα...

Ikkitousen μήπως? Δεν φταίω εγώ αν μετά δεν θες να ξαναδεις anime πάντως

Το queen's blade το έχεις δει?

Και αυτα τα 2 τα εχω δει
:hihi2: Δεν θελω κατι extreme oπως το queen's blade, περισσοτερο κατι σαν το to-LOVE-ru.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3085 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 23:26

Καλησπερα, ψαχνω ενα anime που να εχει χιουμορ και να συνδυαζει ecchi με περιπετεια. Οπως
Asu no Yoichi
Sora no Otoshimoto
Ichiban Ushiro no Daimaou
Ευχαριστωω :D

Needless. Eπικός συνδυασμός φοβερής δράσης, κάφρικου χιούμορ και ωραιότατου fanservice. :riiight: Επίσης, θα σου πρότεινα και το Kamen no Maid Guy που κυμαίνεται στα ίδια κορυφαία επίπεδα με το Needless αν και το πάει περισσότερο στο ecchi/comedy παρά στο action (αν και δεν του λείπουν τα ωραία action σκηνικά).

#3086 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 23:28

Και αυτα τα 2 τα εχω δει
:hihi2: Δεν θελω κατι extreme oπως το queen's blade, περισσοτερο κατι σαν το to-LOVE-ru.

Για τσέκαρε εδώ Απίστευτο γέλιο κι ecchi σε σωστές δόσεις, αν και δεν έχει περιπέτεια. Καλό είναι πάντως να φτιάξεις και μια λίστα με το τι έχεις δει.

serpe7.jpg

#3087 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 09:51

ξερετε τιποτα με swordmanship η με samurai???αν γινετε με οχι πολυ super natural αλλα και παλ δεν εχω prob

#3088 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 10:09

Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
Basilisk
12 Kingdoms
Shigurui
Seirei no moribito

και σε πιο ανάλαφρο κλίμα αλλά όχι χαζοχαρούμενα samurai champloo και gintama

xbJ3b2w.jpeg

#3089 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 10:16

Needless. Eπικός συνδυασμός φοβερής δράσης, κάφρικου χιούμορ και ωραιότατου fanservice. :riiight: Επίσης, θα σου πρότεινα και το Kamen no Maid Guy που κυμαίνεται στα ίδια κορυφαία επίπεδα με το Needless αν και το πάει περισσότερο στο ecchi/comedy παρά στο action (αν και δεν του λείπουν τα ωραία action σκηνικά).

To needless το εχω δει :S αλλα το Kamen no Maid GUy δεν το εχω δει, asap για download :D

Για τσέκαρε εδώ Απίστευτο γέλιο κι ecchi σε σωστές δόσεις, αν και δεν έχει περιπέτεια. Καλό είναι πάντως να φτιάξεις και μια λίστα με το τι έχεις δει.

Ωριστε το anime list μου :ballumad:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3090 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 13:59

ξερετε τιποτα με swordmanship η με samurai???αν γινετε με οχι πολυ super natural αλλα και παλ δεν εχω prob

Basilisk και Samurai Champloo είναι κατά την γνώμη μου οι καλύτερες επιλογές στο είδος τους. Βasilisk για πιο super natural φάσεις (αλλά σε seinen) και Samurai Champloo για πιο ρεαλιστικές φάσεις όσο αφορά τις μάχες αλλά με απολαυστικότατους ετεροχρονισμούς όπως το άπαιχτο hip hop soundtrack που είτε το πιστεύεις είτε όχι δένει τέλεια με την σειρά.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires