Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3001 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 22 March 2010 - 19:46

Kαι μιας και είσαι στο τριπάκι των shoujo τσάκω(sic) και ένα Ouran High School Host Club για να γελάσεις με όλα τα κλισέ που συναντούνται σε αυτά. Ευχάριστη παρωδία που θα σου μείνει αξέχαστη και θα σε κάνει να σιροπιάσεις από το γούτσου γούτσου κλίμα (και τα αμέτρητα bishonen).

Giota, έχεις δει Fruits Basket;

Ωραία και σίγουρα δες Nodame Candabile!

Bασικά όπως είπαν ήδη,
+1 και από μένα σε
όλα τα nodame cantabile και το ouran.

Ευχαριστω πολυ ολους σας για τις προτασεις. θα τα δω σιγουρα.:thatsit: Εχω κατεβασει εν το μεταξει και το Zero no Tsukaima. Το εχει δει καποιος απο εδω για να μου πει εντυπωσεις?:hmmm: Το ειδα στο AniDb και μου αρεσε οποτε το κατεβασα

Edited by giota83, 23 March 2010 - 23:19.

#3002 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 25 March 2010 - 17:37

Το Mahou Sensei Negima franchise λέει τίποτα??
Αν ναι, τί προτείνετε: την original σειρά και τα OVAs ή το Negima!? spin-off?
Posted Image
Posted Image

#3003 imm0rtal

imm0rtal

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 25 March 2010 - 20:36

παιδια μηπως εχετε κατι σε υποκαταστατο του berserk?? Μεσαιωνας φαση, σπλατεριες, φαντασια κλπ..... thank you:hihi2::hihi2:
Posted Image

#3004 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 25 March 2010 - 20:42

παιδια μηπως εχετε κατι σε υποκαταστατο του berserk?? Μεσαιωνας φαση, σπλατεριες, φαντασια κλπ..... thank you:hihi2::hihi2:

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος αν περιέχει Μεσαίωνα,Claymore.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3005 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 25 March 2010 - 20:49

Το πρώτο που μου 'ρχεται είναι το Claymore [Eclipse].
Μετά σπλατεριές και πολύ κέτσαπ έχει το Kurozuka [Ureshii], παρόλο που δεν έχει και πολύ μεσαίωνα.

edit:damn, με πρόλαβε ο αποπάνω :(

#3006 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 March 2010 - 20:49

Μεσαιωνας, splateria το manga vinland saga, αλλα δεν εχει fantasy/magic demons Κλπ.Ομως τα σπαει.

Fantasy και μεσαιωνας, record of lodoss war.Ειναι βεβαια μια 200αρια φορες πιο φλωρικο απο το berserk αλλα δυστυχως τον Μεσαιωνα δεν τον εχουν πολυαγγιξει οι Ιαπωνες.

Το πιο κοντινο ειναι οπως ειπε ο shinigami94 Το claymore, Η ακομα καλυτερα διαβασε το manga Του berserk.

Σε σκετο splatter, fantasy βεβαια εχουμε πολλα με πρωτο και καλυτερο Hellsing Ultimate:head:.

qzMHWHd.png

#3007 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 26 March 2010 - 01:22

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το αγροτεμάχιο...:thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#3008 imm0rtal

imm0rtal

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 28 March 2010 - 05:12

λοιπον τα τσεκαρα πανω κατω ολα οσα μου ειπατε (να στε καλα κι ολας ρε παιδια:ureshii:) και τελικα βλεπω το claymore for now :) οντως κανενα δεν ειναι berserk, αλλα το claymore κατι παει να κανει σαν υποκαταστατο οπως ελεγα χαχα: μου θμζει μια φαση 50% the witcher με 50% dragon age το σεναριο.... :thatsit:

αν και οταν βαρανε οι claymores πολυ yoma power πανω τους ακουγετε ενας ηχος σαν απο x-wing ( βλπ. star wars):dazed::hihi2:

φιλε dante πολυ θα θελα να τσεκαρω το bastard αλλα sadly μονο με english dubbing το εχουν οσα sites εχω ψαξει οπωτε...:emptyonexg1:
( ^ same goes to record of lodoss war)

α btw το kurozuka τουλαστιχο απο το πρωτο επισοδιο που ειδα μου φενετε για καποιο λογο ποοοοοοοοοολλλλλλλλλυυυυυυυυ ααααααρρρρρργγγγγγγοοοοοοοο ρε φιλε :hot:

Edited by imm0rtal, 28 March 2010 - 05:19.

Posted Image

#3009 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 March 2010 - 10:20

φιλε dante πολυ θα θελα να τσεκαρω το bastard αλλα sadly μονο με english dubbing το εχουν οσα sites εχω ψαξει οπωτε...:emptyonexg1:
( ^ same goes to record of lodoss war)

Αν και δεν είναι το κατάλληλο thread πάρε links για να τα κατεβάσεις

Bastard
Record of lodoss war series
Record of lodoss war OVA

Συνήθως ότι σου προτείνεται εδώ υπάρχει με jap audio και english subs...

Αν δεν μπορείς να τα βρεις πέρνα από *αυτό το thread* και ευχαρίστως κάποιος θα σε βοηθήσει να τα βρεις :gotit:

xbJ3b2w.jpeg

#3010 serious

serious

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 03 April 2010 - 22:40

γεια σας παιδια! ειμαι καινουρια εδω! 8ελω να μου πειτε αν εχετε κατι ετσι...ρομαντικο με love story πιο πολυ !:blush2: το αγαπημενο μου anime ειναι το elfen lied (για να παρετε ιδεες)! ε... αυτα!
i found myself in Wonderland...

#3011 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 April 2010 - 00:18

Καλώς ήρθες :gotit:

Από ρομαντικά άλλο τίποτα, από όλα έχει ο μπαξές...

Καταρχάς αν θες απλά κάτι γλυκούλι, ρομαντικό χωρίς πολλά δράματα και με στοιχεία comedy τότε προτείνω lovely complex, itazura na kiss, rec, tokyo marble chocolate (αυτό είναι και μικρούλι, μόλις 2 OVAs) και πιο πολύ σε κωμωδία το ouran high school host club...

Αν θες κάτι να σε πάρουν τα ζουμιά και ας πούμε πιο "ώριμο" τότε προτείνω τις δουλειές του Shinkai, 5 centimeters per second, beyond clouds, hoshi no koe τα οποία είναι ταινίες και όχι σειρές και από σειρές το ef-a tale of memories και το honey and clover...

Αν θες ρίξε μια ματιά στο ΑniDB για το τί υπόθεση έχει το καθένα και αν σε ενδιαφέρει κάτι πέρνα από εδώ αν θες να βρεις από που να το κατεβάσεις ^^

xbJ3b2w.jpeg

#3012 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 04 April 2010 - 12:27

γεια σας παιδια! ειμαι καινουρια εδω! 8ελω να μου πειτε αν εχετε κατι ετσι...ρομαντικο με love story πιο πολυ !:blush2: το αγαπημενο μου anime ειναι το elfen lied (για να παρετε ιδεες)! ε... αυτα!

Ρομαντικά (ισως συγκινητικα κιόλας) Kimi ni Todoke ,Bokura ga ita, (με γελιο μαζι)Toradora, Special A, (με κλάμα)Clannad, Kanon 2006,Kimi ga Nozomu Eien,True Tears,Suzuka.

Νομίζω αυτά αρκούν για την ώρα.

Καλη ανάσταση.

Για το απο που τα κατεβάζεις νομίζω το bakabt είναι ένα πολύ καλό site χρειάζεται εγγραφή όμως(δωρεαν).

#3013 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 05 April 2010 - 15:33

ξερετε τιποτα σε στιλ death note??εννοω με investigations,mystery και αν γινεται να εχει και λιγο fantasy

#3014 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 April 2010 - 16:51

Αν πάρεις δέκα τυχαίες σελίδες αυτού του thread, στανταρ θα πετύχεις απάντηση γιατί αυτή η ερώτηση έχει γίνει over 9000 φορές :P

Τέσπα εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις κάτι σε higurashi no naku koro ni (detective, horror) ή το monster που έχει και αυτό στοιχεία μυστηρίου και είναι καταπληκτική σειρά...Κάτι ίδιο με το death note δεν νομίζω να υπάρχει...

xbJ3b2w.jpeg

#3015 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 April 2010 - 17:17

Κάτι μου λέει ότι πρέπει να προστεθούν στο πρώτο post προτάσεις ειδικά για τους fans του Death Note. :P

Τέλος πάντων, δοκίμασε και το Switch, που είναι καθαρά μυστηρίου-αστυνομικό με κάποιες υπόνοιες fantasy.

15fkk04.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires