Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2791 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 24 December 2009 - 13:34

Θέμα γούστου είναι: Στους περισσότερους αρέσει το Gundam πάντως.
Το Macross είναι space opera romance, με μουσική και χιούμορ. Το mecha και οι μάχες απλά γαρνίρουν την ιστορία.
Τα Gundam είναι mecha. Ο ορισμός του Mecha.

Από horror υπάρχουν αρκετά, αλλά επειδή δεν είναι ο τύπος anime που συνήθως παρακολουθώ, δεν μου έρχονται τίτλοι στο μυαλό. Υπάρχει πχ το Hell Girl και το chaos head. Βέβαια δεν είναι καθαρά horror και υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές.

#2792 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 December 2009 - 15:19

Έχουμε επίσης τίποτα σε Horror Στύλ? Δεν έχω δει κάτι οπότε πείτε μου τα καλύτερα κατευθείαν!:try:

Αν σου αρέσει το horror καλύτερα ψάξε για manga. Είναι περισσότερα και καλύτερα σε αυτόν τον τομέα.

Le Portrait de Petite Cossette για κάτι μικρό.

Jigoku Shojo και Higurashi no naku koro ni (κυρίως η πρώτη season) είναι επίσης καλές σειρές με horror στοιχείο. Βέβαια ανάλογα με το γούστο σου, μπορεί και να μη σου αρέσουν.

15fkk04.jpg

#2793 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 December 2009 - 15:27

Και είναι καλύτερο, χειρότερο η ίδιο με Gundam? Οχι οτι δέν θα το δώ αλλά απλά να ξέρω πού να το κατατάξω...
Έχουμε επίσης τίποτα σε Horror Στύλ? Δεν έχω δει κάτι οπότε πείτε μου τα καλύτερα κατευθείαν!:try:

Δοκίμασε Kakurenbo, Mononoke, Ayakashi - Japanese Classic Horror, Vampire Hunter D and Vampire Hunter D Bloodlust είναι στο Anidb ως horror επίσης.

#2794 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 24 December 2009 - 15:40

για horror

Hundrend Stories.
Boogiepop Phantom.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2795 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 26 December 2009 - 13:14

ξερεται τπτ σε στυλ death note?

#2796 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 26 December 2009 - 13:29

ξερεται τπτ σε στυλ death note?

monster ,code geass αυτα μου ερχονται:smokingg:

#2797 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 26 December 2009 - 21:10

Ρε ξεκολλάτε.Όταν κάποιος θέλει κάτι σε στυλ death Note ΔΕΝ του προτείνουμε το Code Geass ! Δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο και βλέπω πολύ κόσμο που τα προτείνει ; Γιατί ; Δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2798 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 December 2009 - 21:17

Η πλάκα είναι ότι στις μισές από τις 187 σελίδες αυτού του thread κάποιος ζητάει anime που να μοιάζει με το death note :hihi2:

~just thought it was pretty funny :P

xbJ3b2w.jpeg

#2799 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 26 December 2009 - 23:09

Η πλάκα είναι ότι στις μισές από τις 187 σελίδες αυτού του thread κάποιος ζητάει anime που να μοιάζει με το death note :hihi2:

~just thought it was pretty funny :P

Οντως:hahaha:
Ξέρει κανείς κάποιο anime σε στυλ ghost hound?

#2800 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 27 December 2009 - 01:43

Ρε ξεκολλάτε.Όταν κάποιος θέλει κάτι σε στυλ death Note ΔΕΝ του προτείνουμε το Code Geass ! Δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο και βλέπω πολύ κόσμο που τα προτείνει ; Γιατί ; Δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός !

Γιατί έχει το monster;

Εξαρτάται τι εννοεί σε στυλ Death note. Προσωπικά όταν ακούω "σαν το Death note" το μυαλό μου πάει αυτόματα στην αίσθηση που έχεις όταν βλέπεις το Death note: την αγωνία δηλαδή και τον διχασμό για το με ποιον είσαι. Αυτό συμβαίνει και στα 2 γι αυτό πιστεύω ότι μπορούν να συσχετιστούν. Από κει και πέρα φυσικά καμία σχέση, αλλά δεν έχω βρει και κανένα άλλο που να έχει πιο πολλά κοινά. (Ασχετο: Την ίδια αίσθηση μου είχε αφήσει και ένα dorama το zeni geba) Έχω ακούσει ότι έχουν κοινά με το death note το manga του 20th century boys και το anime kaiji, δεν ξέρω όμως κατα πόσο ισχύει αυτό.

Εν κατακλείδι: Σαν το Death note δεν νομίζω να έχει βγει κάτι, δεν ξέρω για το μέλλον...

Στην αρχή της σελίδας αναφέρθηκαν κάποια horror anime. Ίσως να σου κάνουν (δεν τα έχω δει), αν και το ghost hound είναι πιο πολύ thriller (Τα 2/3 δηλαδή, πριν να πάρει την κάτω βόλτα). Δοκίμασε και το Kara no kyoukai. Έχω δει το πρώτο και έχει κάποια κοινά σαν θεματολογία νομίζω, αν και απίστευτα καλύτερη δουλειά.

Edited by Nighteyes, 27 December 2009 - 01:49.

Posted Image

Posted Image

#2801 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 December 2009 - 09:33

Οντως:hahaha:

Δοκίμασε το Noein (υπάρχει και στο download section του forum :P) και γιατί όχι? το Serial Experiments Lain

Αν και χριστουγεννιάτικα και εσύ βρε παιδί μου δες κάτι πιο ανάλαφρο XD Μόλις τελείωσα το Yamato Nadeshiko Shichi Henge και είναι ότι πρέπει :drink:

xbJ3b2w.jpeg

#2802 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 December 2009 - 09:56

Αναφορικά με το DN πάντως προσωπικά μου το θύμισε πολύ το switch. Toυλάχιστον το πρώτο OVA και μόλις είδα ότι οι Ryro εδέησαν επιτέλους και έβγαλαν και το δεύτερο και ολοκληρώθηκε ( οπότε με το post τελειώνει εδώ γιατί τσακίζομαι να το κατεβάσω). [/slowpoke]

#2803 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 27 December 2009 - 11:44

@ nighteyes-san thnx με κάλυψες πλήρως με την επιχειρηματολογία σού,τα παραπάνω anime τα έχω τσεκάρει.Πάντως το Yamato Nadeshiko Shichi Henge μού φαίνετε πολύ καλό.

@ mono-san το serial experiments lain ήταν αυτό ακριβώς πού έψαχνα:kill4u:. Όσο για τα άλλα, το noein το έχω δει και το yamato nadeshiko shichi henge από την φωτογραφία που είχε το anidb πιο πολύ για yaoi μου έκανε:hihi2:

#2804 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 December 2009 - 13:40

Δεν είναι yaoi trust me:hihi2: Μοιάζουν κάπως θηλυπρεπείς οι χαρακτήρες αλλά καμία σχέση...Καφροκωμωδία είναι με την πρωταγωνίστρια να είναι πορωμένη με θρίλερ, σπλάτερ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...Οπότε κατά κάποιο τρόπο καλύπτει το horror part :P

xbJ3b2w.jpeg

#2805 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 27 December 2009 - 20:24

E, πως δεν έχει! Ως γνωστόν, ο Zero από το Code Geass είναι μια κακιά απομίμηση του Kira από το Death Note. :hihi2:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires