Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2776 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2009 - 17:57

Μπορει καποιος να μ πει ανιμε με πολυ αιμα, φαντασια κτλ εκτος το claymore το οποιο εχω τελειωση. ΤΥ

Ηοkuto no Ken, Jojo's Bizarre Adventure, Genocyber, Violence Jack και MD Geist είναι ορισμένες κλασσικές επιλογές. :riiight: Μπορεί να είναι παλιά αλλά έχουν τέτοιο απίστευτο gore που σπάνια βλέπεις σε σημερινά anime (σημειωτέον, το Violence Jack έχει κι ορισμένα αποκρουστικά hentai σκηνικά, έστω και με βαριά λογοκρισία).

#2777 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2009 - 18:00

Thx guys θα δω τiς πληροφοριες κ οποιο μ αρεσει θα το ξεκινησω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από croco~boy: 13 Δεκέμβριος 2009 - 18:06

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2778 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 05:35

Aπό romance/shoujo ai τι καλό έχετε να μου προτείνετε (κατά προτίμηση παραγωγής 2000 και μετά) ; Aπό τέτοια anime που 'χω δει και μ' έχουν ικανοποιήσει είναι το Yami to Boushi to Hon no Tabibito και το Kasimasi ~ Girl Meets Girl και το Maria Holic (αυτά μου 'ρχονται στο μυαλό για την ώρα) κι αυτόν τον καιρό βλέπω με ενθουσιασμό το Candy Boy και το Sasameki Koto. To Strawberry Panic λέει καθόλου; Mην μου πείτε μόναχα για Maria Sama και Revolutionary Girl Utena... :kill4u:

#2779 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 11:49

θελω να μου προτινεται ενα fighting shounen(εκτος απ τα naruto,bleach,onepiece,hitman reborn,soul eater,fma,fairy tail (τα εχω δει)) , οχι σκοτεινο και αν γινεται το story να ειναι σαν του ναρουτο..δλδ να χωρισαν 2 νακαμα...τονιζω ΑΝ γινεται αυτο!

Nabari no Ou
Sengoku Basara
Needless (ψιλοκαφρίλα και πλησιάζει την αυτοσάτιρα)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2780 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 13:14

Tο πρωτο το εκανα drop στο εννατο επεισοδιο, μιλαμε γ πολυ αργη τροπη...οι αλλες 2 σειρες ειναι ωραιες με την τριτη να ξεχωριζει ^^.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2781 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 14:49

Ενας φιλος με ρωτησε αν υπαρχουν anime που να φερνουν σε fantasy epic μαχες τυπου lord of the rings ή WoW αν προτιματε :knock-knock:
Τα μονο που ειχα στο νου μου ηταν το juuni kokkuki το οποιο μαλλον θα μου το φερει καπελο λογω ελλειψης μαχων.

Any ideas ?

#2782 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 14:54

Αν αναφέρεσαι στο Hellsing, παράτα τη σειρά αν δεν σου άρεσε και πιάσε το Ultimate. Καμία σχέση μεταξύ τους.

Ενας φιλος με ρωτησε αν υπαρχουν anime που να φερνουν σε fantasy epic μαχες τυπου lord of the rings ή WoW αν προτιματε :knock-knock:

Το 12 Kingdoms όντως είναι καλή επιλογή. Από εκεί και πέρα μπορείς να δοκιμάσεις το Heroic Legend Of Arslan, Record of Lodoss War και φυσικά εννοείται το BERSERK. Από εκεί και πέρα μπορείς να δοκιμάσεις είτε το Escaflowne το οποίο ξεφεύγει από το fantasy με την έννοια του όρου που χρησιμοποιούν οι παραπάνω σειρές, είτε το τιτανοτεράστιο SLAYERS που είναι D&D style παρωδία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 15 Δεκέμβριος 2009 - 15:07

E5VV38U.jpg

#2783 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 20:15

Σε τόνους παρωδίας και χιούμορ και το Bastard ίσως να ήταν μια πολύ καλή επιλογή.

#2784 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 21:42

Τα μονο που ειχα στο νου μου ηταν το juuni kokkuki το οποιο μαλλον θα μου το φερει καπελο λογω ελλειψης μαχων.

Any ideas ?

Tower of Druaga - The Aegis of Uruk
Tower of Druaga II - The Sword of Uruk
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2785 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2009 - 13:46

Θα προτεινα ανεπιφυλακτα το Guin saga.Φοβερο anime μου θυμισε berserk αλλα μονο στο βαθος και στην αναπτυξη των χαρακτηρων.Φοβερο σεναριο,βασιζεται βεβαια σε βιβλιο και απο οτι ειδα το παρουσιαζουν σαν απαντηση στο αρχοντα των δαχτυλιδιων.Παντως αν και το anime εχει ολοκληρωθει,παρουσιαζει ενα μικρο κομματι μονο της συνολικης ιστοριας η οποια προβλεπεται ακρως ενδιαφερουσα.Παρολο που εχει βγει και σε manga,δεν μπορεσα να βρω κατι μεταφρασμενο στα αγγλικα.Να σημειωσω εδω πως την μουσικη στο anime εχει αναλαβει ενας θρυλος στον κοσμο των videogames, γνωστος απο τα final fantasy και οχι μονο, Νobuo Uematsou.Εννοειται πως το αποτελεσμα ειναι κατι το μεγαλειωδες..

#2786 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2009 - 00:40

Κάτι αντίστοιχο του rurouni Kenshin υπάρχει? Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Πρόσφατα είδα και τα OVA και κόλλησα κάπως...:sigh2:
Και παρακαλούντε η Mecha-κιδες να προτείνουν ενα καλό (Cudnam:check, Gurren Lagan: check, CG: check)
Ευχαριστώ τους πάντες
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2787 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2009 - 01:01

Μπορεις να πας στα macross (sdf, zero)

qzMHWHd.png

#2788 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2009 - 01:09

Ειναι είδος αυτό η όνομα anime?
Δημοσιευμένη  εικόνα
when you're through
-LB way-

#2789 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2009 - 01:52

Τα Macross ειναι Franshise σαν τα Gundam.2 σειρες τους ειναι ο SDF Macross και το Macross Zero.

qzMHWHd.png

#2790 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 11:59

Και είναι καλύτερο, χειρότερο η ίδιο με Gundam? Οχι οτι δέν θα το δώ αλλά απλά να ξέρω πού να το κατατάξω...
Έχουμε επίσης τίποτα σε Horror Στύλ? Δεν έχω δει κάτι οπότε πείτε μου τα καλύτερα κατευθείαν!:try:
Δημοσιευμένη  εικόνα
when you're through
-LB way-

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires