Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2761 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2009 - 01:36

Κατα την ταπεινή μου γνώμη ξεκίνα καλύτερα με Soul Eater και μετα για το Monster.
Τουλάχιστον με αυτή την σειρά θα τα έβαζα εγώ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2762 SotosProtos

SotosProtos

~~Missing Nin~~

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2009 - 22:05

που να μοιάζουν με το berserk και το Helsing
This world is made from love and peace..LOVE AND PEACE!!!

Vash (oxi o paraskeuas alla o Stampede)
http://www.myspace.com/sotosprotos

#2763 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2009 - 22:08

claymore, και καπως λιγοτερο runouni kenshin

qzMHWHd.png

#2764 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 23:13

Παιδιά, κάτι με έχει πιάσει τελευταία με τα 80ς Macross-οειδή και ξαναείδα τα
Southern Cross, Choujikuu Seiki Orguss, Megazone 23 και Genesis Climber Mospeada.
Αν και έχω δει πάρα πολλά από εκείνη την περίοδο, έχω ξεχάσει τίτλους, ονόματα, και γενικά ότι παθαίνεις από το πολυετές overdose.

Τι έχετε να μου προτείνεται από περίοδο ~1982 έως ~1995; Θέλω για τις γιορτές να μαζέψω υλικό (ή να ψάξω τα αρχεία μου...)

Δε με ενδιαφέρουν τα Gundam-οειδή, ούτε τα καθαρά Mecha action (δεν είμαι σε τέτοια φάση). Περιμένω προτάσεις!

#2765 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 10:07

Παιδιά, κάτι με έχει πιάσει τελευταία με τα 80ς Macross-οειδή και ξαναείδα τα
Southern Cross, Choujikuu Seiki Orguss, Megazone 23 και Genesis Climber Mospeada.
Αν και έχω δει πάρα πολλά από εκείνη την περίοδο, έχω ξεχάσει τίτλους, ονόματα, και γενικά ότι παθαίνεις από το πολυετές overdose.

Τι έχετε να μου προτείνεται από περίοδο ~1982 έως ~1995; Θέλω για τις γιορτές να μαζέψω υλικό (ή να ψάξω τα αρχεία μου...)

Δε με ενδιαφέρουν τα Gundam-οειδή, ούτε τα καθαρά Mecha action (δεν είμαι σε τέτοια φάση). Περιμένω προτάσεις!

Ρίξε μια ματιά στο Neon Genesis Evangelion αν δεν το έχεις δεί.( http://el.wikipedia.org/wiki/Neon_Genesis_Evangelion )

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2766 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 15:46

Τιποτα σε στυλ Brave Story?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2767 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 17:04

Τιποτα σε στυλ Brave Story?

Δες τα κατά πολύ ανώτερα fantasy του Miyazaki. Spirited Away, Princess Mononoke και πολλά άλλα...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2768 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 17:55

Εχω δει τις ταινιες Howl's moving castle,neighbour totoro, spirited away, mononoke κτλ κτλ....
Κατι διαφορετικο?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2769 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 20:05

Εχω δει τις ταινιες Howl's moving castle,neighbour totoro, spirited away, mononoke κτλ κτλ....
Κατι διαφορετικο?

Nausica, Laputa φαντάζομαι τα έχεις δει επίσης.
Σε παρόμοιο επίπεδο με brave story:ρίξε μια ματιά σε kappa no coo, miyori no mori, yobi the five-tailed fox.
Για κάτι διαφορετικό, τσέκαρε ταινίες του Satoshi Kon. (paprika, tokyo godfathers, millennium actress)
και κάνα jin-roh, mind game, vampire hunter d bloodlust.

Κι αφού λοιπόν είσαι γενικώς λάτρης των fantasy, τσέκαρε και τα εξής series κάποτε αν θέλεις :

seirei no moribito, mushishi, kino's journey, 12kingdoms, haibane-renmei, wolf's rain
με τη σειρά που στα λέω πάνω κάτω. Αυτάα... :hot:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2770 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 00:00

Μπορει κανεις να μου πει κατα ποσο το Jigoku Shoujo αξιζει; Τα δυο πρωτα επεισοδια δε με συγκινησαν ιδιαιτερα, και φαινεται σαν να επαλαμβανεται η ιδια φορμουλα και στα υπολοιπα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2771 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 09:02

Κοίτα, αν περιμένεις ότι μετά από λίγα επεισόδια θα αρχίσει μια κεντρική ιστορία, τότε παράτα το γιατί αυτό θα αργήσει να γίνει. Τώρα, για το αν αξίζει, πιστεύω ότι μερικά επεισόδια έχουν αρκετό ενδιαφέρον, όπως και το τέλος. Θα μπορούσες να το αφήσεις και να βλέπεις ένα επεισόδιο όποτε σου κατεβαίνει.

Ή ξεκίνα το Futakomori που έχει πιο χαλαρό μοτίβο στα επεισόδια (είναι πιο πολύπλοκα από το οργή-επίσκεψη στην ιστοσελίδα-κι άλλη οργή-τιμωρία και κάποια έχουν ως θέμα τις ιστορίες των κεντρικών χαρακτήρων) και πιο συναρπαστική πλοκή στο τέλος.

15fkk04.jpg

#2772 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2009 - 13:59

θελω να μου προτινεται ενα fighting shounen(εκτος απ τα naruto,bleach,onepiece,hitman reborn,soul eater,fma,fairy tail (τα εχω δει)) , οχι σκοτεινο και αν γινεται το story να ειναι σαν του ναρουτο..δλδ να χωρισαν 2 νακαμα...τονιζω ΑΝ γινεται αυτο!

2bbd14fc.jpg

#2773 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2009 - 14:30

θελω να μου προτινεται ενα fighting shounen(εκτος απ τα naruto,bleach,onepiece,hitman reborn,soul eater,fma,fairy tail (τα εχω δει)) , οχι σκοτεινο και αν γινεται το story να ειναι σαν του ναρουτο..δλδ να χωρισαν 2 νακαμα...τονιζω ΑΝ γινεται αυτο!

Hmm. Kekkaishi, Hunter x Hunter, Yu yu hakusho. Αν και νομίζω ότι κανένα από αυτά δεν έχει κάτι στο plotline σαν αυτό που ζητάς.

#2774 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2009 - 17:27

Μπορει καποιος να μ πει ανιμε με πολυ αιμα, φαντασια κτλ εκτος το claymore το οποιο εχω τελειωση. ΤΥ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2775 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2009 - 17:39

Μπορει καποιος να μ πει ανιμε με πολυ αιμα, φαντασια κτλ εκτος το claymore το οποιο εχω τελειωση. ΤΥ

Hellsing(κατά προτίμηση το Ultimate),Gantz(αν και sci-fi) και Berserk.:congrats:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires