Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2746 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 November 2009 - 02:19

Τα 4 πρωτα τα βρισκεις ανετα σε καποιο Gundam.0079, seed, seed destiny, 00 κλπ.
Για τα λιγα επισοδια ομως, κομματακι δυσκολο.

Gundam 0079 που ειναι και αρκετα σοβαρη σειρα, πιστευω ειναι οτι πρεπει, μπορει να εχει 43 επισοδια, αλλα δε θα χασεις το χρονο σου.To seed ειναι καπως πιο αφελες και shonen like, αλλα εξακολουθει να ειναι καλη σειρα.

SDF macross παει πιο πολυ σε romance αλλα εχει αυτα που ζητας.

qzMHWHd.png

#2747 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 16 November 2009 - 02:24

θέλω κάτι :

Μακρινό μέλλον
Διαστημόπλοιο
καλή παρέα και ομαδικότητα στο πλήρωμα
μάχες στο διάστημα με γρήγορα οχήματα, (Αεροπλάνα, sdf whatever)
λίγα επεισόδια.

Θα σου πρότεινα το Outlaw Star που είναι 26 επεισόδια.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=171

Παλιό αλλά κλασσικό. :tensai:

#2748 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 November 2009 - 03:43

Καλά ρε, στην Erisadesu θα μάθετε το SDF Macross, που έχει πάρει τον Rick Hunter (aka Hikaru Ichijo) για husbando; :hahaha:

Λίζα, πιάσε το Mobile Suit Gundam - The 08th MS Team. Άριστο σε όλους τους τομείς, λίγα επεισόδια, είναι ό,τι πρέπει για να σε βάλει στον κόσμο των Gundam. Αφού το δεις αυτό και γλυκαθείς, ξαναπέρνα να σου πούμε με τι σειρά θα δεις και τα υπόλοιπα. :P

Και όχι, μην ακούς τον Rin, τα SEED/00 είναι άθλια. Μακριά. :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2749 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 November 2009 - 04:06

Ελεγα και εγω να πω για το 08th ms team, αλλα δεν εχει σχεση με το διαστημα, απο το 2ο επισοδιο και μετα ειναι στη γη και οι μαχες του μονο γρηγορες δεν ειναι, αν και ειναι ρεαλιστικες.

Καλα, το 00 πες ειναι πιπα, αλλα ασε το seed υσηχο:nanana:(PhantomDuck, i need help over here! :P )

Αλλα 0079 uber alles!

qzMHWHd.png

#2750 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 November 2009 - 09:57

Το Seed αξίζει με τα χίλια, έχει διορθώσει και ουκ ολίγες αφέλειες από το σενάριο του 0079. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω κατά πόσον θέλεις μια τέτοια σειρά, αν και δεν νομίζω να σε χαλάσει.

+1 σε όλες τις προτάσεις της Nighteyes, ακριβώς οι σειρές που μου ήρθαν στο μυαλό.

E5VV38U.jpg

#2751 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 November 2009 - 09:58

Ελεγα και εγω να πω για το 08th ms team, αλλα δεν εχει σχεση με το διαστημα, απο το 2ο επισοδιο και μετα ειναι στη γη και οι μαχες του μονο γρηγορες δεν ειναι, αν και ειναι ρεαλιστικες.

Καλα, το 00 πες ειναι πιπα, αλλα ασε το seed υσηχο:nanana:(PhantomDuck, i need help over here! :P )

Αλλα 0079 uber alles!

Posted Image

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2752 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 November 2009 - 11:42

Αρε Kenny πάντα μέσα στο μυαλό μου είσαι.
νομίζω Mobile Suit Gundam - The 08th MS Team it is....

Nighteys δεν θέλω space opera αν αυτό πρότεινες αλλά θα τα ρίξω μια ματιά I promise.
Ghostdog τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχω δει το firefly και το Sdf Macross..
Rin και εσύ μέσα στο μιαλό μου είσαι αλλά με περισότερα επεισόδια.

και ναι ήταν ένας έμμεσος τρόπος για να ρωτήσω πιο gundam να δω.. (αφού ήθελα να δω κάτι με Mecha στο διάστημα :P) χωρίς να γίνω ρόμπα στην πάπια (που της έχω πει οτι δεν θα δώ ποτέ gundam)

#2753 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 16 November 2009 - 12:01

Καλα, το 00 πες ειναι πιπα, αλλα ασε το seed υσηχο

Αφήστε και το 00 ήσυχο.:nanteee: Μια χαρά γαμάτη σειρά ήταν.

#2754 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 16 November 2009 - 20:38

Ghostdog τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχω δει το firefly και το Sdf Macross..

E τι να κάνουμε δεν μας έδωσες και ακριβή λίστα με ότι που έχεις δει. Άσε που καλό είναι να αναφέρονται κάποιες καλές σειρές. ;)

και ναι ήταν ένας έμμεσος τρόπος για να ρωτήσω πιο gundam να δω.. (αφού ήθελα να δω κάτι με Mecha στο διάστημα :P) χωρίς να γίνω ρόμπα στην πάπια (που της έχω πει οτι δεν θα δώ ποτέ gundam)

Πάντως από όσα Gundam έχω δει (wing , seed , destiny , 00). To seed ήταν η καλύτερη εκδοχή της ιστορίας. (Γιατί την ίδια ιστορία πρόκειται πάνω κάτω σε όλα τα Gundam)

#2755 yuuki21

yuuki21

Starting...

• Members
  • 30 posts

Posted 18 November 2009 - 15:41

Θα ηθελα να μου προτινετε ενα ανιμε που να εχει ωραιο σχεδιο, να μην ειναι παλιο, να μην εχει λιγα επεισοδεια και να εχει καλη υποθεση μυστηριου με πολλες εκπληξεις, και να εχει και λιγη μαχη , και horror να ειναι δεν με πειραζει...:wooi2:

#2756 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 18 November 2009 - 16:55

Θα ηθελα να μου προτινετε ενα ανιμε που να εχει ωραιο σχεδιο, να μην ειναι παλιο, να μην εχει λιγα επεισοδεια και να εχει καλη υποθεση μυστηριου με πολλες εκπληξεις, και να εχει και λιγη μαχη , και horror να ειναι δεν με πειραζει...:wooi2:

Φαντάζομαι πως αυτά τα δύο κάνουν:
Death note: http://el.wikipedia.org/wiki/Death_Note (37 episodes)
Monster: http://en.wikipedia.org/wiki/Monster_(manga) (74 episodes)

Edited by shinigami94, 18 November 2009 - 17:08.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2757 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 18 November 2009 - 17:32

Φαντάζομαι πως αυτά τα δύο κάνουν:
Death note: http://el.wikipedia.org/wiki/Death_Note (37 episodes)
Monster: http://en.wikipedia.org/wiki/Monster_(manga) (74 episodes)

+ soul eater(51 eps)

#2758 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 18 November 2009 - 18:35

Ergo Proxy
Code Geass
Darker than Black
Eden of the East(έχει 11 επεισόδια)
Paranoia agent(έχει 12 επεισόδια)
Τα δύο τελευταία μην τα δεις έχουν λίγα επεισόδια:hihi2:
Πλάκα κάνω αξίζουν και τα δύο, αν και το τελευταίο θα ήταν καλύτερο να το δεις σε φάση που θες το κάτι διαφορετικό.

#2759 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 18 November 2009 - 19:33

Μια καλή ενδιάμεση λύση για όσους βλέπουν το παλιό Macross SDF, είναι και οι παράπλευρες ιστορίες Choujikuu Seiki Orguss και Genesis Climber Mospeada, ακολουθούμενες από το Megazone 23 (για πολύ 80ήλα).

Το να πας από Macross σε Gundam, είναι σαν να παίρνει μεταγραφή ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τον Παναθηναϊκό ή το αντίθετο.
(Προσωπικά, ως φανατικός των Space Opera Romance, ποτέ δε χώνεψα τα Gundam, χωρίς να σημαίνει ότι και αυτά δεν έχουν τις στιγμές τους)

#2760 yuuki21

yuuki21

Starting...

• Members
  • 30 posts

Posted 19 November 2009 - 00:41

thanks παιδια.... Το death note Ergo Proxy
Code Geass
Darker than Black
Eden of the East
Paranoia agent τα ειδα....στα υπολοιπα θα ριξω μια ματια....δηλ στο soul eater που ακουσα τα καλυτερα και στο monster

Edited by yuuki21, 19 November 2009 - 00:49.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires