Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2671 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 October 2009 - 20:23

Και η recommendation database του πρώτου post βοηθάει αλλά και οι προτάσεις στο myanimelist.com, και το να ρίχνουμε καμιά ματιά και στις προηγούμενες σελίδες και πολλά πολλά άλλα. Θεωρητικά στο thread έρχεται κάποιος με κάπως συγκεκριμένα γούστα που έχει δει τα πιο πολλά γνωστά anime του είδους που θέλει και ψάχνει κάτι extra και όχι σε φάση δώστε μου κάτι γενικά να δω.

Από την άλλη όμως δεν σημαίνει ότι αν έρθει και κάποιος με γενικές επιθυμίες εμείς πρέπει να τον πάρουμε με τις πέτρες. Οπότε μέτρον άριστον, υπομονή ηρεμία και ασφάλεια ^w^.

#2672 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 22 October 2009 - 19:18

παιδιά βασικά ευχαριστώ όσους απάντησαν αλλά όταν ποσταρω δεν ποσταρω για να σας βάζω να ψάχνεται αντί για εμένα αλλά επειδή δεν έχω ηδέα ούτε από τα ηδύ τον ανιμε ούτε τυπωτά και υπόθεσα ότι με αυτά που θα σας έλεγα ότι έχω δει θα βγάζατε άκρη αν έκανα λάθος συγχωρείτε.......:emptyonexg1::emptyonexg1:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#2673 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 October 2009 - 19:58

παιδιά βασικά ευχαριστώ όσους απάντησαν αλλά όταν ποσταρω δεν ποσταρω για να σας βάζω να ψάχνεται αντί για εμένα αλλά επειδή δεν έχω ηδέα ούτε από τα ηδύ τον ανιμε ούτε τυπωτά και υπόθεσα ότι με αυτά που θα σας έλεγα ότι έχω δει θα βγάζατε άκρη αν έκανα λάθος συγχωρείτε.......:emptyonexg1::emptyonexg1:

Για να μην βγούμε off topic σου στέλνω pm.

Posted Image

Posted Image

#2674 Exosouler

Exosouler

L2J Pro Developer

• Members
  • 26 posts

Posted 22 October 2009 - 21:23

Γεια σας παίδες.Ειδα πρόσφατα το kimi ga nozomu Eien και με συγκίνησε παρα πολυ.Για αυτο το λογο θα ήθελα να μου προτείνεται κατι παρόμοιο(αν γινεται να εχει καλο animation)ο αριθμος των επισοδείων δεν με ενδιαφέρει τοσο!!
Spoiler:

#2675 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 October 2009 - 21:49

Παρόμοιο με το KGNE; Χμμμ... δύσκολα βρίσκεις τέτοιο σαπούνι αλλού. :hahaha: Πάντως, για romance γενικά σου προτείνω:

5 Centimeters Per Second

:nod::nod::nod:

και μετά:

EF - A Tale Of Memories και EF - A Tale Of Melodies.
Clannad και Clannad After Story
Kanon 2006

Από ongoing, μη χάσεις το Kimi Ni Todoke.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2676 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 October 2009 - 22:17

Ayashi no Ceres maybe? :3333

Also in the general romance section. Bokura ga ita
Toradora
hoshi no koe

#2677 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 23 October 2009 - 19:24

θα ηθελα κατι σε φαση tournament οπως yuu yuu hakusho,hunterxhunter,hitman reborn,naruto...κατι τετοιο τσπ...

#2678 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 October 2009 - 22:33

Hikaru No Go, Hajime No Ippo, και Yakitate Japan! για μια πιο εναλλακτική πρόταση. Προσοχή, στο τελευταίο πρέπει να είσαι εφοδιασμένος με πολλές ποσότητες φαγώσιμων σε κάθε επεισόδιο. Θα σου ανοίξει η όρεξη για τα καλά με τόσο ψωμί που θα δεις.

E5VV38U.jpg

#2679 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 23 October 2009 - 22:39

Hikaru No Go, Hajime No Ippo, και Yakitate Japan! για μια πιο εναλλακτική πρόταση. Προσοχή, στο τελευταίο πρέπει να είσαι εφοδιασμένος με πολλές ποσότητες φαγώσιμων σε κάθε επεισόδιο. Θα σου ανοίξει η όρεξη για τα καλά με τόσο ψωμί που θα δεις.

τα 2 πρωτα τα εχω δει...παο να δω αυτο με τα ψωμια thanks man...

#2680 Taliban

Taliban

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 24 October 2009 - 15:41

Hereto tin parea sas.tha ithela na mu pite an iparxi kapio anime pu na exi na kani me to Islam.me musulmano protagonisti klp.Efharisto.

#2681 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 October 2009 - 15:44

Kαλωσήρθες! Δεν έχω κάποιο να σου προτείνω δυστυχώς αλλά πρέπει να σε πληροφορήσω ότι στο forum απαγορεύονται τα greeklish. Οπότε καλό είναι να συνεχίσεις τα post σου στα ελληνικά από εδώ και εμπρός.

#2682 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 24 October 2009 - 15:51

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις το Flag(διαδραματίζεται σε μουσουλμανική χώρα) και το Gundam 00(ο πρωταγωνιστής είναι μουσουλμάνος).

#2683 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 25 October 2009 - 01:54

http://en.wikipedia.org/wiki/Sousuke_Sagara

#2684 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 25 October 2009 - 03:27

Hereto tin parea sas.tha ithela na mu pite an iparxi kapio anime pu na exi na kani me to Islam.me musulmano protagonisti klp.Efharisto.

Area 88 maybe?

#2685 catherine

catherine

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 26 October 2009 - 17:50

Γεια σααας :) Το πρώτο anime που είδα ήταν το death note και είδα το τελευταίο επισόδειο εχτες.. Έχετε να μου προτείνετε καμία αλλι σειρά τόοοσο υπέροχη??

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires