Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2431 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 01 August 2009 - 21:57

ευχαριστω παιδια..εχω πολλα να δω τωρα..XD

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#2432 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 03 August 2009 - 21:18

Κάποιο σαν το tengen toppa gurren laggan?(βασικά κάπιοιο που να έχει babes like Yoko chan :P)

Και κάνα καλό με swordplay(όχι κάνα από τα γνωστά shonen)

#2433 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 03 August 2009 - 21:23

Κάποιο σαν το tengen toppa gurren laggan?(βασικά κάπιοιο που να έχει babes like Yoko chan :P)

Και κάνα καλό με swordplay(όχι κάνα από τα γνωστά shonen)

σαν το gurren laggan μοιαζει πολυ το Diebuster (ειναι και τα 2 της gainax με πολλους κοινους συντελεστες)

οσο για swordplay δες το Shigurui :P

#2434 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 03 August 2009 - 21:52

Οκ μπήκαν στην λίστα(πάω να τα ψάξω).

Κάνα άλλο?(Γιατί μόνο 2,ούτε 3ς μέρες δεν θα μου κρατήσουν):kill4u:

#2435 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 03 August 2009 - 21:58

RE Cutey Honey. Θα χτυπιέσαι που δεν το ήξερες τόσο καιρό.

#2436 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 August 2009 - 22:24

Swordplay Ε? Χμ.... δες bleach έχει πολλά σπαθιά μέσα (for god s sake NO i am only kidding).

Ξεκίνα Rurouni Kenshin (την σειρά και τα OVAS), δες Sword of the stranger, Basilisk, Kurozuka, Blade of the immortal, Claymore και Berserk Samurai 7,Ninja Scroll, Le Chevalier D`Eon, Samurai Champloo ,

#2437 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 03 August 2009 - 22:53

Ναι βασικά έπρεπε να πω ποια έχω δει.
Bleach βλέπω,rurouni,claymore τα έχω δει.
Τα άλλα όλα τα έβαλα σε download list.
Thx.

#2438 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 August 2009 - 08:54

Πρώτη φορά ζητάω τα φώτα σας. Αλλά όχι για να σας ζητήσω ποιό να δω. Βγάλτε με από το δίλημμα, plz!

Είμαι ανάμεσα σε Tengen Toppa Gurren Laggan και Black Lagoon. Αν και στην τελική θα τα δω και τα δύο, για τώρα θέλω κάτι ανεβαστικό.

Για πείτε...:try:

Posted Image

#2439 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 August 2009 - 08:57

Bible Black . Πολύ ανεβαστικό !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2440 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 04 August 2009 - 09:50

...αχα καλό ε.

Με το Black Lagoon περνάς την ώρα σου. Δεν έχει σενάριο, θα το δεις αν θες action μόνο.
Στο Tengen Toppa Gurren Lagann θα κλάψεις με φλεγόμενα δάκρυα. Εγγυημένα. Η πλήρης περιγραφή της awesomeness του εδώ κρίνεται αδύνατη. Δες το.

#2441 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 04 August 2009 - 09:54

Πρώτη φορά ζητάω τα φώτα σας. Αλλά όχι για να σας ζητήσω ποιό να δω. Βγάλτε με από το δίλημμα, plz!

Είμαι ανάμεσα σε Tengen Toppa Gurren Laggan και Black Lagoon. Αν και στην τελική θα τα δω και τα δύο, για τώρα θέλω κάτι ανεβαστικό.

Gurren Laggan.. ξεκινα !!!(το Black Lagoon δεν το χω δει :P)

#2442 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 August 2009 - 10:47

...αχα καλό ε.

Με το Black Lagoon περνάς την ώρα σου. Δεν έχει σενάριο, θα το δεις αν θες action μόνο.
Στο Tengen Toppa Gurren Lagann θα κλάψεις με φλεγόμενα δάκρυα. Εγγυημένα. Η πλήρης περιγραφή της awesomeness του εδώ κρίνεται αδύνατη. Δες το.

Warchief, ανεβαστικό ζήτησε, όχι manly tears...

Tea-chan, Black Lagoon is what you want.
Posted Image
Posted Image

#2443 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 August 2009 - 11:17

Βασικά, με το ανεβαστικό ενοούσα χωρίς βαθιά ερωτήματα και κλάματα... κάτι με δράση χωρίς πολλά-πολλά. Μάλλον για Lagoon θα πάω. (Μη μου ανησυχείτε Lagann fans, θα το δω κι αυτό. :P Αλλά σε άλλη φάση.)

Ευχαριστώ για τις προτάσεις! :)

Posted Image

#2444 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 04 August 2009 - 11:25

Το Gurren Lagann είναι σειρά δράσης, με ιδιαίτερα πομπώδες ύφος μάλιστα. Στις μάχες του πανηγύριζα. Στο Lagoon εννοείται πως δεν το έκανα ποτέ. Δεν έχει πολλά-πολλά, είναι η πιο straightforward σειρά που υπάρχει.
Αφού δε θες κάτι δυνατό αυτή τη στιγμή πάντως, το BL είναι όντως η σωστότερη επιλογή. Μην το ξεχάσεις μόνο το TTGL γιατί θα το μετανιώσεις!

#2445 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 August 2009 - 12:38

Εγώ πάντως σε κλαίω Tea-chan. Ελπίζω να βγω λάθος. Δες το το Blue Black lagoon και μην ξεχάσεις να μας πεις την γνώμη σου. Είμαι περίεργη να δω κατα πόσο βρήκες να σε καλύπτει σ' αυτό που ήθελες.:nosey:
Edit
Είδες Sunabouzu; Καλοκαίρι είναι, "περιπέτειες" σε ερημικά νησιά ονειρεύομαι.:congrats:

Edited by Nighteyes, 04 August 2009 - 13:52.

Posted Image

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires